Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ :Προς τους Αξιοτίμους Κυρίους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.


Του Αντώνη Γρυπαίου . 


Προς τους                                                                    Αθήνα
Αξιοτίμους  Κυρίους                                                  03-09-12
Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων
                       &
των Σωμάτων  Ασφαλείας.                            ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Αθήνα                                                            ------------------------------

Αξιότιμοι  Κύριοι  Αρχηγοί,

        Θέμα: Διαμαρτυρίες  &  Διαδηλώσεις του Ελληνικού Λαού:
         ------------------------------------------------------------------------
Αρχίζω την ανοιχτή επιστολή μου  με τη γνωστή λαϊκή  ρήση,
«Λαός, Στρατός, και Σώματα Ασφαλείας ενωμένοι ποτέ νικημένοι».
Επίσης ένα λαϊκό γνωμικό λέει, «Στο ίδιο καζάνι βράζουμε». Και
« Η  ΙΣΧΥΣ  ΕΝ  ΤΗ  ΕΝΩΣΕΙ».

Η Εκκλησία μας εύχεται, «Υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας»!!!
Αρκετά όμως σας ζάλισα με τις λαϊκές παροιμίες, και τα γνωμικά.
Ας έλθουμε στο θέμα.

Όλοι μαζί οι Έλληνες, ευρισκόμενοι ενώπιον σκληρών οικονομικών μέτρων, που λαμβάνουν  οι ανθέλληνες πολιτικοί, εναντίον όλων των Ελληνικών λαϊκών μαζών, στρωμάτων, και τάξεων, οποθενδήποτε και αν προέρχονται, πλην των οικονομικώς ισχυρών, γνωστών ως «μεγαλοκαρχαριών», έχουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Στο παρελθόν που συνέτρεχον οι ίδιοι λόγοι, εμείς ο «λαουτζίκος» ή πόπολο, προβλέποντας «τα σήμερον συμβαίνειν», αντιδράσαμε εναντίον των εφιαλτών πολιτικών, με διαδηλώσεις στα κέντρα των μεγάλων Ελληνικών πόλεων, με διαμαρτυρίες των αποκαλουμένων «αγανακτισμένων» Ελλήνων, στις οποίες «μουτζώναμε» τους επαγγελματίες εθνοπατέρες, και αποκαλούσαμε αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, με το χαρακτηρισμό «προδότες» του Έθνους και του Ελληνισμού. Θα μπορούσαμε από τότε να είχαμε γλιτώσει την Ελλάδα
από τη συμφορά, αν μας είχατε βοηθήσει.!!!  

Δυστυχώς, εσείς δεν συμμετείχατε σε αυτές τις διαμαρτυρίες, και όχι μόνο δεν μας βοηθήσατε, αλλά στραφήκατε μετά μανίας εναντίον των Ελλήνων διαδηλωτών, ψεκάζοντας τους αγανακτισμένους Έλληνες, με καρκινογόνα χημικά αέρια, λες και είμαστε Τούρκοι και άλλοι Ισλαμοφασίστες εισβολείς  κατακτητές. Τόσο μίσος!!!

Έτσι μας διαλύσατε!!!!

Υπ΄ όψιν ότι αυτά τα καρκινογόνα χημικά αέρια εισπνέουν και τα παιδιά σας και τα εγγονάκια σας, μέσω της μολυσμένης ατμόσφαιρας.

Έτσι πετύχατε περιφανή νίκη εναντίον του λαού των αγνών Ελλήνων πατριωτών.
Βεβαίως στον όχλο των διαδηλωτών παρεισέφρησαν οι γνωστοί «κουκουλοφόροι» οι οποίοι  πετροβολούσαν τις δυνάμεις καταστολής.

Όμως αυτούς τους «βαλτούς», μπορούσατε να τους απομονώσετε….

Αφού είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι τους χρησιμοποιεί το παρακράτος, για να διαλύει τους αγνούς Έλληνες πατριώτες διαδηλωτές, χτυπώντας τα αστυνομικά όργανα με συντρίμια μαρμάρων, και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Έτσι δημιουργείται χάος στις διαδηλώσεις του Ελληνικού Λαού, προς μεγάλη χαρά των εφιαλτών πολιτικών, και των Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, εισβολέων και κατακτητών, που βλέπουν τους Έλληνες σε διχόνοια, να «τρώγονται» μεταξύ των.

Υπ΄ όψιν ότι τώρα στη πατρίδα μας δεν είμαστε πλέον μόνοι αμιγείς Έλληνες, έχουμε τους «λαθρό» οι οποίοι καιροφυλακτούν………..  

Ύστερα από όλον αυτόν τον διωγμό, απορείτε λέγοντας, μα γιατί οι Έλληνες δεν διαμαρτύρονται με όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος τους;;; γιατί είναι τόσο ψύχραιμοι;;;
Η εξήγηση είναι απλή, ο ψεκασμός με τα χημικά επέδρασε στον εγκέφαλο των διαδηλωτών, και μας έκανε «ψυχρούς» (COOL),  και αδιάφορους.

Άραγε διερωτηθήκατε με τι χημικές ουσίες φτιάχνουν οι κατασκευαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυτά τα όπλα;;;.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνωρίζετε, όπως δεν γνωρίζουν οι γιατροί από τι χημικές ουσίες είναι φτιαγμένα τα διάφορα εμβόλια, με τα οποία εμβολιάζουν τα εγγονάκια σας , από νηπιακής ηλικίας.!!!!!

Στο παρελθόν οι εφιάλτες πολιτικοί, εύρισκαν στο πρόσωπό σας, τον απόλυτο αξιόμαχο σύμμαχο, εναντίον Ελλήνων.

Σήμερα όμως οι συνθήκες άλλαξαν, αφού υποφέρετε και εσείς το ίδιο με εμάς. Σήμερα με συμπάθεια εμείς ο λαουτζίκος-πόπολο, βλέπουμε ένστολους να κατεβαίνουν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι εναντίον των εφιαλτών πολιτικών, διά τα οικονομικά πάθη που υφίστανται.
Αναφωνούμεν, «Κοινή γαρ η τύχη».

Να σκεφθείτε ότι, η πατρίδα μας κάθεται επάνω σε τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα, και οι ανίκανοι, ανίδεοι, άσχετοι, και  προδότες πολιτικοί, κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, και τους μισθούς  Ημών και Υμών, για να φέρουν το οικονομικό χάος στον Ελληνικό Λαό, διότι ούτω διατάσσονται να πράξουν από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας τυγχάνουν υπάλληλοι, όργανα, πιόνια, και μαριονέτες.

Κόβουν μισθούς-συντάξεις, για να χρηματοδοτήσουν τις τράπεζες της παγκόσμιας κυριαρχίας εσωτερικού & εξωτερικού.!!!

Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι τόσο αγράμματοι, που δεν σέβονται Ιστορία & Πολιτισμό.

Η παιδεία τους εξικνείται μέχρι αυτής του Σαράφη.

Να σκεφθείτε ότι παραχωρούν την Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό στους Σλάβους των Σκοπίων, και τους Τούρκους  της Μογγολίας, τόσο αγράμματοι είναι.!!!

Οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να εκμεταλλευθούν τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, και τον άλλον ορυκτό πλούτο, και περιμένουν με μειώσεις μισθών και συντάξεων, με φόρους και χαράτσια, να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Είναι τόσο ανίκανοι που έχουν αποδεχθεί μοιρασιά για τα Ελληνικά πετρέλαια, μόνο 20% για το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ το 80% μοιράζονται ΑμερικανοΕβραίοι και Τούρκοι………..

Κατάφεραν να σπείρουν το μίσος ανάμεσά μας, και να μας διχάσουν, ενώπιον του κοινού εχθρού, για να πάρουν εύκολα τα πετρέλαια οι εχθροί. Η λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας, είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους, που μας φόρτωσαν τεχνηέντως οι παγκόσμιοι Αφέντες, οι Παντοκράτορες και Κοσμοκράτορες. Αυτό έπραξαν άλλα κράτη και σώθηκαν. Αλλά από αυτούς τους φοβισμένους πολιτικούς της ρουτίνας, μη περιμένετε δυναμικές ενέργειες.

Όπως καλώς γνωρίζετε, η πατρίδα μας κατελήφθη από 3 εκατομμύρια ξένους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες. Αυτό που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν με τη βία οι Αρχαίοι Πέρσες, την εποχή του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή, το πέτυχαν σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί, ανοίγοντας τα σύνορα στο στρατό σωτηρίας του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, τη Σιωνιστική Λεγεώνα των Ξένων, και τη λεγεώνα των Πακιστανών, Αφγανών, και Αφρικανών. Αυτούς τους Ισλαμοφασίστες, εισβολείς και κατακτητές, τη δεδομένη στιγμή, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, θα τους εξοπλίσει, και τότε θα αρχίσει το δράμα του τέλους των Ελλήνων.

Τα γεγονότα που είδατε στη Λιβύη, και σήμερα βλέπετε στη Συρία, και εν συνεχεία στο Ιράν, θα συμβούν και εδώ στη πατρίδα μας.

Αν η Συρία υπάρχει ακόμη, το οφείλει στη συμμαχία της με τη Ρωσία!!
Αυτός είναι ο σκοπός της έλευσης εδώ όλων αυτών των μισθοφόρων της παγκόσμιας πανσπερμίας  μαχητών, και πολεμιστών.

Αυτοί δεν ήλθαν εδώ σαν οικονομικοί μετανάστες, αλλά σαν εισβολείς και κατακτητές. Τα σύνορα άνοιξαν οι εφιάλτες πολιτικοί, διότι ούτω διετάχθησαν να πράξουν, από τα μεγάλα αφεντικά τους.

Οι επίορκοι πολιτικοί σας κόβουν πάσης φύσεως οικονομικές απολαβές, για να σας υποτιμήσουν, θα σας υποβιβάσουν στο επίπεδο των Πακιστανών Αστυνομικών, και οι «λαθρό», θα μας κομματιάσουν.

Η Ελλάδα που ξέρατε, πάει πέθανε. Σήμερα έχουμε μια Ελλάδα Ισλαμική, με κατοίκους έγχρωμους, κάθε καρυδιάς καρύδι.

Σε κάθε γειτονιά στείνουν και από ένα τζαμί, με το Μητροπολιτικό τέμενος στη καρδιά της αρχαίας Αθήνας.!!!!

Μόλις επικρατήσουν, θα αλλάξουν το όνομα της πατρίδας μας, και όλα τα σύμβολα. Ήδη αρχή γίνεται από τη Θράκη.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, σαν όργανα και αυτοί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. βοηθούν σε αυτή την εξέλιξη, έκαναν την Ελλάδα αποθήκη των Ισλαμοφασιστών, τους οποίους οι Παντοκράτορες, θα χρησιμοποιούν κατά βούληση, εναντίον των απείθαρχων λαών της Ευρώπης.
Βλέποντας μακριά, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα μετανιώσουν γιαυτό το κακό που κάνουν στην Ελλάδα, αλλά θα είναι πια αργά…….

Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, εμείς οι εναπομείναντες Έλληνες, τι κάνουμε;;;
Απαιτείται ομοθυμία, πατριωτισμός, και αδελφοσύνη, για να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη τραγική κατάσταση, στην οποία μας φέρανε οι  εφιάλτες πολιτικοί, οι οποίοι δεν διστάζουν προ ουδενός, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των Μεγάλων Αφεντικών .

 Όταν θα κατέβουμε στις πλατείες, διαμαρτυρόμενοι και αγανακτισμένοι, για τη φτώχεια και τη πείνα, σας θέλουμε μαζί μας.

Ενωμένοι ενώπιον του κοινού εχθρού.

Λαός , Στρατός, και Αστυνομία, ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

Ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε το κοινό εχθρό, αλλιώς πάμε χαμένοι σαν Λαός, και σαν Κράτος. Πάμε χαμένοι και εμείς σαν Λαός, και Εσείς σαν ένστολοι Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί.

Το κράτος του Πακιστάν θα μετοικίσει στην όμορφη πατρίδα μας , με τις ευλογίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, με οικονομικές συνθήκες Πακιστάν, Ινδίας, και Μπαγκλαντές…………

Ο εχθρός της πατρίδος, και του Ελληνικού λαού, είναι οι εφιάλτες πολιτικοί, που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, και έφεραν τη πατρίδα μας σε αυτή την τραγική οικονομική και πολιτιστική κατάσταση!!!

Έκαναν την ιστορική πατρίδα μας, Ασία και Αφρική.

Θα μου πείτε εμείς τους ψηφίσαμε. Ναι τους ψηφίσαμε από άγνοια, ενώ υπήρχαν υποψήφιες αγνές πατριωτικές δυνάμεις, τους αγνοήσαμε και ψηφίσαμε πάλι τους εφιάλτες. Τους ψήφισαν οι ακραίοι συντηρητικοί παππούδες & γιαγιάδες, χωρίς να σκεφθούν τα εγγονάκια.
Ψηφίσαμε πάλι αυτούς που κατάστρεψαν τη πατρίδα μας.

Επιπολαιότητα και αφέλεια, δεν συγχωρείται πλέον.

Σας καλούμε να μη πειθαρχήσετε πλέον στις διαταγές των εφιαλτών πολιτικών εχθρών της πατρίδος, αλλά όλοι μαζί να κάνουμε την ειρηνική επανάστασή μας, για να σώσουμε τη πατρίδα.

Οι εφιάλτες πολιτικοί βάζουν το κόμμα, πάνω από την πατρίδα.

Μέσα από επαναστάσεις αναδύεται ο ηγέτης, που θα μας οδηγήσει στη σωτηρία. Εάν πειθαρχήσετε στους εφιάλτες πολιτικούς, και στραφείτε εναντίον Ελλήνων, ο φαύλος αυτός κύκλος θα διαιωνίζεται, με τελικό επίτευγμα την απώλεια της πατρίδος.    
Ενώπιον του κοινού εχθρού, πολιτικών, και εισβολέων Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας, πάντα ήσαν ενωμένοι ενώπιον κοινού εχθρού, γιαυτό επιβιώσαμε αιώνες τώρα. Ενώ σήμερα κατελήφθημεν αμαχητί εκ των έσω, αφήσαντες τους εισβολείς λαθρομετανάστες να εισβάλουν στο σπίτι μας, στην Ελλάδα μας, διότι εμπιστευτήκαμε τη τύχη μας στα χέρια των προδοτών πολιτικών, αχυρανθρώπων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η διχόνοια μεταξύ μας,  μεταξύ Λαού και Δυνάμεων καταστολής διαδηλώσεων, είχε αυτό το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα της απώλειας της πατρίδος, και τη νίκη αντεθνικών δυνάμεων του σκότους της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. και της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.!!!

Στη χώρα μας συνετελέσθη εθνικό οικονομικό έγκλημα από τους «συμμάχους» του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και εταίρους στην Ε.Ε. που τελικό στόχο και σκοπό έχει το διαμελισμό και ακρωτηριασμό της πατρίδας μας. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Οι εφιάλτες πολιτικοί για να μπορέσουν να σας κόψουν μισθούς και συντάξεις, σας θέλουν απομονωμένους από το Λαό. Σας θέλουν εχθρούς του Λαού.  Μην τους κάνετε τη χάρη.  Θέλουν να σας αποδυναμώσουν οικονομικά, για να επιτύχουν το ακρωτηριασμό της πατρίδας μας, για να ολοκληρωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των αφεντικών τους.

Δυστυχώς ο κομματισμός των εφιαλτών πολιτικών, επεκράτησε και στους Έλληνες ένστολους όλων των βαθμίδων, όλων των όπλων, με αποτέλεσμα ο υπερήφανος, ιστορικός, και πολιτισμένος αυτός Λαός, να κοιμηθεί τον ύπνο τους αφελούς και αδαούς Λαού.

Οι κομματικές προαγωγές και αποστρατείες «κοίμισαν» εσάς τους ένστολους, τα αγνότερα πατριωτικά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας, όπως εμάς το λαουτζίκο-πόπολο, μας κοίμισαν τα χημικά, που μας ψεκάζετε από Γης και αέρα, «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενοι».
Σας καλούμε κοντά μας, ελάτε κοντά μας, αν αγαπάτε την Ελλάδα, για να ξεβρωμίσουμε  το τόπο από τους εφιάλτες, μόνο έτσι θα ξεκουμπιστούν να φύγουν οι ανθέλληνες πολιτικοί, πράκτορες των Παντοκρατόρων. Αξιωματικοί όλων των βαθμίδων, όλων των όπλων,
Αστυνομικοί, Ειδικοί φρουροί, ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, φαντάροι, ναύτες, αεροπόροι, ελάτε μαζί με το Ελληνικό πόπολο, μην αντιπαρατεθείτε με τον Ελληνικό Λαό, διότι έτσι θα γίνετε άθελά σας σύμμαχοι με τους προδότες πολιτικούς, και τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες,
εναντίον Ελλήνων. Ελάτε μαζί μας, ΟΧΙ  ΕΜΦΥΛΙΟ, να μη γίνει πάλι της Κερατέας………να διώξουμε ειρηνικά τους εφιάλτες πολιτικούς, πράκτορες ξένων δυνάμεων.

Σήμερα ξεπουλάνε κομμάτια από τη πατρίδα μας, (περιφέρειες και νησίδες), με διάφορους πονηρούς τρόπους, διότι τα θέλουν οι Κοσμοκράτορες, οι τσιφούτηδες σαράφηδες, τα αφεντικά τους.

Με τη μέθοδο της Ε.Ο.Ζ. ξεπουλάνε στους ξένους ολόκληρες περιφέρειες της πατρίδας μας.
Αντί να διακηρύξουν την Α.Ο.Ζ. βάσει της οποίας θα εκμεταλλευθούμε τα πετρέλαιά μας, εφαρμόζουν την προδοτική Ε.Ο.Ζ. διότι έτσι θέλει η παγκόσμια Δικτατορία με τα όργανά της τους Ευρωπαίους,(βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Σούλτς προέδρου Γερμανών Σοσιαλιστών).
Όπου ακούτε Σοσιαλιστές να καταλαβαίνετε Σιωνιστές τσιφούτηδες, σαράφηδες τοκογλύφοι!!! Τέτοιοι εφιάλτες μας κυβερνάνε……..

Ελάτε μαζί μας να διώξουμε τους επαγγελματίες εφιάλτες πολιτικούς.

Ελάτε μαζί μας να πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας.

Οι ξένοι εχθροί, θα ονομάσουν τους Ισλαμοφασίστες λαθρόμετανάστες, «Ελληνικό Δημοκρατικό Στρατό», όπως κάνουν σήμερα στη Συρία.

Θα παρουσιάζουν στη διεθνή κοινή γνώμη τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες σαν Έλληνες της αντιπολιτεύσεως , όπως έκαναν στη Λιβύη, και κάνουν τώρα στη Συρία…………
Ετοιμάζουν «Αραβική Άνοιξη» για την Ελλάδα.

Το έμψυχο υλικό το έχουν άφθονο εδώ, γιαυτό φρόντισαν οι εφιάλτες πολιτικοί.
Οι Ισλαμοφασίστες εσάς θέλουν να χτυπήσουν, για να καταλάβουν τη χώρα. Λαός και ένστολοι θα βρεθούμε απέναντι από τα Καλάσνικωφ των Λαθρό…….όπως γίνετε τώρα στη Συρία…….

Εάν πέσουμε στο δόλωμα των εφιαλτών πολιτικών τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Τους αποκαλούμε προδότες διότι κατάστρεψαν τη χώρα και το λαό της, μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, ενώ επικρέμαται ο κίνδυνος διαμελισμού και ακρωτηριασμού της πατρίδας μας. Ο Τούρκος με τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, αναμένουν τη κατάλληλη στιγμή…..

Όλα αυτά γίνονται, αρχής γενομένης με τη χρεοκοπία, για να αρπάξουν οι διεθνείς γύπες, οι διεθνείς αγράμματοι, τσιφούτηδες, σαράφηδες, Κοσμοκράτορες, όλο τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά και για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς σκοπούς, για να «στριμώξουν» με τη βοήθεια της Τουρκίας, τη Ρωσία στο βορρά…….παραχωρώντας το Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, σε αντάλλαγμα της «πλάτης» που θα βάλλουν οι Τούρκοι για το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό «στρίμωγμα» της Ρωσίας στο βορρά, αλλά και της ίδρυσης του Κουρδικού κράτους……….

Όσον αφορά εμάς, θα παραμείνουμε ακρωτηριασμένοι………. λόγω των «έξυπνων» πολιτικών που μας κυβερνούν!!!!

Μη σας φαίνονται απαισιόδοξα σενάρια, είναι στο πρόγραμμα των σαράφηδων, τσιφούτηδων, τοκογλύφων, απαίδευτων, Παντοκρατόρων.

Έλληνες γρηγορείτε!!!


                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                           E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου