Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο , πολιτική διακήρυξη με πρωτοβουλία του κυρίου Παναγιώτη Μπαλτάκου , πρώην Γενικού Γραμματέως του Υπουργικού Συμβουλίου της παρούσας Ελληνικής Κυβέρνησης, με συνυπογράφοντες κυρίως αποστράτους αξιωματικούς των ΕΔ και ΣΑ. Την διακήρυξη αυτή είχε προαναγγείλει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Παράλλλα γίνεται λόγος και για δημιουργία πολιτικού κόμματος.

Ο κος Μπαλτάκος , πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, ως εκ των καθηκόντων του, είχε όλη την ευθύνη του συντονισμού του κυβερνητικού έργου και της παρακολούθησης όλων των αποφάσεων της Κυβέρνησης. Άμεσος βοηθός του Πρωθυπουργού της Χώρας και προϊστάμενος
της 
Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας. Είχε απόλυτο έλεγχο και γνώση όλων των νομοθετημάτων και όλης της πορείας της Χώρας τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια.

Στη διακήρυξή του αναφέρει ότι “ Η Πατρίδα βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση και το κράτος αδυνατεί να αντιδράσει για την προάσπιση των δικαίων του Ελληνικού Λαού. Γι' αυτό διακηρύσσει στο όνομα του Ορθοδόξου Ελληνικού Γένους (!) ότι άμεση εθνική ανάγκη είναι ....” και παραθέτει μια σειρά αυτονόητων επιδιώξεων για τις οποίες κανείς Έλληνας και συνειδητοποιημένος πολίτης δεν μπορεί να έχει αντίθετη άποψη.

Δεν αποτελεί έκπληξη η πολιτική διακήρυξη του ούτε η πρόθεσή του να δημιουργήσει πολιτικό κόμμα. Αποτελεί όμως μια επί πλέον επιβεβαίωση της βαθιάς παρακμής του σύγχρονου πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.
Διότι πότε πληροφορήθηκε ο κος Μπαλτάκος και συνειδητοποίησε ότι η Πατρίδα βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση και ότι το κράτος αδυνατεί να προασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού Λαού; Όταν εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τα δεινά της αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσε ο κος Παπανδρέου και συνέχισε με μεγαλύτερη θέρμη ο κος Σαμαράς και έχουν αυτοκτονήσει εξ΄αιτίας αυτής, ποιος ξέρει ακριβώς πόσες χιλιάδες συμπατριώτες μας, δεν εγνώριζε ότι το κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τον ελληνικό λαό; Όταν υπέγραφε ο κος Σαμαράς τις κατάπτυστες έγγραφες διαβεβαιώσεις προς το ΔΝΤ και τη Γερμανίδα καγκελάριο ότι θα εφαρμόσει τις μνημονιακές δεσμεύσεις της Χώρας δεν εγνώριζε ότι υπάρχει κυριαρχική εξάρτηση με τους ξένους δανειστές και δεν υφίσταται πλέον εθνική κυριαρχία; 

Όταν προσκόμιζε ο ίδιος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνουν όλα τα σχέδια νόμου που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό, τώρα συνηδειτοποίησε ότι πρέπει να σταματήσει η απάνθρωπη και εκδικητική φορολόγηση του Λαού; Τώρα πληροφορήθηκε ότι η κοινωνία μαστίζεται από τα 2 εκατομμύρια μεταναστών στην Ελλάδα που συνιστούν την μεγαλύτερη σύγχρονη απειλή της πληθυσμιακής αλλοίωσης μας ; Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας κατηύθυνε προσωπικά τις διώξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής τώρα αντελήφθη ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα χειραγωγείται; 

Φυσικά και όλα αυτά τα εγνώριζε και τα άλλα βαρύγδουπα που γράφει, όπως τα γνωρίζει και ο τελευταίος άνεργος και πάμπτωχος Έλληνας. Αλλά ηγέρθη να τα καταγγείλει, ως νέος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, με τη εθνεγερτική εξαγγελία του “... εις το όνομα του Ορθοδόξου Ελληνικού Γένους...” πότε; Όταν τον πέταξαν από τη θέση του κλωτσηδόν μετά τη άνευ προηγουμένου γελοιοποίηση που υπέστη ο ίδιος και ο προσωπικός του φίλος Αντώνιος Σαμαράς από το γνωστό βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη.

Τον κο Παν. Μπαλτάκο οι Έλληνες πολίτες δεν τον εγνώριζαν. Ενημερώθηκαν περί της προσωπικότητός του όταν ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο ο κος Μπαλτάκος, με χαμηλόφωνο και συνωμοτικό ύφος, εξύβριζε τον Πρωθυπουργό της Χώρας με τα χειρότερα λόγια. Και τους προκάλεσε βαθιά αηδία για το επίπεδο των πολιτικών που στα χέρια τους βρίσκεται η Πατρίδα τους. Αυτό το βίντεο αποτελεί και την πραγματική αιτία της συλλήψεως του Κασιδιάρη και της προφυλακίσεώς του.Και θα έπρεπε ο κος Μπαλτάκος να έχει αποτραβηχτεί κάπου για να προσπαθήσει να απαλλαγεί από τις τύψεις του διότι ένας άνθρωπος - ασχέτως των ακραίων πολιτικών πεποιθήσεών του- βρίσκεται στη φυλακή εξ' αιτίας του και όχι να μοιράζει εξαγγελίες και κωμικές διακηρύξεις. 

Είναι εντυπωσιακό πως, χωρίς την ελάχιστη ντροπή, στη σημερινή ελληνική πολιτική ζωή μπορεί ο κάθε βαριά εκτεθειμένος και διεφθαρμένος, επιζητώντας μερικές ψήφους, να μιλάει για Πατρίδα και Ορθοδοξία εξευτελίζοντας ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτός ο τόπος.

Ο κος Μπαλτάκος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνεντεύξεως ερωτήθη απο τη δημοσιογράφο επιμόνως ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά. Με χαρακτηριστική μυστικοπάθεια αρνήθηκε να απαντήσει διότι ότι και να έλεγε, όπως υποστήριξε, θα εχρησιμοποιείτο εις βάρος του Πρωθυπουργού και δεν το επιθυμούσε. Έχει αυτοχαρακτηρισθεί ως αντικομμουνιστής και πρεσβεύει ως ιδεολογία τη δεξιά (σκέτη κατά τη φρασεολογία του) ενώ εξακολουθεί να είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος στη ερώτηση αν θα κάνει κόμμα απάντησε πως δεν γνωρίζει και θα εξαρτηθεί από το ποσοστό της δημοσκοπικής διαφοράς, της τελευταίας στιγμής, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής. 

Και ας υποθέσουμε ότι κάνει κόμμα και κερδίζει τη ψήφο μερικών εύπιστων και αφελών “ αντικομμουνιστών και δεξιών” συμπολιτών μας . Τι θα κάνει με αυτές; Θα αντιπολιτευθεί τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με το οποίο αυτή συγκυβερνά; Ή θα τις προσκομίσει εις τους πόδας του κυρίου Σαμαρά ώστε να ανταμειφθεί με κάποιο χάδι ως πιστός δούλος του;

Αλλά ένας υποτιθέμενος πολιτικός που δεν τολμάει να απαντήσει ευθέως σε ερωτήσεις, που κριτήριο της δράσης του είναι τα ποσοστά και που εξακολουθεί να είναι μέλος της ΝΔ πως θα κοιτάξει στα μάτια τον Έλληνα πολίτη και θα του ζητήσει την ψήφο του;

Διατείνεται πως είναι αντικομμουνιστής και στον φτωχό και ανεπαρκή πολιτικό του λόγο μηρυκάζει τη “ Βάρκιζα” και τα άλλα γνωστά από το μενού της εμφυλιοπολεμικής και αντικομμουνιστικής ρητορείας, που χρησιμοποιούν οι κατ' επάγγελμα “ δεξιοί” πολιτικοί, συνήθως παραμονές εκλογών, όταν θέλουν να διχάσουν τον Λαό με ψηφοθηρικό όφελος . Αλλά έστω ότι είναι αντικομμουνιστής ο άνθρωπος και πιστεύει ότι απειλείται η σύγχρονη Ελλάδα από την επανάσταση του προλεταριάτου και τον “ τέταρτο γύρο”. Στο ετήσιο μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη γιατί δεν εμφανίσθηκε να τιμήσει τους ήρωες νεκρούς που πολέμησαν τον κομμουνισμό και θυσιάσθηκαν για τη Δημοκρατία; Μήπως φοβήθηκε τους προπηλακισμούς της ΧΑ και ίσως τίποτα χειρότερο;

Όταν ο κος Μπαλτάκος πάρει το θάρρος να απαντάει στις ερωτήσεις με ειλικρίνεια , όταν αποκηρύξει τη Νέα Δημοκρατία και τις υπηρεσίες που προσέφερε σ΄αυτό το θλιβερό κομματικό μόρφωμα,όταν ζητήσει συγγνώμη για τα συνομωτικά καμώματά του,όταν πάρει το θάρρος να τιμά το ξεχασμένο αίμα που χύθηκε για την Πατρίδα, τότε ας ορθολογισθεί και ας έρθει να μας ξαναμιλήσει για δεξιά ,Ορθοδοξία και Ελλάδα. Μέχρι τότε ας έχει υπόψη του ότι δεν θα έχει να αναμένει τίποτα άλλο από τις φαιδρές εξαγγελίες του και τις διασκεδαστικές διακηρύξεις του παρά την σιωπηρή περιφρόνηση. 

Νίκος Αλικάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου