Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (από 9 έως 18)


Δελτίο Τύπου Νο 18: To «Kούρεμα» Oμολόγων Eλλήνων Eπενδυτών

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δηλώνει ότι όταν οι πολιτικές συνθήκες του επιτρέψουν, θα αποκαταστήσει την αδικία αυτή, επαναφέροντας στο ακέραιο τις απαιτήσεις των Ελλήνων ομολογιούχων και μαζί την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταθέτη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, που σήμερα έχει παντελώς χαθεί.
Αυτός ο κρίσιμος παράγοντας, η απώλεια εμπιστοσύνης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, που είναι καθοριστικός για την ανάκαμψη της οικονομίας τόσο στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον δεν φαίνεται να απασχολεί και τόσο τους εκπροσώπους του σημερινού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η πολιτική τους επιβίωση με κάθε κόστος.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

Δελτίο Τύπου Νο 17 : Συνέδριο Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Περισσότερα: Δελτίο Τύπου Νο 17 : Συνέδριο Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  Σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, και από ώρα 09:00 έως 21:00 διεξήχθη στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο "President" το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, σύμφωνα με την από 04 Φεβρουαρίου 2012 απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Στο συνέδριο συμμετείχαν μέλη και φίλοι του κόμματος και παρά την«απομόνωση» η οποία μας επιβάλλεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η προσέλευση ήταν μαζική και εντυπωσιακή.
Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου κατέκλυσαν τους χώρους του Συνεδρίου, από όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική και μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα ευπρέπειας και ήθους τοποθετήθηκαν, συζήτησαν και ενέκριναν, σε πολύωρη ανοιχτή διαδικασία, τις θέσεις που αφορούν στην Ιδεολογία του Συνδέσμου καθώς και στις τροποποιήσεις του Καταστατικού του Συνδέσμου.
Στη συνέχεια, με μυστική ψηφοφορία, εξελέγη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και τα 11 μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής , σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες.
Η διεξαγωγή του Τακτικού Συνεδρίου του Συνδέσμου υπήρξε ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των Πολιτικών του επιδιώξεων. Απέδειξε ότι ο Σύνδεσμος είναι ένα Πολιτικό Κόμμα που σέβεται και τηρεί αυστηρά Δημοκρατικές Διαδικασίες. Επιβεβαίωσε ότι, με την ενωτική διάθεση όλων των μελών που επικράτησε στις αίθουσες σε όλη την διάρκεια του Συνεδρίου, ηΕνότητα δεν είναι μόνον το όνομα αλλά και το κυριότερο ψυχολογικό στοιχείο του Κόμματος αυτού.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας από σήμερα πλέον με τα χαρακτηριστικά του Νέου, Δυνατού και Λαϊκού Κόμματος στην Πατρίδα μας θα διεκδικήσει με εντιμότητα την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Πρόεδρος εξελέγη ο ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μέλη του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου ,σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν ,εξελέγησαν οι :

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΝΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΜΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι :
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δελτίο Τύπου Νο 16

    Η απλόχερη παροχή τηλεοπτικού χρόνου για να προβληθεί ο ίδιος και το κόμμα του είναι απόδειξη για μια ακόμη φορά πως στην Πατρίδα μας το δημοσιογραφικό σύστημα και τα αργυρώνητα φερέφωνα του είναι στενά συνδεδεμένα με το πολιτικό σύστημα και τους υπαλλήλους του. Αλλά και η διαπίστωση ότι το καταρρέον πολιτικό σύστημα αντελήφθη πως έχει ανάγκη ενός νέου δεξιοτέχνη της νηπιακής ακροβατικής φιγούρας. Διότι ο επιφανής αστέρας των πολιτικών ακροβασιών αφού εξήντλησε όλες τις αριστοτεχνικές φιγούρες επί μια δεκαετία ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και τη θέση του να αναλάβει άλλος.
    Επιλέχθηκε για το ρόλο αυτό ο κ. Καμμένος. Ασφαλώς για τις δεινές υποκριτικές του ικανότητες που αποτελούν εχέγγυο της επιτυχίας της αποστολής του. Όταν λάβρος από του βήματος της Βουλής κατήγγειλε τις αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κου Άκη Τσοχατζόπουλου δεν εγνώριζε ότι έχουν ήδη παραγραφεί; Βεβαίως και εγνώριζε. Ενδιαφέρετο όμως για την θεατρική παράσταση προς τον Ελληνικό Λαό.
    Και ηγέρθη ο υπάλληλος ,ως νέος Παπαφλέσσας ,από τη σιγουριά του κοινοβουλευτικού του εδράνου , μετά 20ετή πιστή υπηρέτηση των αφεντικών του, έχοντας εξασφαλίσει την παχυλή βουλευτική σύνταξη για να παραστήσει τον « μεσσία του Έθνους» με τον όψιμο πατριωτισμό του.
    Εντύπωση όμως μας προκάλεσε η πολιτική και πνευματική του πενία. Διότι η πρωτοτυπία του εξανεμίσθηκε στην πλήρη μίμηση των λόγων και των ιδεών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Της διακήρυξής του και των αρχών του καταστατικού του. Αλλά όσο επιτυχημένος και αν υπήρξε στη μίμησή του δεν θα κατορθώσει ποτέ να μιμηθεί την ειλικρίνεια και το ήθος των μελών του Συνδέσμου . Διότι δεν τα έχει ούτε ποτέ θα αποκτήσει.
    Ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη αντιληφθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάθαρση, ούτε ανανέωση , ούτε ελπίδα με τη χρήση τοξικών αποβλήτων. Ο κ. Καμμένος είναι βαριά μολυσμένος από τον άθλιο κομματισμό και οποιαδήποτε σχέση μαζί του οδηγεί στην ανίατη ασθένεια.
    Ας δοκιμάσει τη τύχη του. Είναι βέβαιο πως τουλάχιστον ο ίδιος, ως πιστός δούλος, θα ανταμειφθεί για τις υπηρεσίες του.

    Δελτίο Τύπου Νο 15: Η Νέα Δανειακή Σύμβαση

      Ο Ελληνικός Λαός, απλός θεατής και θύμα της κακόγουστης παράστασης, έχει αντιληφθεί τι του επιφυλάσσεται, δηλαδή :
      Η αναπόφευκτη, παρά τον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων, κατάρρευση του βιοτικού του επιπέδου.
      Η υποθήκευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του.
      Η απώλεια της αξιοπρέπειάς του και της Εθνικής κυριαρχίας του.
      Η ουσιαστική κατάργηση του Συντάγματος.

      Ας μας απαντήσει επιτέλους κάποιος από τους εμπνευστές του δράματος που ζει ο Ελληνικός λαός.
      Θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις;
      Θα μείνουν ανοικτές οι λίγες επιχειρήσεις που ακόμη λειτουργούν;
      Θα επιβληθούν νέοι φόροι;
      Θα γίνουν απολύσεις;
      Θα μάθουμε ποτέ ποιο ακριβώς είναι το χρέος και πώς δημιουργήθηκε;
      Θα λογοδοτήσει επιτέλους κάποιος από τους υπευθύνους;

      Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, δεν θα ανεχθούν την εξαθλίωση και τη διάλυση της κοινωνίας. Θα αντισταθούν. Τις περυσινές μαζικές κινητοποιήσεις θα διαδεχθούν νέες, μαζικότερες, που θα αναδείξουν την θέληση του Ελληνικού λαού να επιβιώσει, να απαλλαγεί από την φαυλοκρατία και να ανασυγκροτήσει το κράτος και την κοινωνία σε νέες, υγιείς βάσεις.

      Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα είναι μαζί τους, στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

      Δελτίο Τύπου Νο 14 : Ανευ όρων Παράδοση

      Με όπλο την «κομματική» πειθαρχία και τις απειλές για διαγραφές Βουλευτών, οι Πολιτικοί Αρχηγοί, αφού κατ επανάληψη παρέβησαν το Σύνταγμα παραγκωνίζοντας τη λαϊκή θέληση, με τη συνεργασία Βουλευτών που δυστυχώς για τον Ελληνικό Λαό στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν τίμησαν την ψήφο του, κατάφεραν ότι ουδείς είχε καταφέρει μέχρι σήμερα, την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε ξένα συμφέροντα.
      Ο ΣΕΕ πιστός στις πολιτικές του θέσεις καταγγέλλει όλους τους συντελεστές αυτής της τραγωδίας και δεν αναγνωρίζει τις συμβάσεις που ψηφίστηκαν, κατόπιν πιέσεων, εκβιασμών υπαναχωρήσεων, συνδιαλλαγών, οπωσδήποτε όμως χωρίς την συμμετοχή του Λαού.

      ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

      Δελτίο Τύπου Νο 13 : Ταραχές στο Κέντρο της Αθήνας

        Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών την 12-2-2012, με αποτέλεσμα τραυματισμούς, πυρκαγιές, ζημιές, λεηλασίες, βανδαλισμούς.
        Σε καμία περίπτωση η βία και η πάσης φύσεως εκτροπή αποτελούν διέξοδο, λύση, αποδοκιμασία, έκφραση αγανάκτησης. Τουναντίον αποπροσανατολίζουν τον λαό.

        Ο ΣΕΕ όμως διερωτάται:

        Ποιο ήταν τελικά το σχέδιο [δυνάμεις ,τοποθέτηση αυτών, εντολές αντίδρασης κτλ] που είχε εκπονηθεί από τους αρμόδιους για την συγκέντρωση - διαδήλωση, εν όψει μάλιστα και της αναμενόμενης αθρόας συμμετοχής ατόμων κάθε ηλικίας αλλά και ατόμων με προβλήματα υγείας;

        Πότε επιτρέπεται η χρήση χημικών; Ποιος δίδει την εντολή ;
        Αν έπρεπε η Πλατεία Συντάγματος να παραμείνει κενή, γιατί από την 15:00 ώρα αλλά και νωρίτερα, επιτρεπόταν η συγκέντρωση κόσμου και μάλιστα μέσα στον χώρο του Μνημείου, σε μικρή απόσταση από τους Εύζωνες;

        Μήπως δεν υπήρχε σχέδιο για το που έπρεπε να συγκεντρωθεί το πλήθος;

        Μήπως κάποιοι και ποιοι άραγε, όταν είδαν το μεγάλο σε όγκο πλήθος του κόσμου, πανικοβλήθηκαν και έδωσαν εντολή εκκένωσης;
        Η εντολή εκκένωσης, διέτασσε χρήση δακρυγόνων;

        ΓΙΑΤΙ;

        Η λαϊκή διαμαρτυρία εξελισσόταν χωρίς προβλήματα.

        Δεν γνώριζαν, οι εντολείς, ότι η αναίτια μαζική χρήση χημικών, θα έδιδε την αφορμή να δράσουν περιθωριακά άτομα αλλά θα εξήγειρε και τους ήσυχους πολίτες, δημιουργώντας πανικό, χωρίς δίαυλο διαφυγής;

        Εμείς πιστεύουμε ότι το γνώριζαν και είχαν λάβει σχετικές εντολές από την πολιτική τους ηγεσία.

        Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι το διάστημα για το οποίο ο Ελληνικός Λαός θα επιτρέψει ακόμη σε ανίκανους επαγγελματίες πολιτικούς όπως ο Χρήστος Παπουτσής, να του καθορίζουν το μέλλον.

        Ευχόμαστε να είναι πολύ σύντομο και κάθε ένας από αυτούς να αξιολογηθεί όπως ακριβώς του αξίζει.

        ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

        Δελτίο Τύπου Νο 12 : Όχι άλλα ψέματα κ Παπαδήμο

        Ωστόσο ο υπάλληλος ''πρωθυπουργός ''δεν απέφυγε τα ολισθήματα. Έτσι δήλωσε ότι χωρίς το σύμφωνο της υποτέλειας το ελληνικό κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, δεν θα μπορεί να αγοράσει τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα. ΑΙΣΧΟΣ. Πόσα ψέματα ακόμα θα ακούσουμε από εσάς κ. τραπεζίτη πρωθυπουργέ; Όταν είπατε χθες ότι το πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού είναι 5,2 δισ.; Είστε μάλλον ο μόνος που δεν κατάλαβε ότι χάρη στις αιματηρές θυσίες του Ελληνικού Λαού, το πρωτογενές έλλειμμα έχει κατέβει και ότι η ισοσκέλιση του προϋπολογισμού είναι πλέον εφικτή – αν δεν καταβληθούν οι τοκογλυφικοί τόκοι που απαιτούν οι δανειστές, τους οποίους υπηρετείται. Όχι άλλα ψέματα κ Παπαδήμο! Όταν είχαμε την δραχμή οι επιχειρήσεις που εισήγαγαν είδη πρώτης ανάγκης [π.χ. πετρέλαιο] 'έπρεπε να κάνουν χρήση των αποθεμάτων συναλλάγματος της χώρας. Σήμερα δεν έχουμε αυτόν τον περιορισμό .,αγοράζουν από το εξωτερικό σε Ευρώ χρησιμοποιώντας δικό τους λογαριασμό και πουλάνε στη αγορά στο ίδιο νόμισμα κράτος δε παρεμβαίνει. . Έτσι π.χ καύσιμα και φάρμακα δεν εισάγονται από το κράτος, αλλά από ιδιωτικές εταιρίες, που καταβάλουν το κόστος εισαγωγής εξ ιδίων πόρων. Το κράτος δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αυτή και άρα η πτώχευσή του δεν θα έχει επιπτώσεις.
        Σύμφωνα δε με μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ, η Ελλάδα είναι αυτάρκης σε τρόφιμα.
        Κατηγορείς για δημαγωγία τις λογικές, πατριωτικές φωνές που δικαίως τάσσονται κατά του συμφώνου υποτέλειας, τη στιγμή που εσύ δημαγωγείς, με τη συνεργασία των ντόπιων και ξένων εργοδοτών σου.
        Το πρόβλημα της Ελλάδας και σήμερα δεν είναι οικονομικό. Είναι καθαρά πολιτικό και ηθικό. Έχει ως αφετηρία του την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, , μέχρι τον τελευταίο βουλευτή. Η λύση στο ελληνικό πρόβλημα δεν είναι η αποδοχή ή όχι του συμφώνου της υποτέλειας. Η λύση είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που έφτασε τη χώρα σε αυτά τα χάλια.
        Για αυτό ο ΣΕΕ καλεί όλους τους Έλληνες σε συστράτευση. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά μπορεί να είναι επιτυχής.
        ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

        Δελτίο Τύπου Νο 11 : Η Προδοσία δεν έχει όρια

          Εξάλλου, το νέο μνημόνιο αναφέρει ρητά ότι θα ληφθούν νέα μέτρα, πιθανόν τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα οι ανύπαρκτοι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδας πανηγυρίζουν ότι έσωσαν τις επικουρικές συντάξεις και τον 13ο και 14ο μισθό, την ώρα που οι εργαζόμενοι χάνουν τρεις μισθούς και το χειρότερο, το ελληνικό χρέος υπάγεται πλέον στο βρετανικό δίκαιο. Η προδοσία δεν έχει φαίνεται πλέον ορια .
          Οι Πολιτικοί Αρχηγοί ,ας αναλογιστούν επιτέλους ,τις συνέπειες των όσων πράττουν και να αλλάξουν τακτική , μπροστάρηδες μαζί με τον λαό να ανακτήσουμε πάλι την υπερηφάνεια μας και την Εθνική μας Κυριαρχία , αντί να κάνουν δηλώσεις στα συνεργαζόμενα ΜΜΕ άνευ ουσίας και περιεχόμενου και να παριστάνουν εαυτούς ''μαχητές ''και ''σκληρούς διαπραγματευτές ''περιμένοντας να τους επαινέσουμε κιόλας.
          Ποιος τους πιστεύει; Ούτε τα αφεντικά τους.
          Ο ΣΕΕ καταγγέλλει αυτό το σκηνικό προδοσίας και εκβίασης .
          Θα σταθεί εμπόδιο ,με όσες δυνάμεις διαθέτει ,στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού της ,οι δε υπεύθυνοι ,όσο ψηλά και αν ευρίσκονται ,όσο ''μαχητές'' και να καυχώνται ότι είναι θα λογοδοτήσουν .

          ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
           

          Δελτίο Τύπου Νο 10 : ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο

            κ Βουλευταί εκλεγήκατε με την ψήφο του Ελληνικού λαού ΓΙΑ τον Ελληνικό λαό και όχι για τα συμφέροντα των Τραπεζών και των πάσης φύσεως και προέλευσης κερδοσκόπων.
            κ Βουλευταί πρέπει να καταλάβετε ότι τα μνημόνια και ο συνεχής επαχθείς και επονείδιστος δανεισμός κινείται πλέον στα όρια της προδοσίας κατά του Έθνους και του Ελληνικού λαού
            Ποιος σας είπε ότι είναι για το ......καλό μας ;
            Προχθές δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία της Γιούροστατ για το Ελληνικό Δημόσιο χρέος και όπως αυτό διαμορφώθηκε το γ τρίμηνο του 2011
            Το ελληνικό δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε στο 159,1% του ΑΕΠ και συγκεκριμένα στα 347,2 δισ. ευρώ από 322,9 δισ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο τρίτο τρίμηνο του 2010.

            Δηλαδή το δημόσιο χρέος, μόνο μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες εφαρμογής του Μνημονίου, αυξήθηκε κατά 20,3%!
            Εκτός από αυτό , θα γνωρίζετε ότι από το νέο δάνειο ,των 130δις ,που για την σύναψη τουξεπουλιέται και χλευάζεται η Ελλάδα και που εξαθλιώνεται ο λαός της ,ούτε ένα Ευρώ δεν πρόκειται να δοθεί για μισθούς και συντάξεις ,αντίθετα πάει σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους ,για ένα χρέος που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το ελέγξει .
            κ Βουλευταί θα ακολουθήσετε τον ολισθηρό κατήφορο των Αρχηγών σας ; θα συνεχίσετε να επικροτείτε διαδικασίες ,πρακτικές ,ενέργειες ,αποφάσεις , οι οποίες παραβιάζουν το Σύνταγμα το οποίο ορκιστήκατε να τηρείτε και οι οποίες αμφισβητούνται από το σύνολο της Επιστήμης ;
            κ Βουλευταί ως πότε θα εθελοτυφλείτε ;ως πότε θα κλείνετε τα αυτιά σας στις απελπισμένες εκκλήσεις του κόσμου ως πότε θα αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα και θα ζείτε κλεισμένοι στα κομματικά κλουβιά;

            ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

            Δελτίο Τύπου Νο 9: Στις καλένδες η ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ

              Είχαμε την εντύπωση ότι η ΝΔ κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ, μέχρι πρότινος και μετά την συγκυβέρνηση, για κωλυσιεργία στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Τώρα ένας υπουργός της δοτής κυβέρνησης, προερχόμενος από την ΝΔ, το κόμμα που υποτίθεται κόπτονταν για την ΑΟΖ και την χαρακτήριζαν ως λύση στα οικονομικά προβλήματα που βιώνει η χώρα, ρίχνει το θέμα στις καλένδες.
              Και αναρωτιόμαστε γιατί; κ. υπουργέ, τα εθνικά συμφέροντα αν δεν το έχετε καταλάβει , ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ. Γιατί η AOZ είναι πράγματι η λύση για το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα αλλά και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα μας. Γιατί όμως δεν προχωράτε; Φοβάστε την Τουρκία; περιμένετε να τα δώσετε όλα, σε εξευτελιστική τιμή στους εξ' Εσπερίας «σωτήρες» για ένα κομμάτι ψωμί ; η η δοτή κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε πήρε τέτοιες εντολές;
              Εμείς μπορούμε μόνο να ερωτούμε και να αναμένουμε γρήγορα την απάντησή σας κ. υπουργέ, γιατί το λογύδριό σας στη Βουλή δεν πείθει ούτε τα μωρά παιδιά.

              1 σχόλιο: