Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ....!!!!


Εμείς η Συντριπτική Πλειοψηφία των Εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Ελλήνων Ψηφοφόρων, θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι η πρώτη του δουλειά μόλις εισαχθεί στη Βουλή θα είναι να Ξεριζώσει το σημερινό Σύνταγμα της Συμφοράς και θα Καταργήσει για πάντα την Επαίσχυντη Κομματική Διακυβέρνηση που Διέλυσε, Διέσυρε και Εξευτέλισε την Ελλάδα σε όλο τον Κόσμο. Θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι θα καθιερώσει τις εξής Επαναστατικές Τροποποιήσεις του Συντάγματος που θα Εξασφαλίζουν τη Διαφάνεια, την Παραγωγικότητα και κυρίως τους Ουσιαστικούς Μηχανισμούς Ελέγχου και Αξιολόγησης της Απόδοσης όλων ανεξαιρέτως των Μελών των τριών Εξουσιών της Δημοκρατίας (Κυβέρνηση – Βουλή – Δικαστικό Σώμα) που θα ασκούν τα καθήκοντά τους, ο καθε ένας μέσα στο πλαίσιο της Εξουσίας του.

Θα ψηφίσουμε, όποιο Κόμμα μας πείσει Πως θα Οδηγήσει τους Εγκληματίες Πολιτικούς στη Νέα Πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη που θα Δημιουργηθεί από το Νέο Ξεκάθαρο και Πραγματικά Δημοκρατικό Σύνταγμα που Προτείνουμε. Έχουμε τελείως Σιχαθεί το Θράσος των Πολιτικών και των ΜΜΕ που τους φιλοξενούν, που τολμούν να επικαλούνται τις σημερινές τριτοκοσμικές και φαιδρές δήθεν Εξεταστικές Επιτροπές τους και τα απερίγραπτα Καραγκιοζιλίκια τους. Αρνούμαστε να δεχτούμε το χαρακτηρισμό που προσπαθούν να μας φορτώσουν: Ότι είμαστε ένας Λαός Ηλίθιων! Έχουμε τελείως σιχαθεί τα ΜΜΕ που δίνουν τα μικρόφωνα στους Εγκληματίες Πολιτικούς που μας κατέστρεψαν, δήθεν για να τους στριμώξουν, ενώ επί της ουσίας τους προβάλλουν! Γιατί δεν καλούν τα νέα μικρά κόμματα, για να δώσουν μια ευκαιρία στην Ελλάδα, μήπως και ορθοποδήσει; (Εμείς δεν είμαστε κόμμα.)

Θα ψηφίσουμε όποιο Κόμμα μας πείσει ότι οι Μέθοδοι και τα Κριτήρια Επιλογής των Στελεχών και της Ανάθεσης των αντίστοιχων Εξουσιών που θα ασκήσουν για να Κυβερνήσουν τη χώρα, θα είναι βασισμένα σε Μεθόδους Δοκιμασμένης Διαφάνειας και Παραγωγικότητας! Απαιτούμε Κριτήρια τεκμηριωμένης «Ικανότητας» και όχι «Κομματικής Αφοσίωσης»!
Το Αίσχος της Ασυλίας δεν θα επιτραπεί ποτέ ξανά.

Θα πρέπει να μας Πείσετε ότι θα Προσβάλλετε αμέσως μόλις εκλεγείτε το Μνημόνιο ΙΙ και ιδίως το ύψος του χρέους γιατί όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν ότι τα 2/3 του χρέους είναι Παράνομοι Τοκογλυφικοί Τόκοι.

Δεν μας πείθετε πλέον ότι χωρίς Δανεισμό δεν θα εισπράξουμε τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας. Μόλις κοπεί σε μια νύχτα, μαχαίρι, η Κομματική Λεηλασία, όχι μόνο θα πληρωθούν οι (πραγματικοί μισθοί και συντάξεις) αλλά θα περισσέψουν δισεκατομμύρια για να εξοφλήσουμε τα κεφάλαια που χρωστάμε. Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν κάνει αυτή την ερώτηση σε κανέναν Πολιτικό;

Αποκαλυφθήκατε και κάθε προσπάθεια να επανέλθετε είναι καταδικασμένη… Μην τολμήσετε ούτε να σκεφτείτε τη διέξοδο της Νοθείας των Εκλογών… Θα επαγρυπνούμε και εκεί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου