Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΣE ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2016

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ανακοινώνει προς όλους τους φίλους και τα μέλη του ότι δεν συμμετέχει σε πολιτικές κινήσεις των κυρίων Καρατζαφέρη –Μπαλτάκου. Σημερινά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Σύνδεσμο για μια ακόμη φορά σε πολιτικούς σχεδιασμούς με τους οποίους δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Η αναξιοπιστία, η έλλειψη εντιμότητος, τα ψέματα και η διαρροή κακόβουλων πληροφοριών είναι πλέον αναγνωριστικά χαρακτηριστικά για ορισμένα πρόσωπα . Δυστυχώς με αυτά τα εφόδια επιθυμούν και πάλι να παρουσιασθούν στην πολιτική ζωή της Χώρας . Αναμασώντας αναχρονιστικές ρητορείες και καταφερόμενοι κατά των μνημονιακών πολιτικών που στην πράξη, όταν είχαν την ευκαιρία, υπηρέτησαν ως πιστοί δούλοι, επιδιώκουν να εξαπατήσουν τη « δεξιά» πελατεία του εκλογικού σώματος.


Στον θλιβερό πολιτικό απομονωτισμό που βρίσκονται επιθυμούν να εμπλέξουν κόμματα και πρόσωπα ότι δήθεν συμπράττουν στα ψευτοεθνεγερτήρια καλέσματά τους. Εμπλέκουν τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και πιστεύουμε και άλλα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους δια να πείσουν για τα πατριωτικά τους κίνητρα.

 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εξακολουθεί και παραμένει μια πολιτική πρωτοβουλία ανιδιοτελής και πατριωτική η οποία στα 4 χρόνια παρουσίας της δεν εκποιήθηκε και δεν εγκατέλειψε τις αρχικές της ιδέες. Ο πυρήνας του Συνδέσμου και σήμερα διακατέχεται από το ίδιο ανυποχώρητο πατριωτικό πνεύμα και δεν συνεργάζεται με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και κόμματα των οποίων η ενασχόλησή τους με την πολιτική είναι το προκάλυμμα των βαθύτερων ιδιοτελών επιδιώξεών τους και των ταπεινών ελατηρίων τους .

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συνεχίσει να παραμένει πολιτικά ενεργός προκειμένου να διαθέσει το δυναμικό του όταν κατακρημνισθούν ολοκληρωτικά τα φαύλα και διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα που γέννησε η ένοχη μεταπολίτευση και ο Λαός αναζητήσει νέες άφθαρτες και αληθινά πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις.

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου