Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

‘’κάτω’’ από το επί-χρισμα

(εμβαθύνοντας από το ιμάτιο και ένδυμα του Βασιλέως, στην χάρι Του)

Σοβατίζουμε τον τοίχο για να είναι εμφανίσιμος. Προσθέτουμε στοιχεία επί στοιχείων στα τοιχεία του νου και της καρδιάς (με γνώσεις και επιθυμίες), πάλι για το φαίνεσθαι και εμφανίσιμον. 

Το βαθύ και βαθύτερον ‘’είναι’’ , συμμορφούται με το χρίσμα και τις επιταγές Του Κυρίου. Τα χαρίσματα, τα δώρα. Το επίχρισμα (σοβάτισμα) όμως, συνήθως ‘’ακούει’’ και είναι σύμφωνο με τις επιταγές της μόδας και του κοσμοκράτορος.
Από το περί σοφίας και φιλοσοφίας (τοιχεία νου και καρδιάς και σ+τοιχεία) βλέπουμε πως ενώ οι κινέζοι βάλθηκαν να προσθέτουν στοιχεία πάνω στους τοίχους, οι Έλληνες (όντως σοφοί) μέριμνα και στόχο είχαν (και μακάρι να έχουν, επανατοποθετούντες τον εαυτό τους σύμφωνα με την θεία κλίση και κλήση) να καθαρίζουν αυτά.


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ








Ας λάβουμε υπόψη και την μελέτη ενός ξένου και μάλλον αντικειμενικού οικονομολόγου, σε ότι αφορά στην δημιουργία του ελληνικού χρέους, στα αίτια, στους υπευθύνους και στους σκοπούς που εξυπηρετούν .

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Ο Ζόλταν Πογκάτσα (Zoltán Pogátsa) είναι ένας Ούγγρος λέκτορας Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ουγγαρίας.

Ο εν λόγω καθηγητής, αφού μελέτησε επί τουλάχιστον έναν χρόνο την ελληνική κρίση, εξέδωσε ένα σχετικό βιβλίο το 2014, όπου διαλύει όλους τους πολιτισμικούς και οικονομικούς μύθους που έχουν καλλιεργηθεί στην Δύση σχετικά με τα αίτιά της αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες ως λαό.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο ΟSCAR , στην Αθήνα, Στάση ΜΕΤΡΟ « ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ» , στην αίθουσα «ΑΘΗΝΑ», συγκαλείται η Κεντρική Επιτροπή.       
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
        α.  Όσοι υπέγραψαν το Καταστατικό του κόμματος.
        β. Όσοι εξελέγησαν μέλη στο Α΄ Τακτικό Συνέδριο του Μαρτίου 2012.
        γ. Όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι βουλευτές του Συνδέσμου στις εθνικές εκλογές του 2012.
        δ. Όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Συνδέσμου στις ευρωεκλογές  του 2014.
       ε.  Οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Πολιτικών Συμβουλίων του κόμματος των Περιφερειών και των Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας.
Θέματα: