Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας,
Η  διοικητική ανεξαρτησία και η αποκεντρωτική  λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, αποτέλεσε και αποτελεί διαρκή εξαγγελία όλων των φαύλων πολιτικών κομμάτων ή κομματικών σχηματισμών, εδώ και πολλές δεκαετίες.
Οι εξαγγελίες αυτές, όπως και
τόσες άλλες, είναι κίβδηλες και παραπλανητικές. Μια συνεχής εξαπάτηση των πολιτών, με τις γνωστές μεγαλοστομίες των πολιτικάντηδων, που δυστυχώς μας κυβερνούν.

Η διαδρομή υπουργικός θώκος - βουλευτής– δήμαρχος και εσχάτως περιφερειάρχης και τούμπαλιν έχει καταντήσει πάγια τακτική της κομματοκρατίας.

Στελέχη εκπαιδευμένα στα κομματικά τους θρανία, στρατιωτάκια της κομματικής ελίτ, διατυμπανίζουν την «ανεξαρτησία» τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές  και την «επιθυμία προσφοράς» τους στον τόπο καταγωγής τους.

Η νονοτροπία αυτή επιβεβαιώνει στο ακέραιο την ακολουθούμενη μέχρι τώρα πολιτική , όπου  - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων -  ουδείς παραιτείται του βουλευτικού του αξιώματος όταν πολιτεύεται αυτοδιοικητικά. «Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο», που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Δίπορτο κι ό,τι κάτσει.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, πιστός στην Ιδρυτική του διακήρυξη και πρεσβεύοντας ένα πραγματικά νέο ήθος και ύφος στην πολιτική ζωή της Χώρας, αρνείται να τους ακολουθήσει σε αυτές τις πρακτικές.
Η αυτοδιοίκηση, ανήκει στους κατοίκους κάθε δήμου. Στους δημότες της και σε κανέναν άλλο καρεκλοκένταυρο. Αυτοί αποφασίζουν για τον καταλληλότερο στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του δήμου τους και δεν αποδέχονται πλέον την επιβολή των κομματικών γκαουλάιτερ.

 Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα μείνει μακριά από «χρίσματα» και «στηρίξεις». Μακριά από οτιδήποτε παλαιοκομματικό και φαύλο, που συντηρεί και ενισχύει την κομματοκρατία.

Όποιος συμπατριώτης μας διεκδικήσει θέση δημάρχου ή περιφερειάρχη, θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας, μόνον αν είναι έντιμος, εργατικός και δεν παρακινείται από κομματικές σκοπιμότητες.

Η βασική αρχή της δημοκρατίας, που είναι η επικράτηση του Δήμου και των πολιτών του, επιτάσσει την πλήρη αυτονομία των υποψηφίων και απαιτεί την ανάδειξη του καταλληλότερου.
Το μήνυμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι:

 «Καταψηφίστε όποιον προωθείται μέσα από τους σάπιους κομματικούς μηχανισμούς της διαπλοκής και της πελατειακής λογικής. Στηρίξτε τους έντιμους, τους ικανούς, τους εργατικούς»
 
Την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 21.30 ο Αντιπρόεδρος Αργύριος Σαρήπαπας και το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δημήτριος Βαλασίδης στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στην εκπομπή του Πάνου Μπουλιώνη "ΠΟΛΙΤΕΙΑ". Θα μιλήσουν για στρατιωτικά θέματα διεθνή πολιτική.
Copyright © 2014/ΣΕΕ

Our mailing address is:
syndesmosee@gmail.com Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου