Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

συλλαλητήριο της 21 Ιαν 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)
              (Γνωστό ως κόμμα αποστράτων)
                   Site: www.syndesmosee.org
                                                                                        Αθήνα,  16  Ιαν. 2018

            Αγαπητά μέλη του ΑΠΣ, πρόεδροι Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων.

            Όπως είναι γνωστό την Κυριακή 21 Ιαν. 2018, ώρα 2  το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο Λευκό Πύργο θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με στόχο να μην υπάρχει η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων.

            Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι  του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  θα συμμετέχουν στην Προσυγκέντρωση στις 13.30 στο πάρκο απέναντι από το Ιπποκράτειο (Νέα Εγνατία) και από εκεί κρατώντας Ελληνικές σημαίες και σύμβολα με τον Ήλιο της Βεργίνας θα κάνουμε πορεία μέχρι τον Λευκό Πύργο με συνθήματα και τραγούδια για την Μακεδονία μας. Παρόντες θα είναι οι  Α,  Β΄ αντιπρόεδροι και ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος. Λεπτομέρειες για την προσυγκέντρωση στον Γεν. Γραμματέα του κόμματος κ. Βαλασίδη στο τηλ. 6942 477645

            Δεν είναι δυνατό ένα κρατίδιο με τεράστια εσωτερικά προβλήματα να παραχαράσσει την ιστορία μας και να υποκλέπτει όνομα που δεν του ανήκει. Το σημαντικότερο να του παραχωρείται, χωρίς μάχη, Μακεδονική υπόσταση, που μπορεί να έχει τεράστιες  επιπτώσεις στο μέλλον για την ύπαρξή μας ως Χώρα.

Λέτε να παραφρόνησαν οι πολιτικοί μας ;  Τι χρειάζεται για να αλλάξουν άποψη ; Δράση.
            Να είμαστε όλοι παρόντες στη μεγαλειώδη αυτή συνάντηση για τη Μακεδονία μας.  Παρακαλούμε ενεργοποιήστε μέλη, φίλους, γνωστούς.
           

Γιώργος Τσακίρης
Β’ αντιπρόεδροςτου Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

ΥΓ : Για τη δωρεάν μετακίνηση από την Επαρχία και από την Αθήνα στη Θεσ/νίκη  επικοινωνήστε με τον Β΄ αντιπρόεδρο στο τηλ 210 6773990  ή στο e-mail  tsakiris1958@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου