Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

επιστολή Ι.Κουτσαϊμάνη (για ευρωεκλογές 2014)Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, ο πολιτικός φορέας που δημιουργήθηκε από μία ομάδα αποστράτων αξιωματικών και πλαισιώθηκε από έντιμους και ανησυχούντες Έλληνες πολίτες, αποφάσισε να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014.


Η δεύτερη και αποφασιστική αναμέτρηση, μετά τις εθνικές εκλογές του 2012, του Συνδέσμου όχι μόνο με τις άλλες πολιτικές συστημικές δυνάμεις αλλά και με την αμφισβήτηση, την καχυποψία και την αδιαφορία ακόμη και των πολιτών που πιστεύουν στις ίδιες ιδέες και εμφορούνται από τα ίδια με μας ιδανικά. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι τα κίνητρα του Συνδέσμου είναι καθαρά πατριωτικά και ανιδιοτελή.

Δεν υπηρετούμε ξένα συμφέροντα, ούτε στηρίζουμε διεθνή πολιτικά συστήματα και κινήματα. Υπηρετούμε μόνο την Ελλάδα, στην οποία εμείς οι ιδρυτές ορκιστήκαμε <<πίστη και αφοσίωση>> δύο φορές και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε μέχρι την <<τελευταία ρανίδα του αίματός μας>>.

Είμαστε αυτοί που δακρύζουμε όταν ακούμε τον Εθνικό μας Ύμνο και υποκλινόμαστε στην Ελληνική σημαία και μόνο, χωρίς παράλληλα να λοξοκοιτάμε άλλα ύπουλα και μυστικιστικά σύμβολα.

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο τον διεθνή διασυρμό της πατρίδος μας από τους εγχώριους, ευρωπαίους και ξένους δανειστές και κερδοσκόπους οι οποίοι στο όνομα ενός επίπλαστου και επαχθούς χρέους, λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο, βυθίζουν τη χώρα όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση, εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, κατακρημνίζουν το βιοτικό του επίπεδο χωρίς καμία ελπίδα ανασυγκρότησης της οικονομίας.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και των νόμων. Η γαντζωμένη κυριολεκτικά στην εξουσία συγκυβέρνηση, συνεπικουρούμενη από τα συστημικά ΜΜΕ και με την ανοχή των υπολοίπων κομμάτων έχει κυριολεκτικά εγκαθιδρύσει μία ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε ενεργοί πολίτες με μόνο κίνητρο την φιλοπατρία και την αγωνία για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση, έχουμε καταστατική δέσμευση έναντι του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού ότι οι Ευρωβουλευτές του συνδυασμού μας που θα εκλεγούν,  θα καταθέτουν το ήμισυ των μηνιαίων αποδοχών τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών συμπατριωτών μας που έχασαν τη ζωή τους υπέρ της Πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ψηφίζουμε τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας γιατί
Ø  Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο πρέπει να είναι ισχυρή. Πιστεύουμε σε μια Ενωμένη Ευρώπη των Εθνών-Κρατών με βάση την ισονομία και την ισοτιμία των λαών, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και τη διαφύλαξη των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων με τη συνεισφορά όλων των εταίρων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε και θα παραμείνουμε πρώτα ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά Ευρωπαίοι.

Ø Τα εθνικά συμφέροντα είναι αδιαπραγμάτευτα. Δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική μας κυριαρχία με κανέναν και για κανένα λόγο. Η εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας, την οποία προάσπισαν οι προηγούμενες γενιές αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα του Κράτους, γι αυτό και η υπεράσπισή της ανατίθεται σε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και σε στρατιωτικό προσωπικό με υψηλό ηθικό και αξιοπρέπεια. Εμπιστευόμαστε την έννομο τάξη και τα Σώματα Ασφαλείας τιμώντας το καθημερινό έργο που επιτελούν στη διασφάλιση της εσωτερικής ασφάλειας της Πατρίδος.

Ø Είμαστε αμείλικτοι απέναντι στους σύγχρονους Εφιάλτες. Όποιος, με οποιονδήποτε τρόπο (οικονομικό, διπλωματικό, στρατιωτικό κλπ), σχεδιάζει, επιχειρεί, υποστηρίζει ή ανέχεται από θέση υψηλής ευθύνης, ενώ είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει, τη μείωση της ισχύος της χώρας μας σε οικονομικό, γεωπολιτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό επίπεδο, θεωρείται προδότης και εχθρός της Πατρίδας και του Ελληνισμού. Θα επιδιώξουμε την παραδειγματική τιμωρία όσων έφεραν τη χώρα μας σε αυτήν τη δεινή θέση, ανακτώντας τον έλεγχο του δανεισμού της χώρας, ελέγχοντας τις μεγάλες συμβάσεις που σύναψε το ελληνικό δημόσιο τα τελευταία 5 έτη και διαγράφοντας τα ποσά του χρέους που αντιστοιχούν σε περιπτώσεις κερδοσκοπίας εις βάρος της Ελλάδας.

Ø Η κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Επιδιώκουμε την ακύρωση των όρων των μνημονίων και των συμβάσεων που παραχωρούν την εθνική μας κυριαρχία και καθιστούν τη χώρα μας φόρου υποτελή, ενώ τα χρήματα που αποκτήθηκαν παράνομα εις βάρος του Δημοσίου θα επιστραφούν πάραυτα στον ελληνικό λαό. Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα και την υποτίμηση της περιουσίας του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, αλλάζουμε άρδην το φορολογικό πλαίσιο για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και επανεκκινούμε άμεσα τις παραγωγικές διαδικασίες για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Ø    Η ελληνική φιλοξενία πρέπει να παρέχεται σε όσους τιμούν τη χώρα μας και σέβονται τους νόμους της. Η Ελλάδα στην παρούσα οικονομική συγκυρία δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Θα επιδιώξουμε την άμεση απομάκρυνση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών και την αλλαγή της επαχθούς σχετικής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με την καταγγελία των όρων της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ.

Οι υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λαού θα επικρατήσουν και θα καθαρίσουν το σάπιο καθεστώς.

Στις 25 Μαΐου συμμετέχουμε ενεργά με την ψήφο μας
στην μεγάλη ανατροπή.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

-------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου