Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015


Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ανακοινώνει προς όλους τους φίλους και τα μέλη του τη μη συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.


Η έλλειψη των απαραιτήτων οικονομικών πόρων δεν καθιστά εφικτή την επανάληψη καθόδου σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση.

Δύο φορές μέχρι τώρα ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συμμετείχε σε εκλογές επωμιζόμενος ολόκληρο το κόστος των εκλογικών δαπανών οι οποίες είναι βαρύτατες για πολίτες που δραστηριοποιούνται στην πολιτική χωρίς χορηγούς , χωρίς μυστικές ή κρατικές χρηματοδοτήσεις.

Στις δύο αυτές φορές δεν υποστηρίχθηκε από εκλογείς που έπρεπε να σταθμίσουν την αναξιοπιστία , την ανικανότητα και την απάτη των προβεβλημένων επαγγελματικών κομμάτων και να εμπιστευθούν με την ψήφο τους τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας. Μια πολιτική πρωτοβουλία ανιδιοτελής και πατριωτική η οποία στα 4 χρόνια παρουσίας της δεν εκποιήθηκε και δεν εγκατέλειψε τις αρχικές της ιδέες. Ο πυρήνας του Συνδέσμου και σήμερα διακατέχεται από το ίδιο ανυποχώρητο πατριωτικό πνεύμα και δεν συνεργάζεται με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και κόμματα των οποίων η ενασχόλησή τους με την πολιτική είναι το προκάλυμμα των βαθύτερων ιδιοτελών επιδιώξεών τους και των ταπεινών ελατηρίων τους .

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συνεχίσει να παραμένει πολιτικά ενεργός προκειμένου να διαθέσει το δυναμικό του όταν κατακρημνισθούν ολοκληρωτικά τα φαύλα και διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα που γέννησε η ένοχη μεταπολίτευση και ο Λαός αναζητήσει νέες άφθαρτες και αληθινά πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις.

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου