Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Συναγερμός" στο Άμυνας από την "επίθεση" της Τρόικας...


Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012



"Κόκκινος συναγερμός" στο ΥΕΘΑ ,αυτή την ώρα όπου ο Π.Παναγιωτόπουλος έχει συγκαλέσει σύσκεψη για να αντιμετωπιστεί η "τροϊκανή αντεπίθεση".
Η "τρόϊκα" προκαλεί και αρνείται να δεχτεί τα "ισοδύναμα μέτρα" που πρότεινε το ΥΕΘΑ και περικοπές που προβλέπουν περικοπές σε δόσεις εξοπλισμών. Οι "τροϊκανοί" δεν δέχονται με τίποτα αυτή τη λύση γιατί έτσι χάνουν χρήματα εταιρείες των χωρών τους όπως οι Γερμανοί με τα άρματα Leopard για παράδειγμα!

Αυτή την ώρα στο ΥΕΘΑ "ξεσκονίζουν" πάλι τους κωδικούς για να παρουσιάσουν εναλλακτικό σχέδιο περικοπών που θα αφορά κυρίως σε λειτουργικές δαπάνες. Από το ΥΕΘΑ λένε ότι οι ¨κόκκινες γραμμές” για τις αποδοχές των στρατιωτικών παραμένουν,ωστόσο αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν τρομακτικές πιέσεις των τροϊκανών για τα περικοπή των “εκτός έδρας” ακόμη και του πτητικού επιδόματος. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα από θέματα εθνικής κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους επιτελείς του ΥΕΘΑ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι "τροϊκανοί" είναι τόσο καλά ενημερωμένοι γι΄ αυτά τα θέματα ,ώστε κάποιοι κάνουν λόγο για "Έλληνες καταδότες" που "καρφώνουν" στη "τρόϊκα" διάφορα θέματα και μετά αυτοί έρχονται και απαιτούν συγκεκριμένες περικοπές.

Σε λίγες ώρες θα ακολουθήσει και κρίσιμη σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται τουλάχιστον δραματική.

πηγή: onalert.g
r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου