Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έδωσαν τη Μαρίνα Φλοίσβου στο μετοχικό ταμείο στρατού της Τουρκίας!


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Έδωσαν τη Μαρίνα Φλοίσβου στο μετοχικό ταμείο στρατού της Τουρκίας!

Ακολουθεί η απίστευτη καταγγελία του πατριώτη σοσιαλιστή και δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντινίδη (φωτο):
Ο… πατριώτης Λάτσης, έβαλε κατά 50% στην σημαντικότερη μαρίνα της Αττικής, την οποία νοικιάζει από το ελληνικό δημόσιο, την εταιρία Dogus τουρκικών συμφερόντων!
Στην εν λόγω εταιρία μέτοχος είναι και το μετοχικό ταμείο του στρατού της Τουρκίας. Για να σας δω τώρα! Θα κάνετε πράξη νομοθετικού περιεχομένου να σταματήσετε αυτήν την προδοσία; Θα σιωπήσετε και έμμεσα θα συναινέσετε στην προδοσία; Η τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τις έχετε μόνο και μόνο για να ρημάζετε τον λαό;
Προς κ. Στουρνάρα υπουργό οικονομικών.
Η μαρίνα Φλοίσβου ανήκει ιδιοκτησιακά στην ΕΤΑΔ ( εταιρία τουριστικών ακινήτων δημοσίου) και μοναδικός μέτοχος είναι το υπουργείο οικονομικών και ο εκάστοτε υπουργός.
Στις αρχές της περασμένης δεκαετίας 2002-2003 , η διαχείριση της μαρίνας Φλοίσβου, δόθηκε μετά από διαγωνισμό και έναντι τιμήματος στην εταιρία Lamda developments .
Στο ισχύον συμφωνητικό μεταξύ του δημοσίου και της εταιρίας υπήρχε κατηγορηματική δέσμευση της εταιρίας Lamda , συμφερόντων Λάτση, πως η όποια αλλαγή μετοχικής σύνθεσης , πώληση δικαιωμάτων κλπ, ενημερώνεται η ΕΤΑΔ και απαιτείται η συναίνεση της!
Μια και είστε ο μοναδικός μέτοχος και αποτελείται μόνος σας τη γενική συνέλευση της ΕΤΑΔ, σύμφωνα με το καταστατικό της, προτίθεστε να σταματήσετε την εν λόγω συμφωνία για την μαρίνα Φλοίσβου με την εταιρία dogus τουρκικών συμφερόντων στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχει και το μετοχικό ταμείο στρατού της Τουρκίας;
Θα φερθητε ως Έλληνας ή θα συνεχίσετε όπως, με τις έως τώρα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου να λειτουργείτε εις βάρος των Έλλήνων! Η συγκεκριμένη μαρίνα είναι στρατηγικής (όχι μόνο οικονομικής) σημασίας για την Ελλάδα!
Το ερώτημα που μπαίνει και χρειάζεται να απαντήσετε είναι απλό! Τα συμφέροντα του Λάτση και των Τούρκων είναι πιο σημαντικά απο τα συμφέροντα της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου