Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο συμπλήρωσης 3 ετών από την ίδρυση του κόμματος, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η Πατρίδα σε κίνδυνο» την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (Εθνικής Αμύνης 1-Κάτω από την Λέσχη Αξιωματικών). Εισηγητές θα είναι ο Πελάγιος Χρυσοβέργης, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω-Διεθνολόγος-Συνταγματολόγος, ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Λέκτορας Πανεπιστημίου Μακεδονίας-Δικηγόρος και ο Νικόλαος Χειλαδάκης, Συγγραφέας-Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος.Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρίου.

Οι εισηγητές θα αναλύσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας από τα χρονίζοντα προβλήματα με τους γείτονές μας, θα προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Εκπρόσωποι πατριωτικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης θα χαιρετίσουν στην ημερίδα, ενώ την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Χρήστος Χρηστίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2310453192-6942477645 Ο πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό των τριών ετών από την ίδρυση του κόμματος θα δώσει συνέντευξη:
Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, στην εκπομπή του Πάνου Μπουλιώνη "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου, στο ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ-95,5 FM.

Τις συνεντεύξεις μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και διαδικτυακά:
http://www.egnatia.tv/live
http://www.e-radio.gr/Metropolis-955-Thessaloniki-i110/live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου