Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ευχές...


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ

(Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες)





ΠΟΛΛΕΣ   ΕΥΧΕΣ



Για τη μεγάλη γιορτή των Ελλήνων, ευχόμαστε σε εσάς, στα μέλη του κόμματός μας, στις φίλες και στους φίλους μας, στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.

           Για την πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική ύφεση, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα - φρόνηση για το καλό της Πατρίδας.

           Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας πιστός στο όραμά του για μια σύγχρονη, παραγωγική, αναπτυγμένη, αποτελεσματική, ευημερούσα Πατρίδα ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού τρίτου πόλου, που θα προκύψει από τη σύμπραξη όλων των εκτός Βουλής κομμάτων(εξαιρουμένων των ακραίων) για κοινή δράση και κάθοδο στις εκλογές. Ελπίζουμε πως δε θα προλάβουν την προσπάθεια μας οι φημολογούμενες εκλογές.


           Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να φύγουν όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση και να αναδειχθούν νέες, άφθαρτες, ηθικές, υγιείς δυνάμεις, πιστές στις παραδόσεις του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού, αλλά και στις σύγχρονες αξίες του Δυτικού Κόσμου, που θα βγάλουν τη Χώρα από το καταπιεστικό αδιέξοδο.        

Μπορούμε!  Ναι μπορούμε!!

Με αισιοδοξία, θετική σκέψη και δημιουργική δράση.



           Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ξεκίνησε επίσης μια δυναμική προσπάθεια για την αναδιοργάνωση του Κόμματος στην Αττική και στην Επαρχία.  
           Παρακαλώ μετέφερε τις ευχές του προέδρου και των μελών του Ανωτ. Πολιτικού Συμβουλίου στα μέλη και στους φίλους του κόμματος και ξεκίνα  προσπάθεια για τη δημιουργία λίστας υποψηφίων Βουλευτών στην Περιφέρειά σου.  Θα είμαστε δίπλα σου στη φιλότιμη προσπάθειά σου.     
 Στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και ευτυχία.                                                                    

                                                                              

Με εκτίμηση και πίστη στον αγώνα για την αλλαγή και τη Νέα Ελλάδα.

                                 Γιώργος  Τσακίρης

                                  Β΄ αντιπρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου