Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

δυο σκέψεις, για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλ 2015

από την μικροενημέρωση που τυγχάνω, σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα που δεν μπορεί κάποιος, ούτε πρέπει, να απομονώσει, εξήγαγα μια (πολιτικοκοινωνική) γνώμη, που καταθέτω. 

''καλή'' και πατριωτική η ομιλία του Καμμένου (ΥΠΕΘΑ) της συγκυβέρνησης.



προτείνουσα, φυσικά το ΟΧΙ. 

Από τα κυκλοφορούντα στο νετ, αλίευσα αυτόν τον συγκριτικό πίνακα
προτάσεων: 



που δεν δικαιολογεί τόση ''φασαρία'' αφού είναι πολύ κοντά. Έτσι, το δίπολο ΝΑΙ - ΟΧΙ μεταφράζεται σε ΝΑΙ και ΝΑΙ plus ή πλας ή καλύτερα, (ξε)πουλάς... 

Περί έθνους, ας δούμε και αυτό: 

 

αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα αυτών που πριν λίγο ψήφισαν ναι στο ευρωσύνταγμα ήτοι όχι στο έθνος, σήμερα να κόπτονται πως το υπερασπίζονται. 

Δεν είναι συνωμοσιολογικό αλλά πραγματικότητα, πως αφού το χρέος της Ελλάδος συγκρινόμενο με τα χρέη των άλλων κρατών 



που μας κουνούν το δάχτυλο αυστηρότατα (χωρίς να παίρνουν μέτρα που σκοτώνουν τον λαό τους),  η Ελλάδα είναι στόχος, είναι πειραματόζωο κι εμείς καλούμαστε να διαχειριστούμε οικονομικά, κοινωνικά, υπαρξιακά, όσο οι παραπάνω δύο παράμετροι ''ακουμπούν'' και καθορίζουν εν μέρει τη ζωή μας. 

Λένε, πως το ΝΑΙ συμπαρασύρει και την αποδοχή μας στο τσιπ (κάρτα του πολίτη) προστάδιο των γραφούμενων στην Αποκάλυψη. Το δε ΟΧΙ, μας μεταφέρει επτωχευμένους στην δραχμή. 

Αναλυτές θα συνεχίσουν να δημιουργούν εντυπώσεις ''παντογνωσίας'', πληρωμένοι και μαθητευθέντες με σεμινάρια από ξένα κέντρα θα συνεχίσουν να προπαγανδίζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο για να επιτύχουν τα σχέδιά τους. 

...και μεταξύ αυτών των σχεδίων με μόνο άξονα τον οικονομικό, το θείο σχέδιο θα εκδηλωθεί, όπως μας έχουν πληροφορήσει άλλοι ''αναλυτές'' όντως μέτοχοι της μυστικής Παντογνωσίας.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε ό,τι κι αν αποφασίσει ο Έλλην ψηφοφόρος, γιατί η απόφαση (αν τελικά γίνει το δημοψήφισμα) θα ενεργοποιήσει δυνάμεις που μας ''δυναμικά'' και ρευστά μας αναλογούν.... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ  

---

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου