Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

υποψηφιότητες ... ενόψει δημοτικών εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

O Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δρ. Γεώργιος Γερούλης θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Σκοπός της επισκέψεώς του είναι η επίσημη ανακοίνωση στήριξης της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του κου Γιάννη Κουριαννίδη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και η συνάντησή του με φορείς της πόλεως.

Την ίδια μέρα στις 18.30 στο ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΛΛΑΣ (Γωνία Εγνατία και Μητρ. Γενναδίου-Άγαλμα Βενιζέλου) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών και φίλων και θα ανακοινωθεί η στήριξη στον κο Κουριαννίδη με την παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ.

------

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Η χώρα πρέπει να αλλάξει αρχίζοντας από τα χωριά μας. Και θα αλλάξει βάζοντας τους νέους ανθρώπους στους οποίους αφαιρέσαμε το μέλλον, σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω ότι πλέον αλλάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όσα συμβαίνουν γύρω τους και από την απάθεια αρχίζουν να αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες. Και εγώ θα είμαι δίπλα τους γιατί αισθάνομαι οτι τους το χρωστάω. Ελπίζω να μου κάνουν την τιμή, να παλέψουμε μαζί για να ανατρέψουμε καθεστώτα και νοοτροπίες.

http://youtu.be/iaDxY1T8Ado

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου