Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Δελτία Τύπου 134 και 135

ΔΤ 135: Αγροτικές Κινητοποιήσεις

4/2/2016

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ» τάσσεται στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των αγροτών μας, με την υπερφορολόγηση των οποίων επιδιώκεται η πλήρης εξαφάνιση τους. Μετά το πλήγμα που υπέστη ο Τουρισμός με την ανεξέλεγκτη κατευθυνόμενη είσοδο λαθρομεταναστών στα νησιά μας, επιδιώκεται και η καταστροφή του πρωτογενούς τομέα, δηλαδή ίσως των μοναδικών πυλώνων στους οποίους θα μπορούσε να στηριχθεί η όποια πιθανότητα ανάπτυξης. Η γνωστή μέθοδος στοχοποίησης των κοινωνικών τάξεων ως δήθεν ευνοουμένων, έναντι των υπολοίπων δεν πείθει πλέον κανένα.
Υποχρέωση και ΚΑΘΗΚΟΝ κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ είναι να σταθεί στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των αγροτών που θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν αποσκοπεί στην ικανοποίηση συντεχνιακών αιτημάτων, αλλά στην σωτηρία του πρωτογενούς τομέα, βασικού πυλώνα για τη σωτηρία της Πατρίδος»


ΔΤ 134: ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


3/2/2016

Είναι γνωστό σε όλους, ότι η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η τήρηση της ασφαλείας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, της δημοκρατίας και της ελευθερίας των Ελλήνων, αλλά και η δια της επιδείξεως ισχύος αποτροπή εκδηλώσεως απειλής. Δηλαδή είναι η προς πόλεμο προπαρασκευή τους και το σκοπό αυτής πρέπει να υπηρετούν η οργάνωση, η δομή, η σύνθεση, η ενιαία διοίκηση, η εκπαίδευση και τα διατιθέμενα μέσα. Η κυβέρνηση με πρόσφατες αποφάσεις της φαίνεται ότι δεν γνωρίζει την αποστολή αυτή ή μάλλον δεν ενδιαφέρεται για την εκπλήρωσή της.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν πρόσφατα, θα αναλάβουν τη στελέχωση και λειτουργία κινητών μαγειρείων για τη σίτιση των προσφύγων, ενώ θα παραχωρήσουν και δύο στρατόπεδα στη Σίνδο και το Σχιστό, στα οποία θα κατασκευάσουν δύο προαναχωρησιακά κέντρα (relocation centres). Οι «αντιπαραγωγικοί» Στρατιωτικοί, κατά τη γνώμη διαφόρων πρώην υπουργών και άλλων πολιτικών, για μια ακόμη φορά θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν γρήγορα, αποτελεσματικά και με το μικρότερο κόστος, ό,τι οι εργατικότατοι πολιτικοί που κυβερνούν ή κυβέρνησαν δεν κατάφεραν τόσα χρόνια. Αφού απαξιώθηκαν και εξαθλίωσαν οικονομικά τα υπερήφανα στελέχη τους καλούνται τώρα να παραμελήσουν το κύριο έργο τους και να γίνουν «μάγειροι», «σερβιτόροι» και «ξενοδόχοι» των μεταναστών.

Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει καταβληθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις ούτε ένα ευρώ για τις απαιτούμενες δαπάνες και τα χρήματα λαμβάνονται από τον ήδη «κουτσουρεμένο» λειτουργικό προϋπολογισμό των Γενικών Επιτελείων. Τα Στελέχη γνωρίζουν ότι κύρια οπλικά συστήματα του ΣΞ, αεροσκαφών της ΠΑ και πλοίων του ΠΝ ακινητούν λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, τα οποία θα υπήρχε δυνατότητα να αγορασθούν άμεσα και να τα καταστήσουν επιχειρησιακά διαθέσιμα, αν δεν γίνονταν οι οικονομίες για την παρασκευή των συσσιτίων των προσφύγων και την κατασκευή εγκαταστάσεων για την στέγασή τους.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καλεί τον πρωθυπουργό να αναθέσει την «φιλοξενία» των μεταναστών στα καθ’ ύλη αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες και τον υπουργό Εθνικής Αμύνης να σταθεί, στο ύψος των περιστάσεων αντιδρώντας στην ολέθρια για την Πατρίδα αλλαγή της αποστολής του Στρατεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου