Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το παιχνίδι του εκφοβισμού και της υποκρισίας ...



Το παιχνίδι του εκφοβισμού και της υποκρισίας που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν μονότονα αλλά δυστυχώς επιτυχημένα οι κυβερνητικοί εντολοδόχοι υπάλληλοι της τρόικα συνεχίζεται.

Τώρα έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι «αντιστέκονται ηρωικά» στους εντολείς τους ξένους τοκογλύφους σχετικά με τα μέτρα που υποτίθεται ότι «απαιτούν» προκειμένου να συνεχίσουν να σπρώχνουν τη χώρα προς την καταστροφή.

Αλλά δυστυχώς για αυτούς ο Ελληνικός λαός, έστω και καθυστερημένα αντιλήφθηκε τα σχέδια τους. Παρατηρώντας άναυδος και μουδιασμένος καθημερινά φαινόμενα παράνομου πλουτισμού τους και υπεξαιρέσεων του δημοσίου χρήματος που έρχονται στη δημοσιότητα και τις φασιστικές συμπεριφορές δημοκρατών υποτίθεται πολιτικών, τους έχει κατατάξει σε αυτούς που πρέπει τάχιστα να απολογηθούν δημόσια και να τιμωρηθούν ακ
ραία για την καταστροφή που προξένησαν και συνεχίζουν να προξενούν στην Πατρίδα.

Ο Έλληνας και η Ελληνίδα τους έχει κατατάξει οριστικά στους κοινούς ψεύτες και κλέφτες καθώς και στους επικίνδυνα ανίκανους πολιτικούς.

Και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Είναι όλοι ανεξαιρέτως από το ίδιο υλικό και αυτό γιατί το σύστημα που έκτισαν μεταπολιτευτικά παρέα με μεγαλοεργολάβους και αρπακτικά των ΜΜΕ επιτρέπει την παραμονή μόνο τέτοιων «προσωπικοτήτων» στην πολιτική σκηνή.

Ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία της χώρας είναι μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβέρνηση χωρίς ακραία στοιχεία και χωρίς συμμετοχή παλαιών πολιτικών που άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο έβλαψαν την πατρίδα με τις ενέργειες τους και τις παραλείψεις τους.

Και αυτός ο δρόμος μπορεί να ανοίξει με την οργάνωση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μεγαλύτερη δυναμικότητα, συμμετοχή αλλά και σκληρότητα. 

Μια ενέργεια που δεν πρέπει να διακοπεί μέχρι την οριστική σωτηρία της χώρας από τους «σωτήρες της».

Και εδώ επιτέλους πρέπει να πρωτοστατήσουν οι πολίτες που προέρχονται από τις ΕΔ και ΣΑ αλλά με δυναμισμό, οργάνωση, σχέδιο και χωρίς την ύπαρξη πολιτικών κηδεμόνων που δυστυχώς φαίνεται ότι ήδη προσπαθούν να διαχωρίσουν αυτήν την προσπάθεια.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα υποστηρίξει και θα πρωτοστατήσει σε κάθε προσπάθεια που έχει αυτήν την κατεύθυνση και μόνο. 

Πανταζής Βασίλειος
Μέλος ΑΠΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου