Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Το "βαπόρι" απο την Ιταλία που μετέφερε... χαρτί για την Τράπεζα της Ελλάδας - Χαμός με τα σενάρια περί τυπώματος ... δραχμής!



Πάτρα: Το \"βαπόρι\" απο την Ιταλία που μετέφερε... χαρτί για την Τράπεζα της Ελλάδας - Χαμός με τα σενάρια περί τυπώματος ... δραχμής! 
Σοβαρά ερωτήματα και συνειρμοί προκαλούνται από ένα περίεργο φορτίο που πέρασε πριν λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα μέσα απο το Λιμάνι της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οπως αναφέρει το paraskhnio.gr, στις 7 Αυγούστου στο Superfast 11 από Ανκόνα για Πάτρα μεταφέρθηκε χαρτί που είχε παραγγελθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας. Γύρω από το ογκώδες κοντέινερ είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία και την ΕΥΠ.

Η νταλίκα ταξίδεψε για Αθήνα συνοδευόμενη από αρκετά υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομίας και κατέληξε στις αποθήκες της Τράπεζας της Ελλάδος στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών.

Δεν χρειάζεται να το ρίξουμε στην παραφιλολογία και τη μυθομανία περί ετοιμασιών για εκτύπωση δραχμών, αλλά η σκοπιμότητα μιας τέτοιας παραγγελίας όντως χρήζει απαντήσεων, ειδικά αυτή την περίοδο που τα σενάρια χρεοκοπίας της χώρας φουντώνουν διεθνώς.

Πηγή: www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου