Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.


λογικές λίγες, αναλήθειες αδιάφορες και παράλογες φωνές πολλές από κυβερνώντες και αντιπολιτεύσεις και δεξιές* και αριστερές (αναμενόμενο) και ''εκκλησία'' (σαν ιεραρχία**) αρνητικές θα τεθούν όλες οι φωνές στην υπηρεσία του κυρίου τους.   

Μισθώνονται λεωφορεία από όλην την Ελλάδα για τα συλλαλητήρια στον λευκό πύργο για το όνομα. Θα ''δούμε'' τι θα γίνει και τι θα επιτρέψει ο καλός Θεός και ο λαός. 


Θα δούμε ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ αλλά ακόμη και αυτούς που θα ήθελαν να ''εκμεταλλευτούν'' μια στιγμή δόξας... εκ της δόξης του Μεγαλέξανδρου και υπερασπιστών των ιερών χωμάτων και ιδεών...


Όλα και όλοι υπό την διάκριση των Ελλήνων, που το κριτήριο ΑΚΟΜΗ είναι υγιές.





προβάλλεται σε βιντεάκι το (εκ μετανοίας) δάκρυ του ''εθνάρχη'' που έκανε πολλά αντεθνικά, για εκμετάλλευση της δεξιάς, τάχα πατριωτικής παραδοσιακής μόνης δύναμης... 

Αλλά... στην φωνή βοώντος εν τη Ευρώπη γράφει ο ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ: 

... Ο αείμνηστος υπουργός (αφορά τον Ν.Μάρτη) που είχε “μετανοιώσει” για επιλογές του βλέποντας τους πολιτικούς “φίλους” να σφυρίζουν αδιάφορα στο προηγούμενο μείζον θέμα της Μακεδονίας τελείωσε τα λόγια του συγκινημένος και λέγοντας μου.

«Κώστα αυτός ο Γέροντας είναι ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ  όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την  Ευρώπη και για τον κόσμο όλο».

Απεδείχθη ότι οι υπάρχουσες κυβερνητικές και αντπολιτευτικές δυνάμεις ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ παίζουν το ίδιο παιχνίδι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.


Απεδείχθη ότι εργάτες των ανθελληνικών και αντίχριστων σχεδίων επλεόνασαν, μαζί με χρήσιμους ηλίθιους του συστήματος. Είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία, από μούδιασμα. 

Ζητούνται λίγοι εργάτες του θείου σχεδίου... 

παρά τις όποιες ''ημέτερες'' και ξένες αντιδράσεις και δόλιες σχεδιάσεις 



---

Εντολή ΝΔ στα στελέχη της: Δεν συμμετέχουμε σε συλλαλητήρια, δεν υπογράφουμε κείμενα για την ονομασία της FYROM

** ατιμάζοντας και αποστασιοποιούμενοι από την λεβέντικη ΕΚΚΛΗΣΙΑ, που ΠΑΝΤΑ συμμετείχε στους αγώνες!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου