Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Ανακοινώνεται ότι, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πολιτική διακήρυξη που εμφανίσθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της 14ης Δεκεμβρίου 2014, με πρωτοβουλία
του πρώην Γενικού Γραμματέως του Υπουργικού Συμβουλίου κυρίου Παναγιώτη Μπαλτάκου. Πολύ περισσότερο με το υπό ίδρυση πολιτικό κόμμα.
Σύγχυση έχει προκληθεί σε φίλους του Συνδέσμου επειδή στους συνυπογράφοντες την διακήρυξη περιλαμβάνονται τα ονόματα των μέχρι την 11 Δεκεμβρίου 2014 Προέδρου και Β' Αντιπροέδρου του κόμματος , Χρήστου Χρηστίδη και Αναστάσιου Φαραντάτου αντίστοιχα.
Διευκρινίζεται ότι τα 2 παραπάνω μέλη της ηγετικής ομάδος του Συνδέσμου παραιτήθηκαν αιφνιδίως την 11 Δεκεμβρίου 2014 και επομένως δεν έχουν καμία σχέση πλέον με την πολιτική δράση του Συνδέσμου.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συγκαλέσει την Κεντρική Επιτροπή το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2015 μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας για την
εκλογή του ΠτΔ από το Ελληνικό Κοινοβούλιο .
Στην ΚΕ του Συνδέσμου θα γίνει η εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες και θα καθορισθεί το μέλλον του, στο πλαίσιο των εξελίξεων της Χώρας, με κάθε έντιμο , δημοκρατικό και ειλικρινή τρόπο όπως μέχρι τώρα έπραξε και με σεβασμό προς την γνώμη του κάθε φίλου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής .
Είναι βέβαιο πως όσοι δραστηριοποιούνται στην πολιτική ελπίζουν στην ευόδωση των αγώνων τους, η οποία στη δημοκρατία είναι η συλλογή των ψήφων των συμπολιτών τους και η εκλογή τους στα έδρανα του Κοινοβουλίου, με σκοπό τη συνέχιση της δράσης τους . Ο διαρκής όμως αυτός αγώνας της ψήφου και η προσδοκία της εκλογής συχνά καταλήγει να γίνεται αυτοσκοπός. Όταν δεν επέρχεται η ευόδωση του αγώνα τότε επέρχεται ταυτόχρονα και η απογοήτευση . Οι πλείστοι αναζητούν δι' άλλου μέσου την ικανοποίηση του αυτοσκοπού και είναι πρόθυμοι να δοκιμάζουν τη τύχη τους στα διάφορα πολιτικά σχήματα που εμφανίζονται ή που υπάρχουν χάριν της υποτιθέμενης αποτελεσματικότητος αδιαφορούντες πλέον για το περιεχόμενό τους ή για τα πρόσωπα . Ονομάζουν την τακτική αυτή “ πολιτικό ρεαλισμό” και επιθυμούν να αυταπατώνται πως έτσι είναι χρήσιμοι στην Πατρίδα. Είναι οι γνωστοί “ πολιτικάντηδες” τους οποίους έχει γνωρίσει ο Ελληνικός Λαός σε όλο το πολιτικό φάσμα ιδίως στα τελευταία χρόνια. Και μάλιστα σε πολλούς από αυτούς προσέδωσε διάφορα σχετικά προσωνύμια.
Οι ολίγοι επιμένουν και αγωνίζονται στο δύσκολο δρόμο μόνο διότι “ έτσι πρέπει”και διότι έτσι επιβάλλει το ήθος. Αναμένουν την ευόδωση και την εκλογική επιτυχία μόνο με την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την καθαρή και ανιδιοτελή ματιά προς κάθε συνειδητοποιημένο συμπολίτη μας.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητος παραμένει για περισσότερο από 3 χρόνια στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Με συμμετοχή σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις σε όλη τη Χώρα, με πλήρη ψηφοδέλτια, καταβάλλοντας μόνος του τις δυσβάστακτες οικονομικές απαιτήσεις του εγχειρήματός του μόνο διότι πίστεψε στην αναγκαιότητα ενός αληθινά έντιμου, ηθικού και πατριωτικού πολιτικού κόμματος.
Θα συνεχίσει τη δράση του πιστός στους στόχους και στο όραμά του για μια καλύτερη Πατρίδα, χωρίς να καμφθεί από τα σκόπιμα χτυπήματα που δέχεται, από όπου και αν προέρχονται αυτά. To πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς αγωνίζεται να συνεχίσει το δρόμο της ολίσθησης και της διάσπασης των εντίμων πολιτικών δυνάμεων και του ίδιου του Ελληνικού Λαού. Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του, τις κρίσιμες αυτές ώρες για την Ελλάδα μας με τα παιχνίδια εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, να σταθούν δίπλα μας περισσότερο δυνατοί. Μπορούμε να διώξουμε όλους αυτούς που μας έφεραν στο σήμερα και να αναδείξουμε νέες γνήσιες, αληθινές, άφθαρτες, αμόλυντες, υγιείς δυνάμεις που θα βγάλουν την Πατρίδα από το καταπιεστικό αδιέξοδο. Το παλιό και διεφθαρμένο απέδειξε ότι δεν μπορεί.
Αθήνα , 15 Δεκεμβρίου 2014
Για το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο
Ο Α' Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματεύς
Ανάργυρος Σαρήπαπας Νικόλαος Αλικάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου