Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

...μετά τις εκλογές                                                            ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

                                                              Βενιζέλου 38 – τηλ.2531026287

                  http://seerodopis.blogspot.com/

Σα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και από μένα προσωπικά, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Είναι η έκφραση της δικής σας αγωνίας, της δικής σας άδολης και αγνής φιλοπατρίας, που νικά τις εξαρτήσεις και τις πελατειακές σχέσεις. Κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ κρίθηκαν τόσο οι υποψήφιοι, όσο η πολιτική αγωγή του λαού μας. 


...και, σαν κόσμος, δυστυχώς, η κάλπη απέδειξε πως δεν είναι ''ακόμη'' ώριμος. πχ τρελλαίνεται με τους λαθρομετανάστες και με τα εισαγόμενα συνημμένα τους, εγκληματικότητα και ασθένειες, αλλά ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, που τους εισάγει με το κιλό και τους προστατεύει ως αλληλέγγυοι, τάχα μου για ανθρωπιά, δείχνοντας το απάνθρωπο πρόσωπο, ΜΟΝΟ στους Έλληνες... τρελλαίνεται με τη μιζέρια και ξαναψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που βάζουνε φαρδειά πλατειά την υπογραφή τους στα μέτρα εξαθλίωσης. Βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για το ότι κανένας δεν πήγε φυλακή, κανενός κλέφτη δεν δημεύτηκε η άνομα αποκτηθείσα περιουσία του και ξαναψηφίζει αυτούς, που ο ένας καλύπτει τον άλλον. Θέλει ή δεν θέλει τελικά έλεγχο υπευθύνων; Τιμά τους ήρωες, πονά για τις καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός αλλά ψηφίζει Τατσόπουλο και Ρεπούση που κυνικά υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αλλοιώνοντας την ιστορική αλήθεια με συνωστισμούς και τον Κολοκοτρώνη ως gay και μάλιστα αρραβωνιασμένο με τον εραστή του. Ενοχλείται από την απεμπόλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και μείωση/ κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά ξαναψηφίζει αυτούς που την πουλάνε. Θέλει νόμους, αλλά ψηφίζει ναζιστικές αυτοδικίες, με σατανιστή βουλευτή.

Να σκεφτούμε ότι ο καθένας κάνει τη ''δουλειά'' του; Αυτό το δύσμοιρο Κράτος πότε θα την κάνει; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ πότε θα σκεφτεί και πότε θα κάνει κάτι με αγάπη για την Πατρίδα;.... ή θα παίξουμε το παιχνίδι των εθνομηδενιστών της παγκοσμιοποίησης αλλά και των νεροκουβαλητών του κεμαλισμού και θα αποθρασύνουμε με την υποτέλεια τους οραματιστές νεοθωμανικών μεγαλείων με πασαδιλίκια. ΚΡΙΜΑ για την αδιακρισία! γιατί αυτά τα παιχνίδια που παίζουν οι ''μεγάλοι'' στις πλάτες των απλών πολιτών, μας βάζουν σε περιπέτειες.... Τι να πούμε. Έχει ο καλός Θεός. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

Τι θα εξαχθεί από τις επιλογές μας; αυτό που μας αναλογεί (συνολικά). Και Ο Κύριος πάντα θα μας δίδει άρχοντας, κατά τας καρδίας ημών... 

Σα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να μας γνωρίσει ο κόσμος - γιατί όποιος μας γνωρίζει, μας εμπιστεύεται - σε αντίδραση των ΜΜΕ που δεν μας δίνουν βήμα, (''λογικό'' αφού δεν έχουμε χρήματα), ΔΕΝ έχουμε επιδοτήσεις. Βασιζόμαστε στα εκ του υστερήματος της τσέπης που έχουν βάλει βαθειά το χέρι οι άνομοι κρατούντες δια ''παρανόμων νόμων'' αλλά διαθέτουν πλεόνασμα ελληνικής ψυχής. 

Σα νέος φορέας, με ελάχιστα μέσα και δικαιολογήστε μας λόγω λιγοστού διατεθέντος χρόνου, τώρα βρίσκουμε τους πυρήνες μας, των οποίων η φλόγα, είναι δυναμική και μας δίνει δύναμη και ελπίδα, ότι οι άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα (ανεξάρτητα θρησκεύματος - αυτό φάνηκε από τις ψήφους που λάβαμε) παρότι λίγοι, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ, (ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ να μας γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Όσοι αγωνιστήκαμε, ΔΕΝ είχαμε ούτε θα έχουμε κανένα προσωπικό όφελος. ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ).

Είναι η διαφορά μας ήθους που ήδη διακρίνατε για να μας εμπιστευθείτε. 

Βλέποντας το μεγάλο ποσοστό αποχής, συμμερίζομαι την αηδία για την πολιτική, αλλά η παθητική στάση, ιδίως των νέων, παραδίδει το μέλλον σας σε δυνάμεις καταστρεπτικές. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ό,τι θεωρείτε αξιότερο από τα υπάρχοντα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. Έχετε διάκριση. Σας εμπιστευόμαστε. Η Πατρίδα σας χρειάζεται ως ενεργούς πολίτες. Γνωρίστε μας.

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια. Το μικρό ποσοστό που λάβαμε, μην σας απογοητεύει, μην σας μουδιάζει, γιατί τώρα ξεκινά ο κυρίως αγώνας. 

                                                                                                                   


Μυστακίδης Κώστας
Σας ευχαριστούμε

ή εδώ (όπως αναρτήθηκε στο scribd και όπως προωθήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ - αλλά κανένα δεν το ανέδειξε)


ακόμη και εδώ στην acrobase, ελαφρώς τροποποιημένο, μαζί με καναδυό ντοκουμέντα (αποκόμματα)... 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΩΣΤΑ !!!
    ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΣΠΥΡΟΣ ( ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποδείχθηκε (εκ της κάλπης) ότι η εντιμότητα δεν μετράει ''ακόμη'' όσο θα έπρεπε... είναι θέμα παιδείας, με βαθειά ριζωμένη την ατιμία και την έλλειψη πατριωτισμού και πίστης... ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή