Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

νέα από δίπλα... (ΣΕΕ Ξάνθης)



  • Μάρκος Μπρωκούμης: Οι Πορτογαλικές ΕΔ εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία καλούν τον Πορτογάλο πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να φύγει από την χώρα τονίζοντας ότι "Είναι φανερό ότι οι πολιτικές που έχουν επιβληθεί από αυτή την κυβέρνηση έχουν αποτύχει. Έχουν επικεντρωθεί στην εκθεμελίωση των εργαζομένων και των κοινωνικών τους δικαιωμάτων με το να επιβάλλουν όλο και περισσότερα μέτρα λιτότητος, περισσότερη ανεργία και περισσότερη ανασφάλεια. 
    Έχετε μετατρέψει τους φτωχούς σε άθλιους και τη μεσαία τάξη σε νεόπτωχους οδηγώντας μια ρημαγμένη χώρα χωρίς κανένα στόχο στην άβυσσο. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην Τρόικα και σε κανένα άλλο να συνεχίσουν. 
    Έχουμε νόμιμη εξουσιοδότηση να υπερασπιστούμε το πορτογαλικό σύνταγμα και δεν μπορούμε, ούτε και πρόκειται να εγκαταλείψουμε ένα έθνος με 900 χρόνια ιστορία να μαραζώσει επειδή εσείς αποφασίσατε να κάνετε την Πορτογαλία όμηρο των διεθνών οικονομικών κύκλων. 
    Όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχει ορκιστεί στην υπεράσπιση της χώρας, να περιφρουρεί το Σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας και αποκηρύσσουν κατηγορηματικά τις πολιτικές που ακολουθούνται γιατί είναι αντίθετες με αυτά που οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ορκιστεί." 
    Θα ήθελα να ρωτήσω την Στρατιωτική Ηγεσία της Πατρίδος μας, αυτά ισχύουν για την χώρα μας? Πλήττεται η όχι η αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας την στιγμή που ο προαιώνιος εχθρός της χώρας μας ο Τούρκος καραδοκεί ? Υπάρχουν η όχι κατοχικές δυνάμεις στην Πατρίδα μας και μάλιστα και μέσα στο ΥΕΘΑ? 
    Για να δούμε.... θα ανταποκριθείτε στα κελεύσματα της Ιστορίας, του Έθνους και του λαού και θα απελευθερώσετε την χώρα αποκαταστάντας την Δημοκρατία η θα εκτελέσετε εντολές δυνάμεων κατοχής, της τρόικας και των εγχωρίων μαριονετών τους, μένοντας απαθείς και βλέποντας το ιστορικό μας Έθνος να καταστρέφεται επειδή έτσι θέλησε ένας αποβλακωμένος μαλάκας στο Καστελόριζο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου