Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ


sakasΟ Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας κ.Ασλάμ, μίλησε για ιερό πόλεμο σε βάρος της χώρας μας. «Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο. Να μη μας σπρώξουνε σε βία», δήλωσε ενώπιον επευφημούντος συγκεντρωμένου πλήθους συμπατριωτών του, αλλά κανείς από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας δεν θορυβήθηκε.

Όπως επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, πρώην Εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς, «οι απειλές του Tzavent Aslam για "ιερό πόλεμο" (jihad) κατά της Ελλάδας, αποτελούν στοιχεία της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του εγκλήματος της Διατάραξης της Ειρήνης των πολιτών κατά το άρθρο 190 του Ποινικού Κώδικα που ορίζει ότι: «Όποιος απειλεί ότι θα διαπραχθούν κακουργήματα ή πλημμελήματα, διεγείρει σε ανησυχία ή τρόμο τους πολίτες, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών" και είναι έγκλημα επιβουλής της Δημόσιας Τάξης».

Ωστόσο, τόσο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Δένδιας, όσο και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Τέντες, παραμένουν άπραγοι και απαθείς, παραβαίνοντας το καθήκον τους να διαφυλάττουν την τάξη και την ασφάλεια της χώρας, την ίδια ώρα που οι δηλώσεις του Πακιστανού προέδρου κάνουν το γύρο του κόσμου.  

Προς το παρόν, η κύρια ανησυχία του Δένδια φαίνεται να είναι τα περιστατικά ρατσιστικής βίας κατά των μεταναστών, αφού σκέφτεται να εισηγηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης την καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο. Φαίνεται πως η προστασία των Ελλήνων πολιτών από τη βία των μεταναστών – ακόμη και όταν φτάνει στην απειλή ιερού πολέμου – δεν είναι αρκετή προκειμένου η κυβέρνηση να πράξει το καθήκον της απέναντι στους πολίτες της. 

Εκ του Γραφείου Τύπου 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου