Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας,  αναλύοντας και αξιολογώντας  τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης  Μαΐου και 17ηςΙουνίου και παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις όπως  αυτές διαμορφώνονται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του, την ανασύνταξη και την επανεκκίνησή του Κόμματος, προχωράει σε ένα δυναμικό ΄΄Άνοιγμα στην Κοινωνία΄΄.

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Μακεδονία Παλλάς,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Νίκος Αλικάκος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Μίγκος συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση με  διακεκριμένα μέλη κοινωνικών
ομάδων της Συμπρωτεύουσας, όπου απηύθυναν κάλεσμα – πρόσκληση  για συστράτευση και  κοινή δράση αυτή την ώρα της μεγάλης κρίσης.

΄΄Είναι επιβεβλημένη η συνένωση, η συστράτευση και η κοινή συμπόρευση  όλων των δυνάμεων που αγωνιούν για το μέλλον και τη τύχη της Χώρας΄΄ δήλωσε

ο Πρόεδρος κ. Αλικάκος,  ενώ   κραυγή αγωνίας που έχει σκοπό να ακουστεί από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα ύψωσε ο Γενικός Γραμματέας κ. Μίγκος καλώντας  όλους τους διακεκριμένους καλεσμένους  να λάβουν υπόψη τους το μερίδιο ευθύνης που τους  αναλογεί και να συμμετέχουν σε ένα κοινό σχέδιο δράσης για τη σωτηρία της Πατρίδας.

Το ''Άνοιγμα στην Κοινωνία΄΄ του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει την 100η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό.

Η ΄΄ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ΄΄ θα ξεκινήσει με τη μεγάλη συγκέντρωση στις 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα όπου ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυσή του,  θα ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές  και θα απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις Ελληνίδες και  τους Έλληνες που καθημερινά σηκώνουν το βάρος  μιας λανθασμένης οικονομικής και Εθνικής πολιτικής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου