Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!


Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .


papandreou-samaras22-580x401
Είναι χειρότερος από τον Παπανδρέου και βεβαίως πιο επικίνδυνος.
Συνειδητά εγκληματεί σε βάρος της χώρας και του λαού. Ποινικοποιεί την τεκνοποιϊα, αυξάνοντας τους φόρους όσο πιο πολυμελείς είναι οι ελληνικές οικογένειες.
Επιβάλλει τους πιο εξοντωτικούς φόρους από θεσπίσεως του ελληνικού κράτους και ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στους εχθρούς και κατακτητές της Ελλάδος.
Έχει συμπεριλάβει στο ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο όλες τις προς πώληση επιχειρήσεις του κράτους αλλά μαζί με το πωλητήριο, δίνει και απόρρητα επιχειρησιακά μυστικά στους υποψήφιους αγοραστές!
Έχει ανοίξει την κερκόπορτα στους εχθρούς εκτελώντας προθύμως τα σχέδια των τοκογλύφων!
Αποδείχθηκε ελεεινός ψεύτης παγιδεύοντας τους ψηφοφόρους με τα δήθεν
"Ζάππεια" και δεσμεύσεις για προστασία του εισοδήματος των εργαζομένων και των ευπαθών ομάδων (μισθωτών, συνταξιούχων, αναπήρων) για να αναδειχθεί στον πιο βάναυσο δυνάστη του λαού.
Η ιστορία θα τον γράψει με τα μελανότερα χρώματα.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να τον καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία!
πηγή

σχόλιο ΣΕΕ Ροδόπης

όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας είναι συνυπεύθυνοι. Η εισαγωγή στο ΔΝΤ δόλια και η συνέχεια ακόμη πιο ζοφερή από τους εμπνευστές και υποστηρικτές εν γνώσει ή εν αγνοία αυτών των πολιτικών, δλδ των βουλευτών και των ψηφοφόρων τους.... Εύχομαι οι πρώην υποστηρικτές τους, αυτοί που τους ανέδειξαν ως εκπροσώπους τους, να κατάλαβαν πλέον το λάθος της επιλογής τους και να επανορθώσουν. Κι επειδή ΔΕΝ επανορθώνονται, ας μην συνεχίζονται τα ίδια λάθη, από διαφορετικούς (τάχα άλλων κομμάτων αλλά ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ παληοΝΟΟΤΡΟΠΙΑ) ανθρώπων.

Θυμηθείτε το παληό μου προεκλογικό άρθρο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ως αδιακρισία και σκοτισμός των ψηφοφόρων... ΚΡΙΜΑ για τους Έλληνες γιατί θεωρητικά, κάτι καλύτερο αξίζαμε εμείς και τα παιδιά μας...      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου