Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

συγκέντρωση 13 Μαρ 2013 στην Θεσσαλονίκη


Οι απόστρατοι και εν ενεργεία  αξιωματικοί  δήλωσαν τα εξής

 1.Δηλώνουμε την αμέριστη και ειλικρινή μας συμπαράσταση στους ανέργους αυτής της χώρας ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τα αδέλφια και τα παιδιά μας.

2.Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στα 2.500.000 Ελλήνων και Ελληνίδων που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι μας.

3.Αγωνιζόμαστε ενάντια στην καταιγίδα των εχθρικών και εξοντωτικών μέτρων που ισοπεδώνουν  τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικούς του
στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.

4.Αγωνιζόμαστε για να έχουν τα παιδιά μας μέλλον και προοπτική στην Ελλάδα μας και να μην αναγκάζονται να μεταναστεύουν.

5.Εμείς προσφέραμε και εξακολουθούμε να προσφέρουμε στην πατρίδα μας,εσείς κύριοι πολιτικοί τι έχετε προσφέρει  μέχρι σήμερα?

  Οι ένοπλες δυνάμεις ανήκουν στην πατρίδα και τον λαό όχι στα κόμματα,συνάδελφοι καιρός είναι  να παραμερίσουμε  τις κομματικές ταυτότητες και να πλαισιώσουμε τους συνδέσμους και της Ενώσεις που μας εκπροσωπούν,οφείλουμε να συνεχίσουμε  τον αγώνα ενωμένοι ως μια γροθιά

 Για αξιοπρέπεια και Εθνική υπερηφάνεια συνάδελφοι είναι καιρός να καταλάβουμε την δύναμη μας  και να μην την χαρίζουμε σε κανέναν παρά μόνο στην πατρίδα και μόνον στην πατρίδα.

  Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η  φυλή μας, το έθνος μας και ο τόπος μας…….
                                             Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!


6.Αγωνιζόμαστε για να μην συνεχιστεί το ξεπούλημα της χώρας στους δήθεν εταίρους της Ευρώπης.Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας.Αγωνιζόμαστε για να μείνουμε ελεύθερη χώρα με άποψη κα όχι προτεκτοράτο

7.Διεκδικούμε και απαιτούμε την  αξιοπρέπεια μας,ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας,η εθνική κυριαρχία ανήκει στους Ελληνες.
 Η Ελλάδα για τους Ελληνες οι Ελληνες για την Ελλάδα……..
Όταν η αδικία γίνεται νόμος η αντίσταση γίνεται καθήκον

ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ότι και να κάνετε θα μας βρείτε μπροστά σας η Ελλάδα δεν παραδίδεται..

πηγή

και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου