Τρίτη 29 Μαΐου 2012

29/5/12 Η Αγιά Σοφιά τρομάζει τους Τούρκους


Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Του ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δημοσιογράφου –Συγγραφέα-Τουρκολόγου


Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές..προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες.

Τα τελευταία χρόνια όμως ορισμένα γεγονότα με επίκεντρο την Αγία

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου Νο 24: Συνεχίζουν οι ψεύτες


Η ψευδής είδηση ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, θα συνεργασθεί με το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού συνεχίζεται. Τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας μεταδίδουν καθημερινώς την είδηση αυτή.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εξέδωσε δελτίου τύπου με το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά την πολιτική συνεργασία αυτή η οποία ουδέποτε και κατ΄ ελάχιστον υπήρξε. Οι εμπνευστές όμως του ψεύδους αυτού συνεχίζουν να παραπλανούν και να εξαπατούν τους Έλληνες ψηφοφόρους

Δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Εξηγεί όμως γιατί ο Ελληνικός Λαός προσφωνεί τον αρχηγό του κόμματος αυτού κύριο Γεώργιο Καρατζαφέρη με το διάσημο πλέον προσωνύμιό του. Θα πρέπει να του προσθέσει και εκείνο του Ψευτοθόδωρου. Αφού οι ικανότητές του στα γελοία ψεύδη, στη συκοφαντία και στην εξαπάτηση μόνο με τον κινηματογραφικό ήρωα αυτόν μπορούν να συγκριθούν.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2011, ημέρα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, από πολιτική πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών, ή «κόμμα αποστράτων», όπως αποκαλείται κατόπιν δημοσιογραφικών εμπνεύσεων. 



Είναι η μόνη τολμηρή πρωτοβουλία χιλιάδων αποστράτων αξιωματικών που παρουσιάσθηκε στη Χώρα μας και συμμετείχε στις εκλογές της 6ης Μαΐου για να δηλώσει πωςτίμιες δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν στον τόπο μας. Ο πολιτικός στίβος δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων.


Ο ΣΕΕ άνοιξε το δρόμο. Είναι βέβαιο πως πολλοί πλέον θα τον διαβούν.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Να γιατί προορίζουν το ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση.


 
Οι ανθελληνικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 
Πρώτα κοιτάμε τις ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ των κομμάτων για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και  ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ !
 
 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ :
  • Αποποινικοποίηση της χρήσης, κατοχής και προμήθειας όλων των ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση
ΜΕΤΑΝΕΣΤΕΥΤΙΚΟ:
  • Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία ανοικτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους και απαγόρευση της απέλασης.
  • Δικαίωμα ψήφου μεταναστών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
  • Αποστρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας και αφοπλισμός των αστυνομικών μονάδων στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των.. ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ) και των ειδικών σωμάτων (ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, αγροφυλακή)…….
ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΚΡΑΤΟΣ:
  • Τον πλήρη διαχωρισμό ρόλων Εκκλησίας – Κράτους, με πλήρη αρμοδιότητα της Πολιτείας σε ζητήματα γάμου, ονοματοδοσίας. Αντικατάσταση του μαθήματος των Θρησκευτικών από μία επιστημονική προσέγγιση του φαινόμενου της θρησκείας.
  ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ:
  • «Θέλουμε να κατοχυρωθεί στη χώρα μας, όπως σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Βέλγιο, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ισπανία κ.ά.), σε Πολιτείες των ΗΠΑ, η ελευθερία του σεξουαλικού προσανατολισμού. Η κατοχύρωση του δικαιώματος της συμβίωσης των ατόμων του ίδιου φύλου, με τη μορφή του πολιτικού γάμου, και η ταυτόχρονη αναγνώριση του συνόλου των δικαιωμάτων για τα ετερόφυλα ζευγάρια (περιουσιακά, φορολογικά, κληρονομικά, συνταξιοδοτικά)………ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 17/10/2007
  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ:
  • Απόσπασμα από συνέντευξη του Τσίπρα στο περιοδικό Schooligans:
Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
- Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.
- Και μέχρι να γίνει αυτό;
- Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ :
 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
  • Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χρόνος ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους ”αγανακτισμένους πολίτες” του κόμματος DEB.Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να… προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΝ με την κίνηση του αυτή αναγνωρίζει ένα κόμμα που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !  

Ανοίγει την πόρτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Δικτατορικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αν κάνει αυτές τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σαν πράξεις!
 
Τι επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν, σκέφτειτε το…
 
Αλλιώς θα είστε κι εσείς συνυπεύθυνοι και συνένοχοι της Πατρίδος μας για εσχάτης προδοσίας με την ΨΗΦΟ σας!
 
Πρώτα κοιτάμε τις ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ των κομμάτων για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!
 
Υ.Γ.: Το ίδιο ισχυεί για το κόμμα “Δημοκρατική Αριστερά” του Κουβέλη.
Τι Τσίπρας και τι Κουβέλης!! Έχουν ίδιες θέσεις κατά της Πατρίδας!
 

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου Νο 23: Φήμες για Συνεργασίες




Δεν γνωρίζουμε ποίος ευθύνεται για τον ισχυρισμό αυτό και ποιος διοχέτευσε την πληροφορία αυτή αλλά αποτελεί ψεύδος το οποίο εκθέτει τους εμπνευστές του.

Ο ΣΕΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις εκλογές . Δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση συνεργασίας με κόμματα τα οποία είναι ένοχα και υπεύθυνα για την εξαθλίωση εκατομμυρίων συμπολιτών μας στην Πατρίδα μας.


Φαίνεται όμως ότι πολιτικοί οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση εξ΄αιτίας της αποτυχημένης πολιτικής τους δεν διστάζουν να καταφεύγουν στα ψεύδη για να περισώσουν έστω και κάποιες πρόσκαιρες συμπάθειες ολίγων ωρών από ψηφοφόρους.


Ο ΣΕΕ εκφράζει την βαθύτατη περιφρόνησή του.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί απουσίασε η Ρεπούση από τη σιγή για τη Γ ενοκτονία

Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της «συμμαχίας των πρόθυμων», αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των «ιδρυμάτων» του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια.


Σε ένα μήνα λοιπόν, η Ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας;

1%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25BF.jpg



(http://www.fatih.ktu.edu.tr/ πνιγμένη στην Τουρκική σημαία. Η Ρεπούση δεν έχει όμως πρόβλημα με την τουρκική σημαία που βρίσκεται παντού, ούτε το επισημαίνει στους εκεί συναδέλφους της).


Θα επανέλθουμε, με το θαυμαστό κόσμο της συμμαχίας των πρόθυμων (που πάντως εισπράττουν πολύ πρόθυμα τα χρήματα από το ελληνικό δημόσιο, βρίσκουν «εθνικισμό» την μία ελληνική σημαία σε ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά καταπίνουν τη γλώσσα τους, για τις 3.000 τουρκικές σημαίες που υπάρχουν σε τουρκικό πανεπιστήμιο).  

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Γιά ποιά ἐθνική κυριαρχία μιλᾶ ὁ κ. Τσίπρας; Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Χολέβας-Πολιτικός Ἐπιστήμων

Ἀκούω τόν Πρόεδρο τοῦ ΣΥΡΙΖΑ κ. Ἀλέξη Τσίπρα νά διακηρύσσει ὅτι θά καταγγείλει τό Μνημόνιο γιά νά ξαναβροῦμε τήν Ἐθνική Κυριαρχία μας. Φυσικά τά λόγια εἶναι ὡραῖα, ἀλλά στήν πράξη προκύπτουν σοβαρά ἐρωτήματα. Γιά τίς οἰκονομικές συνέπειες τῆς καταγγελίας τῶν 2 Μνημονίων ἄλλοι εἶναι ἀρμοδιότεροι ἐμοῦ, ἄν καί ὁ ἴδιος ὁ κ. Τσίπρας χρησιμοποιεῖ μετριοπαθέστερη γλώσσα μιλώντας στίς ἐπιστολές τοῦ ἁπλῶς γιά ἐπανεξέταση. Προσωπικά ἔχω μία μεγάλη ἀπορία: Τί ἀκριβῶς ἐννοεῖ ὁ κ. Τσίπρας καί οἱ ὁμοϊδεάτες τοῦ ὅταν μιλοῦν γιά Ἐθνική Κυριαρχία; Καί ἡ ἀπορία μου ἀναλύεται στά ἑξῆς ἐπιμέρους ἐρωτήματα:

Γιά νά μιλᾶς γιά Ἐθνική Κυριαρχία πρέπει νά δέχεσαι τήν ἔννοια τοῦ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ανήκουστο: «Επενδυτική» πρόταση στην Τουρκία για την αγορά του 30% της Ελλάδας!





Υπό πώληση τίθεται επίσημα το 30% της ελληνικής επικράτειας! Αυτό ήταν ουσιαστικά 
το μήνυμα που έδωσε στην Τουρκία και δη στους Τούρκους «επενδυτές» ο εκπρόσωπος 
του Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Πάνος 
Πρωτοψάλτης σε επιχειρηματικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην 
Κωνσταντινούπολη.


Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet  ο Π. Πρωτοψάλτης και κρατώντας 

ουσιαστικά την ταμπέλα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ»  ανά χείρας δήλωσε πως τώρα είναι η ευκαιρία 
για όσους θέλουν να πάρουν –μισοτιμής;- όσα εκτάρια ελληνικής γης θέλουν καθώς 
όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ένα τρίτο της ελληνικής γης είναι προς πώληση»!


Είναι πράγματι θλιβερό να βλέπει κανείς στελέχη του κυβερνητικού μηχανισμού να ζητούν 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΤΖΗΜΕΡΟΣ!



Αθήνα, 14 Μαίου 2012
Αρ. Πρωτ. 11

Η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στις εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσε μία άνιση μάχη αποκλεισμένη ουσιαστικά από τα ΜΜΕ. Η μέχρις αυταπαρνήσεως εθελοντική προσφορά των μελών της και η οικονομική τους συνδρομή, οδήγησαν στον σχεδόν τριπλασιασμό της εκλογικής της δύναμης ξεπερνώντας τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η «Δημιουργία Ξανά», ένα κόμμα δύο μόλις μηνών, χωρίς ιδιοπροσωπία, χωρίς το «χρώμα» της Πατρίδος μας – ουσιαστικά δεν επαγγέλεται κάτι καινούργιο, αφού δεν διαφέρει π.χ. ούτε από τη «Δράση» του κ. Μάνου– κατόρθωσε να διακριθεί τόσο έντονα και να ψηφισθεί από ένα τόσο μεγάλο αριθμό πολιτών.

Αυτό, όμως που προκαλεί εκ πρώτης όψεως εντύπωση, αν εξετασθεί

ανακοίνωση για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Θράκης


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
           Βενιζέλου 38 – τηλ.2531026287
         http://seerodopis.blogspot.com/

     14 Μαϊ 2012



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


   Η ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό της Πατρίδος μας καλεί να προβληματιστούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες της Θράκης, για το πόσο με τις παρούσες συνθήκες, μιας γενικευμένης και υπό κατοχήν Ελλάδος, μπορεί να χαιρόμαστε και εορτάζουμε τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τι Θράκη θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

   Χαλαρά εθνικά, καλλικρατικές καντονοποιήσεις , αποσχιστικά εκ των έσω και έξω δυνάμεων που δρουν παράλληλα και ύπουλα με τους εν υπνώσει και αδιάφορους πολίτες, αφήνοντας τους δεσμούς να χαλαρώνουν και τις πατροπαράδοτες αξίες να υποτιμούνται, λες και ό,τι αφήσουμε στη μοίρα του, θα το βρούμε αργότερα, ζωντανό και ακμαίο. Χωράφι νάταν, θα γέμιζε ζιζάνια. Σπίτι νάταν, θα αράχνιαζε.

   Κι εμείς στον καναπέ, χτυπημένοι από την ασθένεια της εποχής, περιμένουμε θαύμα χωρίς να εργαστούμε για το υπόβαθρο τέλεσής του.

   Είθε η καλή μας Παναγία Φανερωμένη ΡΟΔΟΠΗΣ, να μας δώσει τη φώτιση  και τη δύναμη, για το τι να κάνουμε και πώς να το κάνουμε. Και δεν είναι άλλο, από τη σχετική μέριμνα, στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα, ξεκινώντας από τη συνειδητοποίηση της πρέπουσας αυτοσυντήρησης με επόμενο τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου προς ζωντάνια και ανάπτυξη.

   Ο καιρός όμως που περνάει, χωρίς δράση και χωρίς προσευχή, αποβαίνει εις βάρος των υγιών δυνάμεων που αγαπούν αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Μυστακίδης Κώστας
Υποψήφιος ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

παρακλητικός κανόνας στην Παναγία Φανερωμένη Ροδόπης


(Ποίημα Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου)

      Ευλογήσαντος του Ιερέως, το Κύριε εισάκουσον, μεθ’ ό το Θεός Κύριος και το εξής:

Ήχος δ’. Ο υψωθείς εν τω Σταυρώ.
Ως θησαυρόν της προς ημάς ευνοίας, την σην αγίαν Θεοτόκε Εικόνα, Κομοτηνής η πόλις εθησαύρισεν. όθεν μετά πίστεως, προς αυτήν καταφεύγει, άπασι παρέχουσαν, δωρεάς ουρανίους. ήν προσκυνούσα πόθω σοι βοά. χαίρε Παρθένε ημών η βοήθεια.


Δ ό ξ α, και Ν ύ ν. Το αυτό.
Ο Ν’ ψαλμός και ο κανών ου η ακροστιχίς.
‘’Κομοτηνή εν σοι χαίρει Κόρη. Γερασίμου’’.
Ω δ ή  α’. Ήχος πλ. δ’. Υγράν διοδεύσας.

Κινδύνων παντοίων απαλλαγήν, ταύτη σου τη πόλει, τη τιμώση σε ευλαβώς, δίδου Παναγία Θεοτόκε, και οικτιρμών θεϊκών τα δωρήματα.
Ουράνιον δώρον ως αληθώς, δέδωκας τη πόλει Θεοτόκε Κομοτηνής, την σην χαριτόβρυτον Εικόνα, χάριν και έλεος πάσι πηγάζουσαν.
Μητρώαν αγάπην ως συμπαθής, επιδεικνυμένη, τοις προστρέχουσιν εκ ψυχής, τη θαυματοβρύτω σου Εικόνι, δεινών Παρθένε την λύσιν κομίζονται. 

Ω δ ή  γ’. Ουρανίας αψίδος.
Την πλουσίαν σου χάριν, και τα πολλά θαύματα, η Μακεδονία και Θράκη, Αγνή

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΜΑΝΙΩΝ – ΥΔΑΤΩΝ ΚΛΠ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!



ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΔΩ – ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!


ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

« Η καταρρέουσα, παράνομη και ένοχη κυβέρνηση ξεπουλάει το ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΠΑ, ΟΔΠΕ »

Τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, στη ζούλα, κουρελιάζοντας κάθε έννοια νομιμοποίησης, η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε να μεταφέρει στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων το 51% των μετοχών του ΟΛΠ και το 50,9% των μετοχών του ΟΛΘ, προχώρησε δηλαδή στην πλήρη ιδιωτικοποίησή τους. Με την ίδια απόφαση περνάει στο Ταμείο το 34% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ, το 34% της ΕΥΑΘ, το 34% της ΔΕΠΑ και το 13% του ΟΔΙΕ.

Η απόφαση αυτή στο σύνολό της είναι εξοργιστική. Ειδικά όμως για τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ η πλήρης ιδιωτικοποίησή τους ξεπερνάει κάθε όριο. Επιχειρήσεις κερδοφόρες, στρατηγικού χαρακτήρα για το δημόσιο συμφέρον, με προοπτική βέβαιης ανάπτυξης και περαιτέρω κερδοφορίας, παραδίδονται σε ιδιωτικά συμφέροντα χωρίς κανένα λόγο.

Καταγγέλλουμε τον δοτό Πρωθυπουργό Παπαδήμο και τους θλιβερούς σε διατεταγμένη υπηρεσία υπουργούς της καταρρέουσας κυβέρνησης ως ενόχους και υπόλογους γι’ αυτό το  αντιδημοκρατικό έγκλημα.

Όσο κι αν είναι κατανοητός ο τρόμος τους από την επικείμενη πολιτική καταδίκη τους, τίποτα δεν δικαιολογεί το πραξικόπημά τους.

Οι αναμενόμενες αντιδράσεις των εργαζομένων στα λιμάνια θα είναι η απάντηση στο πραξικόπημα αυτό. Και η δική μας συμπαράσταση σ’ εκείνους δεδομένη και αμέριστη.

4/05/2012


olympia.gr

αποτελέσματα στη ΡΟΔΟΠΗ κατά ΔΗΜΟ



πανελλαδικά - συγκεντρωτικά (όλα τα κόμματα)




Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σύγκλιση Κεντρικής Επιτροπής Συνδέσμου




α. Όσοι υπέγραψαν το καταστατικό
β. Όσοι εξελέγησαν στο 1ο συνέδριο ως μέλη ΚΕ
γ. Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του Κόμματος


Θέματα:


α. Αποτίμηση εκλογικού Αποτελέσματος
β. Προτάσεις – Αποφάσεις για τη Συμμετοχή του Συνδέσμου στις επόμενες πολιτικές διεργασίες

Υπερ-επαρκούν τα έσοδα!





ImageΑποκαλυπτήρια των τρομολάγνων και των εκβιαστών 
του Μνημονίου:  Σύμφωνα με δημοσίευμα της 
εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ εφέτος οι δαπάνες στην χώρα 
θα ανέλθουν στα 100 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα αναμένεται 
να διαμορφωθούν στα 85 δισ. ευρώ περίπου, σύμφωνα 
με τα τελευταία στοιχεία που επικαλείται το υπουργείο 
Οικονομικών. 

Οι δαπάνες για τους τόκους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους θα 

ανέλθουν σε 12,8 δισ. ευρώ, οπότε προκύπτει ένα έλλειμμα της τάξεως 
των 15,3 δισ. ευρώ. Δηλαδή αν, στην χειρότερη περίπτωση, σταματούσαμε 
να πληρώνουμε τους τόκους (βασικά τους πληρώνει η τρόϊκα και σε εμάς 
χρεώνει τα λεφτά που μας δανείζει δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως 
πρόβλημα και για έναν επιπλέον λόγο: Δεν έχει συμπεριληφθεί ο άδηλος 
πόρος που ακούει στο όνομα "Ναυτιλία". Και δεν ξέρουμε αν έχει 
συμπεριληφθεί και ο τουρισμός.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό: Η Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα 
επιβίωσης με το χρήμα που κινεί για εσωτερική κατανάλωση. Οι 
τόκοι και οι δόσεις των δανείων, απλώς, θα εξυπηρετούνται μερικώς. 
Και για τον λόγο αυτό παίρνουμε τα νέα δάνεια. Για να πληρωθούν 
οι δόσεις και οι τόκοι τους, συνολικά. Αν δεν δώσουν λεφτά δεν θα 
πληρωθούν οι δικές τους τράπεζες για δάνεια που έδιναν στη χώρα ενώ 
ήξεραν ότι η χώρα καταρρέει.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση


   Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και μας επέλεξαν για να εκφράσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

    Ο δικομματισμός κατέρρευσε στην Ελλάδα. Η μεταπολίτευση κλείνει τον κύκλο της και μέσα στο νέο μεταβατικό πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα πολίτευμα περισσότερο δημοκρατικό.

    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας έδωσε τη δύσκολη εκλογική μάχηΌσοι μας βοήθησαν και στάθηκαν στο πλάι μας με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια αισθάνονται ότι έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στην Πατρίδα τους.

   Η επόμενη μέρα χαράζει για τον Σύνδεσμο ακόμη δυσκολότερη. Με ευθύνη, σκληρά διλήμματα και επιλογές. Ο Μαραθώνιος όμως δεν τερματίστηκε ακόμη.

Συνεχίζουμε!

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

...μετά τις εκλογές



                                                            ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

                                                              Βενιζέλου 38 – τηλ.2531026287

                  http://seerodopis.blogspot.com/





Σα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και από μένα προσωπικά, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Είναι η έκφραση της δικής σας αγωνίας, της δικής σας άδολης και αγνής φιλοπατρίας, που νικά τις εξαρτήσεις και τις πελατειακές σχέσεις. Κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ κρίθηκαν τόσο οι υποψήφιοι, όσο η πολιτική αγωγή του λαού μας. 


...και, σαν κόσμος, δυστυχώς, η κάλπη απέδειξε πως δεν είναι ''ακόμη'' ώριμος. πχ τρελλαίνεται με τους λαθρομετανάστες και με τα εισαγόμενα συνημμένα τους, εγκληματικότητα και ασθένειες, αλλά ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, που τους εισάγει με το κιλό και τους προστατεύει ως αλληλέγγυοι, τάχα μου για ανθρωπιά, δείχνοντας το απάνθρωπο πρόσωπο, ΜΟΝΟ στους Έλληνες... τρελλαίνεται με τη μιζέρια και ξαναψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που βάζουνε φαρδειά πλατειά την υπογραφή τους στα μέτρα εξαθλίωσης. Βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για το ότι κανένας δεν πήγε φυλακή, κανενός κλέφτη δεν δημεύτηκε η άνομα αποκτηθείσα περιουσία του και ξαναψηφίζει αυτούς, που ο ένας καλύπτει τον άλλον. Θέλει ή δεν θέλει τελικά έλεγχο υπευθύνων; Τιμά τους ήρωες, πονά για τις καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός αλλά ψηφίζει Τατσόπουλο και Ρεπούση που κυνικά υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αλλοιώνοντας την ιστορική αλήθεια με συνωστισμούς και τον Κολοκοτρώνη ως gay και μάλιστα αρραβωνιασμένο με τον εραστή του. Ενοχλείται από την απεμπόλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και μείωση/ κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά ξαναψηφίζει αυτούς που την πουλάνε. Θέλει νόμους, αλλά ψηφίζει ναζιστικές αυτοδικίες, με σατανιστή βουλευτή.

Να σκεφτούμε ότι ο καθένας κάνει τη ''δουλειά'' του; Αυτό το δύσμοιρο Κράτος πότε θα την κάνει; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ πότε θα σκεφτεί και πότε θα κάνει κάτι με αγάπη για την Πατρίδα;.... ή θα παίξουμε το παιχνίδι των εθνομηδενιστών της παγκοσμιοποίησης αλλά και των νεροκουβαλητών του κεμαλισμού και θα αποθρασύνουμε με την υποτέλεια τους οραματιστές νεοθωμανικών μεγαλείων με πασαδιλίκια. ΚΡΙΜΑ για την αδιακρισία! γιατί αυτά τα παιχνίδια που παίζουν οι ''μεγάλοι'' στις πλάτες των απλών πολιτών, μας βάζουν σε περιπέτειες.... Τι να πούμε. Έχει ο καλός Θεός. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

Τι θα εξαχθεί από τις επιλογές μας; αυτό που μας αναλογεί (συνολικά). Και Ο Κύριος πάντα θα μας δίδει άρχοντας, κατά τας καρδίας ημών... 

Σα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να μας γνωρίσει ο κόσμος - γιατί όποιος μας γνωρίζει, μας εμπιστεύεται - σε αντίδραση των ΜΜΕ που δεν μας δίνουν βήμα, (''λογικό'' αφού δεν έχουμε χρήματα), ΔΕΝ έχουμε επιδοτήσεις. Βασιζόμαστε στα εκ του υστερήματος της τσέπης που έχουν βάλει βαθειά το χέρι οι άνομοι κρατούντες δια ''παρανόμων νόμων'' αλλά διαθέτουν πλεόνασμα ελληνικής ψυχής. 

Σα νέος φορέας, με ελάχιστα μέσα και δικαιολογήστε μας λόγω λιγοστού διατεθέντος χρόνου, τώρα βρίσκουμε τους πυρήνες μας, των οποίων η φλόγα, είναι δυναμική και μας δίνει δύναμη και ελπίδα, ότι οι άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα (ανεξάρτητα θρησκεύματος - αυτό φάνηκε από τις ψήφους που λάβαμε) παρότι λίγοι, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ, (ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ να μας γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Όσοι αγωνιστήκαμε, ΔΕΝ είχαμε ούτε θα έχουμε κανένα προσωπικό όφελος. ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ).

Είναι η διαφορά μας ήθους που ήδη διακρίνατε για να μας εμπιστευθείτε. 

Βλέποντας το μεγάλο ποσοστό αποχής, συμμερίζομαι την αηδία για την πολιτική, αλλά η παθητική στάση, ιδίως των νέων, παραδίδει το μέλλον σας σε δυνάμεις καταστρεπτικές. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ό,τι θεωρείτε αξιότερο από τα υπάρχοντα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. Έχετε διάκριση. Σας εμπιστευόμαστε. Η Πατρίδα σας χρειάζεται ως ενεργούς πολίτες. Γνωρίστε μας.

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια. Το μικρό ποσοστό που λάβαμε, μην σας απογοητεύει, μην σας μουδιάζει, γιατί τώρα ξεκινά ο κυρίως αγώνας. 

                                                                                                                   










Μυστακίδης Κώστας
Σας ευχαριστούμε





ή εδώ (όπως αναρτήθηκε στο scribd και όπως προωθήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ - αλλά κανένα δεν το ανέδειξε)


ακόμη και εδώ στην acrobase, ελαφρώς τροποποιημένο, μαζί με καναδυό ντοκουμέντα (αποκόμματα)...