Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΕΕ στη συνέχεια του αγώνα...


Μέσα στη συνεχιζόμενη περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και κρίσης αξιών που διέρχεται το Έθνος, με απόλυτη ευθύνη των πολιτικών οι οποίοι ανερυθρίαστα και θυμίζοντας φασιστικά καθεστώτα Νοτιοαμερικανικών χωρών συνεχίζουν να αυτοαπαλλάσσονται των προδοτικών τους πράξεων, το κόμμα μας, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα για την ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου. 
Στα πλαίσια αυτού του αγώνα η Κ.Ε. ζήτησε από όσους υπήρξαν μέλη του κόμματος και απομακρύνθηκαν για διάφορες αιτίες και εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν να μάχονται σε αυτόν τον άνισο αλλά απαραίτητο αγώνα, να επιστρέψουν σε αυτό.
Με ιδιαίτερη χαρά, πέραν όσων καθημερινά συνεχίζουν να επανεγγράφονται σαν μέλη του κόμματος, ο πρώην Γ.Γ. και εκ των ιδρυτών του Σ.Ε.Ε. κος Θεόδωρος Διαμάντης αποδέχθηκε το αίτημα και αποτελεί και πάλι μέλος του κόμματος μας. 
Εμείς βέβαια που γνωρίσαμε από κοντά τη δραστηριότητα του αλλά και την αγάπη και το πάθος που έτρεφε για το ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας, ήμασταν σίγουροι ότι πάντα ήταν κοντά μας.
Κανένα προσωπικό ή άλλο πρόβλημα δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον να συνεχίσει να αγωνίζεται για τις ιδέες του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, εφόσον πραγματικά πίστεψε σε αυτές.
Και ίσως εμείς που αποτελούμε σήμερα την ηγετική ομάδα να μην είμαστε αυτοί που μπορούν να ανταποκριθούν στο βαθμό που χρειάζεται στις απαιτήσεις ενός κόμματος σαν το Σ.Ε.Ε. αλλά θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με όσες μικρές δυνάμεις διαθέτουμε ακόμη και μετά το συνέδριο, βοηθώντας σαν απλοί εργάτες αν χρειασθεί τη νέα ηγεσία που θα προκύψει από αυτό. 
Γιατί ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σημαίνει ανιδιοτελής προσφορά, εθελοντισμός και πίστη στην ανάγκη αναγέννησης της Πατρίδας και επουδενί προσωπικές επιδιώξεις και ανάδειξη υπαρκτών ή ανύπαρκτων πολιτικών ικανοτήτων.
Προσωπικά χαιρετίζω την επιστροφή του Θεόδωρου Διαμάντη, ενός αγνού αγωνιστή με τον οποίο οργώσαμε την Ελλάδα με προσωπικά μας έξοδα, προσπαθώντας να κάνουμε γνωστές τις ιδέες του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ σε όλη την επικράτεια αλλά και να οργανώσουμε τα μέλη των περιφερειών μας.
Στον κο Θεόδωρο Διαμάντη, με απόφαση του ΑΠΣ η οποία ελήφθη με απόλυτη πλειοψηφία, ανατέθηκε το γραφείο τύπου του κόμματος από το οποίο, με τη βοήθεια όλων των μελών μας για την οποία ευελπιστούμε, θα βοηθήσει στα μέτρα των δυνατοτήτων του στην αναδιοργάνωση του Σ.Ε.Ε. και την ενημέρωση της κοινωνίας επί των πολιτικών θέσεων του. 
Προϋπόθεση βέβαια είναι ότι όλα τα μέλη θα παραμείνουμε πειθαρχημένοι και πιστοί στις γραπτές αλλά και τις άγραφες αξίες που περιβάλλουν το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Κάτι το οποίο θα απαιτηθεί από όλους όσους ισχυρίζονται ότι αγαπούν το Σ.Ε.Ε. καθόσον είναι το πρώτο βήμα για μία συγκροτημένη πορεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ προς εκεί που απαιτείται από τις υπάρχουσες πολιτικές συνθήκες στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου