Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου σχετικά με την αναφορά στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε συνέντευξη στο on alert.



diamantis  Αξιότιμε κύριε Καρβουνόπουλε. Ύστερα από τη συνέντευξη στο κανάλι σας την 18/04/ 2013, απόστρατου μέλους συγκεκριμένης ένωσης αποστράτων, όπου αναφέρθηκε το κόμμα μας, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, χωρίς τη δική μας δυνατότητα παρέμβασης , θα επιθυμούσαμε να τονίσουμε τα παρακάτω:

1.  Σαν έγκριτος δημοσιογράφος με πάνω από εικοσιπενταετή θητεία στο επάγγελμα σας, θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι οποιοδήποτε θεσμοθετημένο πολιτικό κόμμα, όπως είναι και ο Σ.Ε.Ε., έχει πολιτικές θέσεις και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει στα διατιθέμενα ηλεκτρονικά μέσα και να

ενημερωθεί.

2. Το κόμμα μας, δεν ιδρύθηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων οποιασδήποτε τάξης έναντι των άλλων. Πρεσβεύουμε τη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων και μέσα από την θέση μας αυτή θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε την απαραίτητη για την κοινωνική ευημερία και συνοχή δικαιοσύνη προς όλες τις τάξεις.

3. Ο Σ.Ε.Ε. προσεγγίζει όλες τις κοινωνικές τάξεις και προσεγγίζεται από αυτές, όπως αρμόζει σε ένα πραγματικά δημοκρατικό πολιτικό κόμμα. Δεν αποτελεί δούρειο ίππο κανενός , δεν υπηρετεί καμία σκοπιμότητα, παρά και μόνο την ιδέα στην όποια βασίζεται και η ίδρυση του. Αυτή η ιδέα είναι μια υπερήφανη και ευημερούσα Ελλάδα.

4. Δεν θα μείνει όμως απαθής στις προσπάθειες που καταβάλουν συνεχώς τα κόμματα που είτε κυβερνούν είτε θεωρούν ότι στέκονται στα πρόθυρα της εξουσίας, να στήσουν αναχώματα στους Έλληνες πολίτες οποιασδήποτε κατηγορίας που ενστερνίζεται τις ιδέες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου