Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

μνμ προς κάθε ψηφοφόρο...


 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
                                                Βενιζέλου 38 – τηλ.2531026287
                                                http://seerodopis.blogspot.com/

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Ε.Ε. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ.
ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

   Η κατάσταση στη χώρα μας, είναι τραγική. Αν οι πολιτικοί έκαναν ό,τι έκαναν από ανικανότητα πρέπει να απομακρυνθούν. Αν το κάναν βάσει σχεδίου (που αυτό πιστεύουμε) πρέπει να τιμωρηθούν. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ (το ΜΟΝΟ γνωστό ως κόμμα αποστράτων, που δεν έχει κανέναν πολιτικό μαζί του) ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Οι ενστάσεις μας που ακολουθούν δείχνουν και τις πατριωτικές μας θέσεις.

   ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που συμμετείχαν στη ΒΟΥΛΗ, σαν υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι, υπέγραψαν για την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της μιζέριας του λαού. 
 
@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ - ΔΗΣΥ   Πως μπορεί να εκφράζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ το καταστατικό του, που πολεμάει ευθέως το Έθνος; Πως μπορεί να σας εκφράζει το ‘’καλύτερα λίγα στρέμματα λιγότερα και να κοιμόμαστε ήσυχοι; ‘’  Πως μπορεί να συμφωνείτε με το ανθελληνικό σχέδιο Ανάν;  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ!

@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι ΝΔ   Πως μπορεί να σας εκφράζει η αλλοίωση της ιστορίας με συνωστισμούς στη Σμύρνη και Χίο; Στο Ζάλογγο αυτοκτόνησαν; Αυτήν την ‘’αλήθεια’’ θέλετε να μάθουν τα παιδιά σας; Πόσο σας εκφράζει το ‘’ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που προτιμούν την χώρα μας ως τόπο προορισμού; ‘’  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ!

@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι ΛΑΟΣ   Δυστυχώς, με πρόφαση ‘’ας δώσουμε μια ευκαιρία’’ άνοιξαν την κερκόπορτα της κατοχής, κι ας φωνάζει ΤΩΡΑ ο αρχηγός και οι περί αυτόν. Πως μπορεί ο κΚαρατζαφέρης να στηρίζει και να θαυμάζει τον ‘’προσωρινό’’ πρωθυπουργό, και τον Βενιζέλο. όταν αυτοί είναι οι αίτιοι της καταστροφής;  

@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ   Πράγματι είναι κακό πράμα ο εθνικισμός, κι αυτό γίνεται λάβαρο στον προεκλογικό αγώνα, ότι οι υπόλοιποι πλην υμών, ΔΕΝ είναι άνθρωποι με ευαισθησίες. Δυστυχώς όμως η ευαισθησία εξαντλείται ενάντια του εθνικισμού ΜΟΝΟ των Ελλήνων. Αλήθεια, σκεπτόμενοι ως ΈΛΛΗΝΕΣ, είστε πρόθυμοι να υπερασπιστείτε πρώτα τους λαθρομετανάστες ως αλληλέγγυοι, τους τούρκους (μέσω συνεργασίας με DEB)…. Δλδ, ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα υπεράσπισης της Πατρίδος τους με τα δικαιώματά τους, πλην των Ελλήνων;  Είναι αυτό υπεύθυνη στάση ΕΛΛΗΝΑ ψηφοφόρου; Η οικολογία, είναι μάθημα, είναι αγωγή, είναι παιδεία. Με ποιο άραγε δικαίωμα ΕΛΛΗΝΑΣ ευαίσθητος για τα οικολογικά, αδιαφορεί ή καλύτερα, προτείνει η λεωφ.Αγίου Δημητρίου να μετονομαστεί σε Κεμάλ; Κι αν η κεφαλή σας είναι φιλοσκοπιανή πόσο μπορεί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ να είναι φιλελληνική; ΜΗΝ ΣΑΣ ρίχνει στάχτη στα μάτια επειδή δεν δέχτηκε αυτοκίνητο, αλλά ποδήλατο. Η ζημιά, γίνεται κι έτσι. Η ΕΛΛΑΔΑ για να ζήσει χρειάζεται αρτιμέλεια. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ.  

@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι ΕΠΑΜ  (ΟΧΙ)  Σας εκφράζουν – εμπνέουν τα φρυγικά σκουφιά, μασωνικά τρίγωνα κ.α. σύμβολα, αλλά και το : λαοί χωρίς σημαίες; Πέστε πως αυτά είναι επαναστατικά μέτωπα. Είναι όμως ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ; Αλήθεια, ο οικονομικός ειδήμων εμπνέεται από φιλελληνισμό;  

@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι ΚΑΜΜΕΝΟΥ   Εσείς που βιάζεστε να δώσετε λευκή επιταγή στον νεοεμφανισθέντα αρχηγό που κι αυτός εκ της κολυμβήθρας του Σιλωάμ εξήλθε αμόλυντος, διαβάσατε τα μικρά γράμματα του συμβολαίου που σας ετοιμάζει; Μοιάζει αντιμνημονιακός, αλλά είναι; διαβάστε τις προϋποθέσεις προσβολής των μνημονίων και των εφαρμοστικών... Μία αρκεί. Να έχει προηγηθεί η ελληνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Δλδ ο σόρος και ο ρόθσιλντ και οι άλλοι μέτοχοι που δι’αυτής ελέγχουν τις αγορές μόλις δουν σαν αρχηγό τον Καμμένο, αμέσως από ‘’φόβο’’, θα μεταβιβάσουν τις μετοχές τους στο ελληνικό κράτος. Κατά τη γνώμη μας, είναι αναχώματα του συστήματος. Και το σύστημα είναι κατοχικό… ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ…  

@ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι αναποφάσιστοι και όσοι σκέφτονται να απέχουν ή να ρίξουν λευκό.   Κάθε αποχή ή λευκό ισχυροποιεί τους δυνάστες του λαού. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ μαυρίζοντας αυτούς που μας φέραν εδώ. ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ που είναι η ψήφος κι όχι παθητικά.

@ ΝΕΟΙ   ΜΗΝ απέχετε ως τάχα μπουχτισμένοι και αηδιασμένοι. Πάρτε το τιμόνι της ΕΛΛΑΔΟΣ στα χέρια σας και μην το αφήνετε σε τυχάρπαστους, φιλόδοξους, κλέφτες του μέλλοντός σας. ΜΕΙΝΕΤΕ στον ευλογημένο τόπο και βοηθείστε την ανάστασή του. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ.

@ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ   Μείνετε σταθεροί και ακλόνητοι. Μείνετε θώρακες σκληροί που προστατεύουν  τους πολίτες. ΜΗΝ επιτρέπετε να υποτιμάται το λειτούργημά σας. Η αξιοπρέπειά σας, είναι στόχος όσων σας θέλουν αδύναμους και υποτελείς. Είστε οι μόνες δυνάμεις που μπορούν να θωρακίσουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

   Ο σκοπός του Στρατού είναι διαφορετικός. Στην ειρήνη βέβαια, θα συνεχίσει να προσφέρει κοινωνικό έργο, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ θρησκείας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ θα προσφέρει όμως γλυκά στο σεκέρ μπαϊράμ. Να το κάνουν οι πολιτικοί ΑΝ το ΘΕΛΟΥΝ και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να παίζουν παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος της αξιοπρέπειας των στελεχών. ΔΕΝ είναι αυτή η δουλειά του Στρατού.

   ΔΕΝ μπορεί να νοηθεί ότι ο αστυνόμος και ο νοικοκύρης έχει λιγότερα δικαιώματα από τους κλέφτες και τους εγκληματίες. Είναι αυτό δικαιοσύνη; έτσι καταρρακώνεται το ηθικό και η αξιοπρέπεια των ενστόλων και τους αφαιρείται ο ζήλος εκτέλεσης του καθήκοντος σε μια ευνομούμενη χώρα. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ στη θέσπιση τέτοιων αντιλαϊκών νόμων. ΟΣΟ ΥΣΤΕΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τόσο κάποιοι ακραίοι θα παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, εις βάρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.     

@ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΙΕΡΕΙΣ   Ορκιστήκατε να σέβεστε και να προάγετε την Αλήθεια. Την επιστημονική και την υπερβατική αντίστοιχα. Αν τηρείτε την πολιτική των ίσων αποστάσεων μεταξύ αλήθειας και αληθοφάνειας, αδικούντων και αδικουμένων νομίζετε πως με αυτήν την τακτική σέβεστε και διδάσκετε ΑΛΗΘΕΙΑ στα παιδιά; Προασπίζετε την ΑΛΗΘΕΙΑ; Συγγνώμη για την παρατήρηση. Έτσι θα έκανε ο άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος και σαν προστάτης των γραμμάτων και σαν άγιος, στην αδικούσα αυτοκράτειρα; Ο ΛΑΟΣ αδικείται. Η ΑΛΗΘΕΙΑ υποτιμάται. ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ίσες αποστάσεις, πάρτε θέση, ΥΠΕΡ του πολιτεύματος του Σταυρού και του πολιτεύματος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.     

   Φυσικά και μέσα σε 2 σελίδες δεν χωράνε όλα τα λειτουργήματα/επαγγέλματα, αλλά το πνεύμα του ΣΕΕ το καταλάβατε. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αγώνας ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

   Το μήνυμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ είναι, πως ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, όπως μας αξίζει κι ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, όπως την οραματίστηκαν και σχεδίασαν και υλοποιούν οι εθνομηδενιστές, σύγχρονοι ‘’σωτήρες’’. Για μια ΕΛΛΑΔΑ, που η ελληνορθόδοξη παιδεία της, αναδεικνύει αγίους και ήρωες, ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη όλος ο κόσμος για να σωθεί από την ολιγαρχική δυναστεία. Το κατάφεραν οι πρόγονοί μας με τη βοήθεια της Παναγίας, το ’21 και το ’40, μπροστά στις τότε αυτοκρατορίες.

ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ, ενάντια στην κοσμοκρατορία.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ σε όλους.      
              
Μυστακίδης Κώστας
Αξιωματικός ε.α. - συγγραφέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου