Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

‎6ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ


Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 το 6ο ΣΠ στην Κόρινθο υπέστειλε την πολεμική του σημαία.

Μια ιστορία θυσιών και Ελληνικού αίματος, τερματίσθηκε ξαφνικά προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις επαγγελματιών και πλήρως αποτυχημένων πολιτικών και αυτοδιοικητικών.

Και τερματίσθηκε κρυφά χωρίς να πραγματοποιηθεί μια έστω μικρή τελετή να τιμηθούν οι ήρωες πρόγονοι μας οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος την οποία έχουν εκχωρήσει σήμερα οι υπηρετούντες το σάπιο και ανάξιο πολιτικό σύστημα.

Βέβαια η τελετή θα σήμαινε την επίσημη παρουσία του κράτους δια μέσου των εκπροσώπων του. Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό όταν θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δίκαιη λαϊκή οργή λόγω των αποτελεσμάτων της πολιτικής τους; Γιαυτό έρχονται και φεύγουν νύκτα σαν κλέφτες όπως πολύ σωστά τους έχει ήδη κατατάξει ο Ελληνικός λαός.

Τους Κορίνθιους δεν τους ενδιαφέρει αν η κατάληξη οφείλεται είτε σε σκοπιμότητα είτε σε εγκληματική αδιαφορία είτε σε ανικανότητα όσων ασχολήθηκαν με το θέμα, δηλαδή Μπεγλίτη, Δήμο Κορινθίων, Βουλευτές ΝΔ Κορινθίας.

Αλλά είναι σίγουρο ότι θα τους αποδώσει ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ αυτό το οποίο τους οφείλει για την όποια δράση τους.

Οι απόστρατοι και οι εν ενεργεία Αξκοί και Οπλίτες, όπως όλοι όσοι υπηρέτησαν σε αυτό αλλά και οι Κορίνθιοι πολίτες, κρατάνε μέσα στην καρδιά τους την προσφορά του 6ου ΣΠ στην Πατρίδα, και τιμούν τους ήρωες πεσόντες Οπλίτες και Αξιωματικούς υποσχόμενοι ότι θα ακολουθήσουν πιστά τα βήματα τους όταν απαιτηθεί.


Πανταζής Βασίλειος
Αξκός ε.α.
Μέλος ΑΠΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου