Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

βλάβη στον ΟΣΕ... και επισκευή


O Εργολάβος ζητούσε 90.000 € από τον ΟΣΕ για βλάβη 260 € ! Αλλά οι υπάλληλοι φταίνε για την Κρίση!

Στην Φώτο η εύφημος μνεία που δόθηκε σε συνάδελφο μας από την Διοίκηση του ΟΣΕ γιατί με πενιχρά μέσα και με κόστος μόλις 260,00 € , απεκατέστησε βλάβη της τηλεδιοίκησης η επισκευή της οποίας από την μητρική εταιρεία (εργολάβος ) θα ξεπερνούσε τα 90.000,00 € !!!

Αυτούς τους εργαζόμενους συκοφάντησαν τα εγχώρια παπαγαλάκια , μερίδα τέτοιων συναδέλφων βρέθηκε κυνηγημένη και μεταταγμένη σε νοσοκομεία και μουσεία, αποψιλώνοντας όλη την υποστηρικτική δομή του ΟΣΕ αφήνοντας τεράστια κενά σε καίριες υπηρεσίες.
Αυτά είναι τα χρήματα που γλιτώνει το Ελληνικό Δημόσιο και με ανάλογα ποσά θα επιβαρυνθεί αν επικρατήσει η άκρατη λογική των ιδιωτικοποιήσεων στο όνομα της δήθεν εξυγίανσης και ανάπτυξης.
90.000,00 € κόστος , επισκευάστηκε με μόλις 260,00 € !
Την ίδια ώρα που αντίστοιχες βλάβες θα μπορούσαν άμεσα να επισκευάζονται από τα συνεργεία του ΟΣΕ όπως συνέβαινε εδώ και χρόνια , αναμένουμε εγκρίσεις διαγωνισμών και αναθέσεις ακόμη και για τα πλέον καθημερινά .
Συγχαρητήρια στον συνάδελφο , του οποίου το όνομα αφήνουμε να φανεί γιατί μας έκανε περήφανους σήμερα.
Αυτά να τα βλέπουν και κυρίως να τα δημοσιεύουν και στον εγχώριο τύπο .
“σ.σ.netakias – Οι αλλοδαποί γύπες κι οι ημεδαπές υαινες, την ώρα που μοιράζουν τις Τράπεζες και τον Ελληνικό πλούτο στους λεκέδες τους, ρίχνουν το κουτόχορτο του κοινωνικού αυτοματισμού, στάχτη στα μάτια μας. Πολλά πρέπει να διορθώσουμε, αλλά η ευθανασία μας, δεν είναι λύση.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου