Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ανακοίνωση για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Θράκης


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
           Βενιζέλου 38 – τηλ.2531026287
         http://seerodopis.blogspot.com/

     14 Μαϊ 2012



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


   Η ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό της Πατρίδος μας καλεί να προβληματιστούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες της Θράκης, για το πόσο με τις παρούσες συνθήκες, μιας γενικευμένης και υπό κατοχήν Ελλάδος, μπορεί να χαιρόμαστε και εορτάζουμε τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τι Θράκη θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

   Χαλαρά εθνικά, καλλικρατικές καντονοποιήσεις , αποσχιστικά εκ των έσω και έξω δυνάμεων που δρουν παράλληλα και ύπουλα με τους εν υπνώσει και αδιάφορους πολίτες, αφήνοντας τους δεσμούς να χαλαρώνουν και τις πατροπαράδοτες αξίες να υποτιμούνται, λες και ό,τι αφήσουμε στη μοίρα του, θα το βρούμε αργότερα, ζωντανό και ακμαίο. Χωράφι νάταν, θα γέμιζε ζιζάνια. Σπίτι νάταν, θα αράχνιαζε.

   Κι εμείς στον καναπέ, χτυπημένοι από την ασθένεια της εποχής, περιμένουμε θαύμα χωρίς να εργαστούμε για το υπόβαθρο τέλεσής του.

   Είθε η καλή μας Παναγία Φανερωμένη ΡΟΔΟΠΗΣ, να μας δώσει τη φώτιση  και τη δύναμη, για το τι να κάνουμε και πώς να το κάνουμε. Και δεν είναι άλλο, από τη σχετική μέριμνα, στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα, ξεκινώντας από τη συνειδητοποίηση της πρέπουσας αυτοσυντήρησης με επόμενο τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου προς ζωντάνια και ανάπτυξη.

   Ο καιρός όμως που περνάει, χωρίς δράση και χωρίς προσευχή, αποβαίνει εις βάρος των υγιών δυνάμεων που αγαπούν αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Μυστακίδης Κώστας
Υποψήφιος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου