Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Σύνδεσμος
Εθνικής Ενότητας
  Τρίτη, 10 Απρίλιος 2012

Αγαπητά μέλη & φίλοι,

Ο Σύνδεσμος Ε.Ε. σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κ.Ε. και του 1ου τακτικού συνεδρίου προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Με στόχο την δυναμική παρουσία στο πολιτικό στίβο και την αξιοκρατική διεκδίκηση της ψήφου των σκεπτομένων συμπατριωτών μας, καλεί όσους από εσάς επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το δελτίο υποψηφιότητος που το κατεβάζετε από ΕΔΩ ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του κόμματος.

Οι υποψήφιοι που τελικά θα προταθούν από τα αρμόδια όργανα του κόμματος την επόμενη εβδομάδα, θα συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα, θα καταβάλλουν 500€ (για όλα τα έξοδα) και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα τοπικά γραφεία του Συνδέσμου Ε.Ε.

Απλά, με διαφάνεια, αξιοκρατία και συντονισμένες κινήσεις αναμένουμε την ανταπόκρισή σας μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη στις 20.00.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας «Καλή Ανάσταση» και ότι καλύτερο για την πατρίδα μας, τις οικογένειές σας και τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.                                                               Δρ. Γεώργιος Γερούλης
                                                                                                        Α’ Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου