Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

[HELLENIC-PROFESSORS-PHDS] Κατάργηση και προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας, ξεπούλημα του ...


...εθνικού της πλούτου με παράλληλη εξαχρείωση των Ελλήνων. Μέσω του Καλλικράτη, «σαλαμοποίηση» της Ελλάδας και μετατροπή της σε επιμέρους τμήματα εξυπηρετούντα διάφορα συμφέροντα

Ως γνωστόν τα εν εξελίξει συμβαίνοντα στη χώρα μας οδηγούν σε πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας στους Ράϊχενμπαχ, Φούχτερ και λοιπούς, την ουσιαστική κατάργηση και προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας,  το ξεπούλημα του εθνικού της πλούτου με παράλληλη εξαχρείωση των Ελλήνων.

-      Αφού επιτευχθούν αυτά σύμφωνα με πολλούς αναλυτές θα προχωρήσει το έργο που προετοιμάσθηκε με τον διαβόητο κατά πολλούς Καλλικράτη.
-      Στόχος τελικός του Καλλικράτη είναι κατ αυτούς  η «σαλαμοποίηση» της Ελλάδας και η μετατροπή της σε επιμέρους τμήματα εξυπηρετούντα διάφορα συμφέροντα,

Έτσι προβλέπεται ότι με ένα
ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος  να προχωρήσουν:

1.    Σε αυτονόμηση σε πρώτη φάση της Ελληνικής Θράκης
2.    Σε διχοτόμηση του Ελληνικού Αιγαίου
3.    Σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς στην Ελληνική Μακεδονία που θα στοχεύει σε κάποια σύντομη ενοποίηση της με τα σκόπια και ολική αποσκίρτηση της από την Ελληνική επικράτεια.
4.    Σε προσπάθεια απόσχισης της Κρήτης από το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος – προτεκτοράτο.
5.    Σε συνάρτηση με τα ανωτέρω και την ανυπαρξία Ελληνικού κράτους, δεν αποκλείεται να διευκολυνθούν και τα όνειρα των Αλβανών για τη Μεγάλη εις βάρος της χώρας μας Αλβανία.
6.    Για να επιτευχθούν τα ανωτέρω προβλέπεται σχεδόν διάλυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Τα ανωτέρω που για πολλούς ίσως φαντάζουν απίθανα είναι ίσως τόσον «απίθανα» όσο πριν δυόμισυ χρόνια ήταν απίθανη η υποδούλωση και παράδοση της Ελλάδας μας στους Ράϊχενμπαχ, Φούκτερ και λοιπούς

-      Μόνη λύση είναι η άμεση αφύπνιση όλων των Ελλήνων για να σωθεί η πατρίδα μας.
-      Το πρόβλημα δεν μόνον οικονομικό.
-      Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι το Ελληνικό μας κράτος ίσως σύντομα να είναι ανύπαρκτο με τους έλληνες στο έλεος των κατακτητών.
-      Συνεπώς πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας μας τώρα που ακόμα υπάρχει.

Γιατί ίσως σύντομα,  με τους Ράϊχενμπαχ, τους Φούκτερ και λοιπούς, να είναι πολύ αργά.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου