Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ερώτηση προς σκεπτομένους (που υπάρχουν πολλοί) ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ υπ αριθμ 4/2012 ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.


Ρωτά λοιπόν η κ. Ντόρα Κρητικοπούλου


Κύριε Καλογεράκη, θα έπρεπε νομίζω να αναφέρετε ότι η εν λόγω κίνηση δεν είναι κατόπιν απόφασης των ΑΝΕΛ. Για να είστε ακριβείς, θάπρεπε να πείτε ακριβώς πώς και από ποιον έχει ξεκινήσει, γιατί έτσι παραπλανάται νομίζω ο κόσμος και νομίζει ότι είναι κίνηση των ΑΝΕΛ. Μπορείτε κι εσείς ως κόμμα να ακολουθήσετε τα καλέσματα που κάνω προς τον Ελληνικό Λαό, αλλά σας παρακαλώ πολύ να μην αφήνετε να εννοείται ότι είναι κίνηση των ΑΝΕΛ.

Το κύριο θέμα που δημιουργείται δεν έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά κυρίως με το ότι είναι η 2η φορά που διαπιστώνεται προσπάθεια από ένα κόμμα να οικειοποιηθεί μία εντελώς πατριωτική κίνηση που έχω ξεκινήσει, περιβάλλεται και υποστηρίζεται από χιλιάδες Έλληνες και έχει τη νομική μου στήριξη. Οι ΑΝΕΛ τώρα ανακάλυψαν την υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο; Γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν τόσο καιρό για την εφαρμογή της; Ένα άλλο ερώτημα που θα ήθελα να απαντηθεί είναι το εξής: Γιατί οι ΑΝΕΛ δεν κατέθεσαν πρόταση για την άσκηση ποινικής δίωξης σε σχέση με τη μήνυση για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων που έχω υποβάλει μαζί με εκατοντάδες υπογραφές Ελλήνων, ώστε να ενεργοποιηθεί ο εισαγγελικός ρόλος της Βουλής; Γιατί κατέθεσαν αμέσως τέτοια πρόταση για την ποινική δίωξη σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ; Την έχουν ξεχάσει τη μήνυσή μου που βρίσκεται στη Βουλή από 10.10.2012. Αυτή αφορά κακούργημα - η λίστα Λαγκάρντ είναι κυρίως για πλημμελήματα. ΓΙΑΤΙ; Επιλεκτικά καταθέτουν οι ΑΝΕΛ τις προτάσεις για άσκηση ποινικής δίωξης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου