Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

νέα από ΣΕΕ και ΔΤ (Ιαν 2014)

Picture
Αντίδραση του ΣΕΕ στην επιχειρούμενη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων
Μέσα στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, επιχειρείται η απαξίωση του συνόλου των ΕΔ, λόγω πιθανής εμπλοκής κάποιων ανωτέρων ή ανωτάτων αξιωματικών στις διαδικασίες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, από όπου κρατικοί αξιωματούχοι αποκόμισαν τεράστια χρηματικά ποσά, ως προϊόντα παράνομου χρηματισμού τους.
Διαβάστε το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 75


Picture
Το εορταστικό μήνυμα του ΣΕΕ 
Αίσθηση προκάλεσε το εορταστικό μήνυμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το νέο έτος 2014, όπου με ένα μικρό βίντεοκλιπ, το Κόμμα σατιρίζει το ανύπαρκτο κυβερνητικό έργο της χρονιάς, που πέρασε καθώς και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στα πολιτικά πράγματα.
Δείτε το βίντεοκλιπ ΕΔΩ


Picture
Ανταλλαγή ευχών για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων από τον Πρόεδρο του ΣΕΕ
  Ευχές για τις εορτές αντάλλαξε ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αργύρης Σαρήπαπας, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013,  με τους φίλους και τα στελέχη του κόμματος στα γραφεία της Περιφ. Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας και ΠΕ Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Picture
Ο Πρόεδρος του ΣΕΕ Α. Σαρήπαπας επισκέφθηκε τα Γρεβενά
Διήμερη επίσκεψη στα Γρεβενά στις 21 και 22 Δεκ 13 πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΝΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αργύρης Σαρήπαπας, συνοδευόμενος από τον τοπικό πολιτευτή Γρεβενών Δημήτρη Συμεωνίδη, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου ΠΕ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαλασίδη και στελέχη του κόμματος.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Picture
Επιστολή του ΣΕΕ προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Ανοικτή επιστολή απέστειλε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ προς τον Πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου, με σκοπό την άρση της άδικης δίωξης κατά πρώην υπουργού και βουλευτού
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Picture
Ο Πρόεδρος του ΣΕΕ Α. Σαρήπαπας επισκέφθηκε τη Βέροια
Την πόλη της Βέροιας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Κόμματος Αργύρης Σαρήπαπας,  στις 11 Δεκ 13, συνοδευόμενος από την Α' Αντιπρόεδρο Κωνσταντία Καλαμπαλίκα και τον Πρόεδρο του ΠΠΣ Κεντρ. Μακεδονίας Χρήστο Βενέτη.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Picture
Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΣΕΕ Α. Σαρήπαπας στο Frog News
"Αμφισβητούμε το σύνολο του πολιτικού συστήματος". Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας έδωσε το στίγμα του Κόμματος, σε συνέντευξή του στο Frog News
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου