Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΥΣΜΕΔ: Δεν εκχωρούμε ούτε την τιμή μας, ούτε την αξιοπρέπειά μας


Αθήνα, 20 Ιουλίου 2012

Ανοικτή επιστολή - πρόσκληση

Προς

Τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα
Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο

κοι Υπουργοί,

Τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικείμενη ολοκληρωτική μισθολογική σφαγή στους Έλληνες στρατιωτικούς, αφενός με την περαιτέρω μείωση της τάξεως του 12% στις αποδοχές τους και αφετέρου με την κατάργηση των οδοιπορικών εξόδων, κατά διαταγή των Τροϊκανών δυναστών μας, χωρίς καμία διαπραγμάτευση.

Θεωρούμε ότι η διπλή ως άνω διαρροή (12% - οδοιπορικά έξοδα) σκοπό έχει την εξασφάλιση του ενός εκ των ανωτέρω και τη σφαγή του άλλου, κατά το δόγμα του σοκ, ώστε μετά όλοι εμείς οι Έλληνες στρατιωτικοί κάνοντας την προσευχή μας να δεχτούμε την καλοπροαίρετη μείωση και να εφησυχάσουμε που δεν τα χάσαμε όλα, αλλά τα ελάχιστα με τη δυναμική συζήτηση και παρέμβαση των πολιτικών μας ηγετών.

Όχι όμως. Δεν θα συμβεί αυτό. Δεν θα το επιτρέψουμε εμείς να συμβεί αυτό.

Σας μεταφέρουμε την έντονη απογοήτευση του συνόλου των συναδέλφων μας και το θερμό κλίμα που επικρατεί σε όλες τις Μονάδες της Επικράτειας (ΣΞ, ΠΝ και ΠΑ).

Η κατάσταση έχει φτάσει κυριολεκτικά στο απροχώρητο. Δυσεπίλυτα προβλήματα που οξύνουν την κατάσταση, δημιουργούν δυσφορία στα στελέχη και ανάγκη για έκρηξη.

Αντιμετωπίστε την κατάσταση δυναμικά τώρα, πριν είναι αργά και επιτέλους ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε μας. Κλείστε την πόρτα στους Τροϊκανούς δυνάστες. Αναχαιτίστε την επέλασή τους στο στενό πυρήνα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το έμψυχο δυναμικό τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας. Εμπιστευθείτε τα στελέχη σας. Ελάτε στο πλάι μας. Η ιστορία καταγράφει.

Τους/τις συναδέλφους στρατιωτικούς.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Προφανώς η αναμενόμενη επίθεση στα πενιχρά, και υπολειπόμενα του πραγματικού παραγόμενου έργου, εισοδήματά μας είναι προ των πυλών. Οι ντόπιοι και ξένοι Τροϊκανοί δυνάστες συνεχίζουν από εκεί που έμειναν, μετά την ανάπαυλα των εκλογών. Τη 1-7-2011 «πάγωσαν» το χρονοεπίδομά μας και τη μισθολογική προαγωγή μας και, εν μέσω καύσωνα και παρά τις υποσχέσεις των πολιτικών μας για ανάκληση, εξακολουθούν και παραμένουν «παγωμένα». Ουδέν, λοιπόν, μονιμότερο του προσωρινού και έτσι έγινε. Μας κορόιδεψαν και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.

Μόνο η τιμή και η αξιοπρέπεια μας έμεινε, τα οποία και θα διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο κοιτώντας κατάματα τα παιδιά μας.Δεν πρόκειται ούτε να μας τα πάρουν ούτε να τα εκχωρήσουμε μόνοι μας. Οι Ούγγροι και οι Πορτογάλοι συνάδελφοί μας, μας έδειξαν το δρόμο. Οι Ισπανοί ετοιμάζονται. Θα τον περπατήσουμε και εμείς μαζί.Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες και θερμές. Οι Έλληνες στρατιωτικοί, όμως, οφείλουμε να πολεμήσουμε, όπως ξέρουμε να κάνουμε, όντες με την πλάτη στον τοίχο.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Τσάκαλος Αναστάσιος
Αρχικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6943487931

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου