Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

αποφάσεις της ΚΕ που συγκλήθηκε την 9 Δεκ 2012

Κατά τη συνεδρίαση, της Κεντρικής Επιτροπής την 9/12/2012, μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και πλήρους συναίσθησης της ευθύνης των μελών μας απέναντι στην Πατρίδα και χωρίς να διατυπωθεί ουδεμία ένσταση επί της διαδικασίας οι αποφάσεις που έλαβε η Κεντρική Επιτροπή ήταν ομόφωνες. 


Συγκεκριμένα αποφασίσθηκαν:

1. Η διεξαγωγή Συνεδρίου στο επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την εκλογή νέας ηγεσίας και την τροποποίηση του καταστατικού. Τον χρόνο, τόπο ,τρόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου θα καθορίσει η προσυνεδριακή ΚΕ του Φεβρουαρίου σταθμίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας.

2. Να συγκροτηθούν μέσα από την Κεντρική Επιτροπή ομάδες εργασίας οι οποίες σε συνεργασία με το ΑΠΣ θα προβούν στην μελέτη των προτάσεων που κατατέθηκαν στη συζήτηση για να υποβληθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ε. ολοκληρωμένη πρόταση αναδιοργάνωσης, που θα αφορά τροποποιήσεις όσων άρθρων του καταστατικού διαπιστώθηκε ότι είναι δυσλειτουργικά, την αλλαγή του τρόπου διοίκησης, προτάσεις για δημιουργία τμημάτων νεολαίας και γυναικών καθώς και αναζήτηση πλατφόρμας συνεργασίας με ομάδες και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν ταυτόσημες θέσεις με το κόμμα μας αλλά και ότι επιπλέον αποφασιστεί προκειμένου να υπάρξει ανανέωση του κόμματος.

3. Η επόμενη Κ.Ε. θα συγκληθεί τέλη Φεβρουαρίου του 2013 με προσυνεδριακό χαρακτήρα με σκοπό να εγκρίνει τις παραπάνω προτάσεις και να εισηγηθεί στο Συνέδριο την εφαρμογή τους .

4. Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας από την αρχή υπήρξε πολιτικό κόμμα ανοικτό και δημοκρατικό προς τα μέλη και τους φίλους του και έτσι εξακολουθεί και παραμένει. Όσα μέλη αποχώρησαν και επιθυμούν να μοιρασθούν την κοινή πορεία του Συνδέσμου μπορούν να επιστρέψουν εφόσον η πραγματική τους επιθυμία είναι η άδολη προσφορά στο κόμμα και στην Πατρίδα για μια καινούργια αρχή.

5. Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η πολιτική θέση του Συνδέσμου για τη μη συνεργασία με σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα.

6. Τα μέλη της ΚΕ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΑΠΣ προκειμένου να εφαρμόσουν τις αποφάσεις των καταστατικών οργάνων του κόμματος.

Οι παραπάνω προτάσεις οι οποίες αναμένεται να οδηγήσουν το κόμμα σε μια ανανεωτική πορεία, έτυχαν της αποδοχής του συνόλου της Κεντρικής Επιτροπής και υπερψηφίσθηκαν καθώς όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της έχουν σαν μοναδικό τους όραμα την ανάπτυξη του κόμματος και την ενδυνάμωση του, ώστε να σταθεί δυναμικά και με ορθό πολιτικό λόγο δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας στη σκληρή εποχή που έρχεται για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής,

Παναγιώτης Μίγκος,
Γενικός Γραμματέας ΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου