Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Γιατι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν ηρθαν στην εκπομπη? Καλυπτουν κατι?

Οπως ξερεις, η εκπομπη Terra Incognitta της 1ης Δεκ 2012 στο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ,ειχε αποκλειστικο θεμα την μηνυση κατα ΓΑΠ και Παπακωνσταντινου για εσχατη προδοσια - η οποια εχει ηδη παραπεμφθει στη Βουλη απο τον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου και περιμενει ΜΟΝΟΝ τον προεδρο κ.Μειμαρακη να την αναγγειλει ωστε να καταθεσουν προταση  30 βουλευτες και να προχωρησει η ποινικη διαδικασια.

Ο συντονιστης της εκπομπης δημοσιογραφος Γιαννης Μουτσος, ειχε καλεσει  εκπροσωπους απο  τα κομματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ για να παρευρεθουν στην εκπομπη οπου  η ευλογη ερωτηση μου θα ηταν εαν θα στηριξουν την αποφαση του εισαγγελεα του Αρειου Παγου ωστε να παρει το δρομο της η ποινικη διωξη και φυσικα εαν θα κανουν επερωτηση στον προεδρο της βουλης κ.ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ για ποιο λογο δεν ανακοινωνει τη μηνυση οπως εχει καθηκον και εφοσον αυτη βρισκεται στα χερια του απο 10 Οκτωβρη 2012.

Και ενω περιμεναμε ολοι να δουμε τι θα απαντουσαν σε αυτη την ερωτηση... ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Θα ηθελα λοιπον, να γραψετε στο http://letmefree.gr/?p=656 ενα σχολιο, για ποιο λογο πιστευετε οτι δεν ηρθαν στην εκπομπη?

Μετα στειλτε παρακαλω αυτο το link σε οσα περισσοτερα blogs μπορειτε.

Για την Ελλαδα,

Ντορα Κρητικοπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου