Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τύπωση σταυρού από Καμμένο…


με αφορμή αυτό: …Ειρωνεύονται κάποιοι τον Καμμένο που σταύρωσε τα ελληνικά μαχητικά που σηκωνόταν για αναχαίτιση. Λοιπον προσωπικά.δεν με ενοχλεί ΚΑΘΟΛΟΥ . Διότι απλά το ίδιο κανω και εγώ σε αυτούς που αγαπάω. Σε όποιον αρέσουμε. … δυο σκέψεις.

Μεταξύ του τύπου (και τύπωσης) του σταυρού και της εκχεόμενης προς δράση, θείας ενεργείας, υφίσταται μια κάποια απόσταση.

Όντως το σημείο του σταυρού (ορθοδόξως τυπούμενο και βιούμενο) είναι δόξα των αγγέλων και τραύμα των δαιμόνων.



Άλλο το να κάνει κάποιος άγιος το σημείο (οπότε η χάρις ενεργεί συγκαταβαίνοντας) κι άλλο κάποιος που κοροϊδεύει* (οπότε και προκαλεί). Το σημείο του σταυρού δεν δρα μαγικά σαν τηλεκοντρόλ λες και ενεργοποιείται ‘’ασπίδα’’ (για το κακό) ή λόγχη για εμβολισμό διάλυσης του εναντίου. Όπλο είναι και απαιτεί τους ‘’χειριστές’’ νάναι γνώστες και μέτοχοι.

* μια πρόσφατη διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρίας, ‘’δείχνει’’ έναν με μούσι αλλά και καρεδάκι, φορώντας φουστάνι, να κάνει τον σταυρό σε ένα αμάξι που φεύγει, αλλά και να φτύνει στον αέρα… έτσι για το καλό… για ασφάλεια.

Δεν με νοιάζει η πρόθεση ούτε μπορώ να ισοζυγίσω την ενέργεια ως θεϊκή, παρά το πατροπαράδοτο. Ούτε καν θετική, αφού πιασάρικα πολλές φορές, δημιούργησε εντυπώσεις θρησκευτικότητος. Άλλο το ιδεατό που έγινε η αφορμή των σκέψεων και άλλο το πρακτέο που με ενοχλεί.

Από το γεροντικό θυμήθηκα μια ιστοριούλα… ένας τύπος, ήθελε να δει δαιμόνια και να μιλήσει μαζί τους. Πήγε λοιπόν σε έναν μάγο και του ανέφερε το θέλημά του. Αυτός με χαρά, τον πηγαίνει σε ένα σημείο όπου έκανε τις μαγικές του επικλήσεις και πνευματισμό, σε κάτι βράχια κοντά στην πόλη, και αφού του έδωσε σχετικές οδηγίες πότε και πως, έφυγε.  

Πράγματι, με τις σαφείς οδηγίες χρόνου και επίκλησης του εμφανίστηκαν. Με την θέα τους όμως, τόσο πολύ φοβήθηκε, που έκανε τον σταυρό του με αποτέλεσμα αυτά να χαθούν. Και την επόμενη και την παρεπόμενη. Τότε του λέει ο μάγος… ότι αν πραγματικά θέλει να κάνει πράξη αυτό που θέλει, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ. Με το που το έκανε, ξαφανιζόντουσαν.

Μία ήταν η λύση. Να σφάξει ένα νεογέννητο, το οποίο και του υπεδείχθη. Προέβη στο έγκλημα και ξαναπήγε στον ίδιο τόπο. Όταν του εμφανίστηκαν οι δαίμονες, πάλι από την τρομάρα του, έκανε το σημείο του σταυρού… αλλά οι δαίμονες ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ. (έχει και συνέχεια η ιστορία) αλλά αυτό που θέλει να μας πει η σοφία των αγίων, ότι όσοι κάνουν το σημείο, δεν θα έχουν και τα ίδια (θαυμαστά αναμενόμενα) αποτελέσματα. Μπορεί και το αντίθετο, γελώντας οι δαίμονες και γελοιοποιούμενος ο τυπώνων.

Στην υπηρεσία του υπερασπιστή του φαινόμενου ‘’αγνού πατριώτη’’ σχολίασε μια κυρία: … Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν μπόρεσαν να γινουν και υπαρχουν πραγματα που γινονται και δεν λέγονται .

Ένα από αυτά που δεν μπόρεσαν να γίνουν, ήταν η τήρηση της ‘’κόκκινης γραμμής’’ της λαθροεισβολής. Αντί του ριξίματος της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης και ανοιχτών συνόρων, ο αρραβώνας δεν ματαιώθηκε αλλά έγινε και γάμος.

Ξέρουμε, ότι την θέση της συγκυβέρνησης την εποφθαλμιούσαν ή λακιστί, χαλβάδιαζαν, πολλοί μνηστήρες σαν τον Λεβέντη και άλλους νεοταξίτες… οπότε, ενώ εξήγγειλε σε παρακλητικούς για τους ψηφοφόρους τόνους και αυστηρούς για τη ‘’συζυγία’’ ως το ‘’αναγκαίο καλό’’ απεδείχθη εκ του αποτελέσματος, ως ‘’αναγκαίο κακό’’ αφού όχι μόνο δεν απαγόρεψε την λαθροεισβολή, αλλά έγινε βασιλικότερος του βασιλέως, δημιουργώντας σε ‘’καίρια’’ για τον εχθρό σημεία, καίρια για την εθνική άμυνα και ασφάλεια,  εγκατάστασης χοτ σποτ. Φυσικά, δεν έφτανε ΜΟΝΟ αυτό, φιλιπινοποίησε τον στρατό, διατάζοντάς τον να υπηρετεί (εκτός της αποστολής του) τις ΕΔ.

Τις σκηνές από τα ΚΙΧΝΕ τις παρέδωσε ‘’ανθρωπιστικώς’’ στους (ονομαζόμενους) πρόσφυγες όντες όμως λαθρομετανάστες. Τις αποθήκες τροφίμων τις άδειασε από τα 14ήμερα. Πήραν εργολαβίες και χρήματα άλλοι, αλλά τα έστησαν αφιλοκερδών οι στρατιώτες και στελέχη, εκτεθειμένα ΚΑΙ σε θέματα μείζονος υγείας. Κι ας διατυμπανίζουν ότι έγιναν εμβόλια. Με στελέχη αντισωμάτων σε ευρωπαϊκές νόσους; Ας το κουκουλώσουμε, ας δημιουργήσουμε εντυπώσεις ότι προσέχουμε το προσωπικό μας, κι ας είναι ασιατικά και αφρικανικά τα μικρόβια και ανίατες οι εισερχόμενες μαζί τους, ασθένειες.

Δημιουργία εντυπώσεων, όπως η τύπωση του σταυρού.

Κι ΑΝ ήταν όντως καθαρά τα χέρια, τα δαιμόνια θα εξαφανιζόντουσαν. Τα έβαψε, τα βάφει και θα τα βάψει ακόμη περισσότερο με αίμα αθώων, είτε από αυτοχειρίας λόγω κρίσης είτε σε επικείμενη επανάσταση του ρέμπελου.

Μήπως γιαυτό δεν εισάγεται όλος αυτός ο ανδρικός πληθυσμός από την τουρκία; Από την ντπ με χορηγό τον σόρο (11 δις έδωσε για οργάνωση μκο και λάδωμα κυβέρνησης…).       

Μήπως δεν μας το είπε ο αγ.Κοσμάς ο αιτωλός; Όλο αυτό το αίμα μας απαγορεύει να μείνουμε στα φαινόμενα (και ιδεατά) αλλά να περάσουμε στην ουσία. Ούτε πας ο λέγων Κύριε Κύριε, σωθήσεται, ούτε πας ο τυπώνων σταυρό ευλογεί και ασφαλίζει... 


Κι η ουσία είναι, πως ανθελληνικά, αντίχριστα, απάνθρωπα θα μας κυβερνούν ακόμη, όσο τους στηρίζουμε, που με το εργαλείο της ανθρωπιστικής, χωρίς Άνθρωπο υποδοχής του μεταναστευτικού, χάνουμε την πραγματικότητα, αφού εξυπηρετούνται άλλα σχέδια. 

Το να στιγματίζονται τα λάθη και να μην προσφέρεται λύση, είναι ίδιον άλλων υποψηφίων ‘’μνηστήρων’’.


Λέγουν οι άγιοι…          















Βλέπουμε και την πρόθεση του Καμμένου ως ΥΕΘΑ που το πάει (υπηρέτηση του σχεδίου αλώσεως της Ελλάδος και ισλαμοποίησης/εθνομηδενισμού) αποδεκατίζοντας στρατηγούς κομμάντα και βάζοντας στην θέση τους σαν ΓΕΠΣ έναν εργολάβο (για συνέχιση εργολαβιών) και ΓΕΣ έναν ‘’καλό μαθητή’’ αφού έστησε χωρίς αντιρρήσεις χοτ σποτ στην Σίνδο. (Ξέρω και εύχομαι, από αυτούς να την βρει…).

Πολλοί εφησυχάζουν τον λαό και τον αφήνουν ανενημέρωτο… γέροντας όμως αγιασμένος και καλοφωτισμένος απαντά στην ερώτηση ‘’τι να κάνουμε; Να πάρουμε τα βουνά ή να μείνουμε στις πόλεις; ’’

…όταν θα πάρουν σήμα για να κάνουν κακό αυτοί που ήρθαν (όχι όλοι αλλά το 90%, παρότι τα ΜΜΕ εστιάζουν ΜΟΝΟ σε παιδάκια και έγκυες γυναίκες για ευνόητους λόγους) η Ελλάδα θα πεινά. Θα  ζητάνε τρόφιμα καύσιμα κ.α. από τις ΜΚΟ και ‘’ανθρωπιστές’’ (με το αζημίωτο, χρήσιμους ηλίθιους, που όλες τις θρησκείες τις  αγκαλιάζουν πλην της Ορθοδοξίας που την πολεμούν) αλλά ΔΕΝ θα έχουν να τους δώσουν… οι πρώτες απώλειες θα είναι αυτές… μετά, θα φαγωθούν μεταξύ τους για την ανάληψη αρχηγίας…

Και στο ερώτημα που να πάμε; Είπε:
- είτε πάρετε τα βουνά, είτε μείνετε στις πόλεις, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ θάστε ασφαλισμένοι, σκεπασμένοι.
- είτε πάρετε τα βουνά, είτε μείνετε στις πόλεις, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ, θάστε ανασφάλιστοι και εκτεθειμένοι…

Η Ελλάδα έχει ευλογία από τον καλό Θεό, Άλλος τύπωσε ήδη τον σταυρό επάνω της και δεν περιμένει τον σταυρό του υποκριτή Καμμένου, (εκ των αποτελεσμάτων) αλλά περιμένει και την δική μας ανταπόκριση. Την δική μας σταύρωση (στο γενηθήτω Κύριε το θέλημά Σου).

Εμπράκτως κι όχι απλά θεωρητικώς, με χλιαρή πίστη.


Τη δυστυχία τους έκλαιγαν οι Σέρβοι,
αλλ’ ο ζωντανός Θεός δεν τους θυμήθηκε-
γιατί εκείνοι δε θυμήθηκαν το Θεό,
ούτε τις αμαρτίες τους.
Κι ο άγιος Σάββας έμενε γονατιστός,
με πρόσωπο νεκρικό από τον τρόμο.

Στα δεδομένα της Ελλάδος, πόσοι και πόσοι άγιοι προσεύχονται; Ή μήπως αγνοούμε ηθελημένα ότι η καλή μας Παναγία μας σκέπει με το ωμοφόριό Της… ας μην Την στεναχωρούμε (σήμερα Υπαπαντή, ημέρα Της Μητέρας και μητέρας μας…)
  
---



1 σχόλιο:

  1. να κόβω τις δαπάνες για προμήθειες ανταλλακτικών αεροσκαφών, επειδή έτσι διατάζουν οι θεσμοί, να υπογράφω φαρδειά πλατειά επίδομα σε κάθε λαθρομετανάστη 400 ευρώ πλέον των σπιτιών, (δάνειο έως 150.000 ευρώ με εγγυητή το κράτος, χωρίς ΕΝΦΙΑ 5 χρόνια... ) wifi, φαγητό, λίτρα καυσίμων για θέρμανση, δωρεάν υγεία κλπ... να μην κάνω νήξη για ΕΛΛΗΝΕΣ άστεγους, ανασφάλιστους... αλλά να κάνω το σημείο του σταυρού στα μαχητικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή