Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

πρόσφατα άρθρα ΣΕΕ


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 2015​



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Έμπρακτη πολιτική υποστήριξη για Θεμελιώδη Συνταγματικά Δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτώντου Δρ Τάσου Βαρθολομαίου,
Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της τακτικής Γενικής Συνέλευσης εξέδωσε ψήφισμα, στο οποίο, μεταξύ των άλλων, αναφέρει πως «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η θέσπιση "έκτακτων" μέτρων που κατατείνουν σε υπέρμετρη φορολογική επιβάρυνση των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων»...
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Καζάνι που βράζει η Ελλάδα…
της Δήμητρας Ρετσινά – Φωτεινίδου, 
Ανοιχτά μέτωπα το αγροτικό, το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το μεταναστευτικό για την ελληνική ψευδο-κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.... Η ελληνική κοινωνία δέχεται ιταμή επίθεση από την τρόϊκα και τώρα κουαρτέτο. Στόχος τους είναι να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία ..
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑτου Δημήτρη Βαλασίδη
Με μια προκλητική πρόταση κυκλοφόρησαν οι Financial Times στις 26 Ιανουαρίου, μια μέρα μετά την σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών των κρατών - μελών της ΕΕ που τάχθηκε υπέρ της παράτασης των συνοριακών ελέγχων εντός της ζώνης Σένγκεν για διάστημα έως και δύο χρόνια. Σε άρθρο του Gideon Rachman προτείνεται..
​​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


H πώληση του λιμανιού του Πειραιά..του Χρήστου Βενέτη,
Έκλεισε τελικά προχθές το τελευταίο κεφάλαιο της αγοραπωλησίας του μεγάλου λιμανιού της χώρας, αφού πλέον φεύγει από τον έλεγχο του Δημοσίου και περνάει σε έναν από τους μεγαλύτερους ναυτιλιακούς ομίλους διεθνώς, την κινεζική Cosco. Η συγκεκριμένη πράξη πώλησης του 51% των μετοχών του ΟΛΠ Α.Ε., περιλαμβάνεται στις δεσμευτικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα με τη συμφωνία που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 14 Αυγούστου 2015 στα πλαίσιο του 3ου μνημονίου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



Γιατί ο «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας»;
της Δήμητρας Ρετσινά – Φωτεινίδου,
Ο απολιτίκ κ. Τσίπρας και οι …Ανεύθυνοι Έλληνες, που αποτελούν το δεξί δεκανίκι της …πρώτης και τελευταίας αριστεράς(;) κυβέρνησης στην Ελλάδα, το μόνο που κατόρθωσαν είναι να βάλουν πολύ χαμηλά τον πήχη της πολιτικής γιατί το ανάστημά τους (το ηθικό εννοώ) είναι κοντό.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..
του Νίκου Αλικάκου
Προέδρου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας,
Ελάχιστα απέχει πλέον η Νέα Δημοκρατία από το κατώφλι της γελοιότητας. Η πολιτική φτώχεια των υποψηφίων προέδρων, η ονοματολογία, οι διαδικασίες, ο ασθμαίνων υποψήφιος στα σκαλιά των γραφείων της Συγγρού, οι δηλώσεις , οι απορρίψεις , οι ανακλήσεις των απορρίψεων, οι πρώην, τα χρίσματα, τα τζάκια, όλα συνετέλεσαν στην ανάδειξη της εντυπωσιακής έλλειψης σοβαρότητας. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σαθρό, διεφθαρμένο πολιτικό κόμμα.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Εκστρατεία Οικονομικής Ενίσχυσης

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,
Το κόμμα μας συμπλήρωσε 4 χρόνια ενεργού δράσης στην πολιτική ζωή της χώρας και παραμένει στις εθνικές επάλξεις αγωνιζόμενο για το καλό της Πατρίδας στην δύσκολη αυτή περίοδο για την Ελλάδα μας. Αγωνίζεται με την δύναμη της ψυχής των μελών και φίλων του, χωρίς οικονομική βοήθεια από την πολιτεία ή τα διαπλεκόμενα. Στηρίζεται αποκλειστικά στην δική σας μικρή ή μεγάλη βοήθεια, γιατί δεν έχει άλλους πόρους.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΤ: ΝΕΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμμετέχει στο πένθος των Ενόπλων μας Δυνάμεων και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού που κατέπεσε τα ξημερώματα στο Αιγαίο. Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά του στις οικογένειες των τριών πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στρατιωτικών.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΔΤ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
Στην Κω, οι κάτοικοι σε κατάσταση αναβρασμού, ξεσηκώθηκαν και διαμαρτύρονται κατά των "στρατοπέδων συγκέντρωσης προσφύγων" που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Με τις αποφάσεις αυτές επιδιώκεται η καταστροφή ενός από τους ελάχιστους εναπομείναντες κερδοφόρους τομείς της οικονομίας μας, του τουρισμού...
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΔΤ: Αγροτικές Κινητοποιήσεις
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ τάσσεται στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των αγροτών μας, με την υπερφορολόγηση των οποίων επιδιώκεται η πλήρης εξαφάνιση τους.
Μετά το πλήγμα που υπέστη ο Τουρισμός...
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


ΔΤ: ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν πρόσφατα, θα αναλάβουν τη στελέχωση και λειτουργία κινητών μαγειρείων για τη σίτιση των προσφύγων, ενώ θα παραχωρήσουν και δύο στρατόπεδα ...
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στη Θεσσαλονίκη, 14 Ιαν 2016​


ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Νικόλαος Αλικάκος κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στελεχών, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα πολιτικού σχεδιασμού και οργάνωσης του κόμματος.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


ΠΕΡΙ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕ- ΣΜΟΥ» - Απάντηση σε κακόβουλα δημοσιεύματα
Στις 4 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ανώνυμη επιστολή προς τον «Ελληνικό Λαό, την Κυβέρνηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα κόμματα κλπ» υπογραφόμενη εκ μέρους του Στρατιωτικού Συνδέσμου.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, 22 ΝΟΕ 2015.
Την Κυριακή, 22 Νοε 2015, πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο « PRESIDENT» των Αθηνών για 11η φορά οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του «ΣΥΝΔΕΣΜΟY ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»,....
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΕΕ





Συνέντευξη Προέδρου Νικ. Αλικάκου σε ομογενειακό κανάλι, 15 Ιαν 2015.

Συμμετοχή του Προέδρου Νικ. Αλικάκου σε τηλεοπτική συζήτηση στην "Ε" TV, για θέματαεπικαιρότητας, 11 Νοε 2015



Συνέντευξη Προέδρου Νικ. Αλικάκου για το συνταξιοδοτικό των στελεχών των ΕΔ-ΣΑ


ΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ & ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ"
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 5η ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ την Παρασκευή 24 Απριλίου στο κέντρο πολιτισμού "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" της Θεσσαλονίκης.
​Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου