Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου Νο 41


 Το ξεπούλημα περιουσίας του Εθνους από το ΤΑΙΠΕΔΗ ανησυχία αυτή μεταβάλλεται δικαίως σε οργή όταν κάποιος αντιληφθεί ότι περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου ,του Έθνους ,θα ξεπουληθούν σε τιμές ευκαιρίας για τα διεθνή αρπακτικά και ενώ το τίμημα θα καταβληθεί ολόκληρο για την εξόφληση του χρέους ,το οποίο σημειώνουμε ότι αντί να μειώνεται, παρά τις μέχρι τώρα θυσίες του Ελληνικού λαού ,τους προπηλακισμούς ,την εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, τα εξευτελιστικά μνημόνια και διθυραμβικά κουρέματα, αυξάνεται.

Ταυτόχρονα δε, εάν το δημόσιο θέλει την χρήση των ακινήτων στο μέλλον, θα πληρώνει αρκετά υψηλό ενοίκιο στον νέο ιδιοκτήτη.

Προς πώληση λοιπόν ,το ακίνητο έκτασης 8 στρεμμάτων στην Έγκωμη της Κύπρου, στοΛονδίνο ακίνητο 800 περίπου τ.μ. στο Ηolland Ρark για το οποίο πληροφορούμεθα ότι η ελάχιστη τιμή ορίστηκε σε 22 εκ λίρες .

Ρωτάμε, το ενοίκιο που θα καταβάλλουμε στο μέλλον ποιο θα είναι;

Τρίτο ακίνητο αυτό των Βρυξελλών, εννέα ορόφων 3000τ.μ. με ελάχιστη τιμή 3,24 εκ. ευρώ και τέλος στο Βελιγράδι τετραώροφο κτίριο 2387τ.μ. σε κεντρικό μέρος της πόλης με ελάχιστο τίμημα 2 εκ. ευρώ.

Ειδικά το ακίνητο της Κύπρου ,στην καρδιά της μεγαλονήσου μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταλήξει στα χέρια των «φίλων» γειτόνων μας , με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους σκέπτονται πατριωτικά.

Τα παραπάνω αποτελούν μικρό δείγμα του ξεπουλήματος, σε σχέση με αυτά που ήδη έχουν μεταβιβαστεί στο ταμείο προς πώληση.

Ο Σ.Ε.Ε. απαιτεί
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απογυμνώσει την Ελλάδα και τον λαό της από τα περιουσιακά τους στοιχεία , πόσο μάλλον αυτή η τριτοκομματική κυβέρνηση η οποία εκφράζει τη μειοψηφία του Ελληνικού λαού.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου